Lambo Doors

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
kolapsik

Lambo Doors

Příspěvek od kolapsik »

Zajímalo by mě přesněji, jak je to vlastně s těma vertikálně-otevíracíma dveřma...

Sice se mě to dost líbí, ale to asi musí být teprve průser na policajty, ne?? Jak se tady kolikrát píše, jaký blbosti můžou policajtům vadit...

Si teda říkám: To by policajt musel omdlít, ne!!!? :-)), kdyby zastavil auto, třeba Renault Megane, a řidič by mu otevřel dveře nahoru!!! No, ne???

To je fakt asi jen pro "ShowCars", jinak se s tím zřejmě jezdit nedá, jestli to chápu dobře... (???)
Přílohy
L_doors.jpg
L_doors.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1252 x

blah

Příspěvek od blah »

no hlavne to stoji 50k :)
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

nedaju sa tie dvere nahodou otvarat aj normalne a aj hore? sa mi zda ze som to niekde videl....
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Rychi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rychi »

OndrejGTi píše:nedaju sa tie dvere nahodou otvarat aj normalne a aj hore? sa mi zda ze som to niekde videl....
Jedna celica to ma tak, ze do 30 stupnu se ti dvere otviraji normalne do boku a potom se lehce zvednou nahoru a vypada to moc fajn 8)

Nalim VWClub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalim VWClub »

A proč myslíš,že by to policajta sralo?

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Třeba Lamborghini to už má taky v serii :lol:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

da se to sehnat i levnejch nez za 50 tis
SEAT LEON CUPRA

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Tommy-cupra píše:da se to sehnat i levnejch nez za 50 tis
Koľko asi?
MiPo -- Zápisník - Fotoblog -- Kalosclub, Chevrolet Kalos červený sedan 1,4 8V.

kolapsik

Příspěvek od kolapsik »

No myslel jsem, že když policajti považujou už jen zavařený kliky na dveřích za zvlášť nebezpečnej zásah do konstrukce vozidla, jak jsem tady mockrát četl, co teprve toto....

Kdyby se ty dveře otvíraly jen nahoru, a auto se otočilo, bude zřejmě drasticky snížena šance se rychle dostat ven... tak to že by jako policajtům vadilo.

Ikdyž jasně - u aut, co to mají v sérii od výrobce (Lamborghini, Vector, .... ), tam nemůže nikdo nic namítat.

No jo, cena je fakt vysoká, kolem těch 50 tis. (viz např http://www.car-styling.cz/katalog/vld.php ) ...... :-(

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

sorry ze se jeste vracim k tem zavarenejm klikam, ale ve vyhlasce nic takovyho neni ze tam museji bejt teda aspon myslim, takze policajtum to muze bejt putna :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

ja si myslim ze do 30 az 35 tis se to musi zvladnout
SEAT LEON CUPRA

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Rychi píše:
OndrejGTi píše:nedaju sa tie dvere nahodou otvarat aj normalne a aj hore? sa mi zda ze som to niekde videl....
Jedna celica to ma tak, ze do 30 stupnu se ti dvere otviraji normalne do boku a potom se lehce zvednou nahoru a vypada to moc fajn 8)
Tak to myslim mas vzdy ked to robis ako doplnok na seriove auto (myslim ked vymenis len to zavesenie) ale mne sa zda ze som kdesi videl to co pises a ukazovali ze ked to otvaras dalej, tak to bolo ako normalne dvere (predsalen vzdy nemas priestor aby si to otvoril dohora :roll: )
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Pampeago
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pampeago »

tuším že MDS je má a dokonce je myslím tvořil sám zkus se ho poptat ...

coa jak a zas kolik.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Ghost 82 ma dvere nahoru na 206CC tusim ze od SH Motor, tak se ho opitejte 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

hmmm...kdyby mne to lakalo tak si to doma zmaknu do 10tis maximalka obe dvere. dyt na tom nic neni. jen mechanika. par kousku zeleza, par lozisek a osicek, pist...to je vsecko, svarecka vrtacka a je to. doma si za babku udelas dvere ktery se ti klido budou na tom pantu otacet vodorovne. je to jen o trose predstavivosti a zrucnosti. a kvalitne to bude taky pokud to neodflaknes.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Mike Mad píše:hmmm...kdyby mne to lakalo tak si to doma zmaknu do 10tis maximalka obe dvere. dyt na tom nic neni. jen mechanika. par kousku zeleza, par lozisek a osicek, pist...to je vsecko, svarecka vrtacka a je to. doma si za babku udelas dvere ktery se ti klido budou na tom pantu otacet vodorovne. je to jen o trose predstavivosti a zrucnosti. a kvalitne to bude taky pokud to neodflaknes.
kdyz ses teda tak zrucnej tak to muzes delat lidem na zakazku ne? rozdil 40 tisic se jim bude urcite libit :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

dej garaz, dej naradi, dej dilnu, dej matros a mas to. :lol:

a na pande ti udelam vsechny 4 lambo :lol:

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Mike Mad píše:hmmm...kdyby mne to lakalo tak si to doma zmaknu do 10tis maximalka obe dvere. dyt na tom nic neni. jen mechanika. par kousku zeleza, par lozisek a osicek, pist...to je vsecko, svarecka vrtacka a je to. doma si za babku udelas dvere ktery se ti klido budou na tom pantu otacet vodorovne. je to jen o trose predstavivosti a zrucnosti. a kvalitne to bude taky pokud to neodflaknes.
ale aby jsi nakonec vlezl do auta

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Mike Mad píše:dej garaz, dej naradi, dej dilnu, dej matros a mas to. :lol:

a na pande ti udelam vsechny 4 lambo :lol:
matros snad uz mas v cene zapocitanej garaz mas urcite taky, a naradi si nekde pujcis :lol: :lol:

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

garaz nemam, naradi by bylo a samo matros je v cene

kolapsik

Příspěvek od kolapsik »

Něco na tom je.... na to, že jde jen o PANTY trochu jinýho tvaru, přijde mě to nesmyslně předražený!!!

Holt zas jeden příklad: běžná "západní" cena (nějakých 1.700,-- EUR) ... když se přepočte na naše "východní" platy ... pak to takhle vypadá !!!

Kdyby to vyráběla tady nějaká malá česká firma, mohlo by to zřejmě klidně stát těch 10 - 15 tisíc.....
Přílohy
L_doors.jpg
L_doors.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1072 x

extreme
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od extreme »

No lidi jak na to tak koukam, tak mam uplně jinej názor. Už jenom proto, že sme schopný to udělat levnějc. A někde jsem snad dokonce četl, že otvírání dveří nahoru je stejně bezpečné ba možná bezpečnější něž klasika. Ale bohužel už si nepamatuji, kde jsem to četl. :alien:

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Těch co říkají že to v pohodě zmáknou za padesát korun už bylo spousta, ale hádejte co. Nikdo to ještě neudělal. :D Není to sranda. Dveře jsou težký a dostatečnej materiál je problém rozumě opracovat. Pístek se musí vyrobit na váhu dveří aby se plynule otevřeli a zase šli zavřít. Můžete se se mnou hádat že to jde doma za pár korun ale až to bude chodit jako ty moje tak vám uveřím. Ty co mám namontované je přímo výroba SH motor a fungují o 100 procent lépe než třeba LSD, ale cena je hodně přes těch vašich 50k.

Policajti jsou zatím docela v pohodě. Už u mě pár zastávek od Policie proběhlo a jednou jsem mu málem urazil hlavu jak se nakláněl do okýnka, ale klídek. Dostal jsem pokutu jen za spz SHmotor které jsem zapoměl sundat. :D
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve

JEHLIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JEHLIK »

Peugeot 205 Lambo doors £500.00

DALŠI TADY I UNIVERZAL I NA P206

http://stores.ebay.co.uk/Modding-Dog_W0 ... viewQQtZkm
Přílohy
Peugeot 205  Lambo doors.jpg
Peugeot 205 Lambo doors.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1045 x

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Taky jsem si vzpoměl že když si to bjednáte od LSD tak základní sada má universální pístek a ne na váhu dveří i když je to přímo na to auto. Další doladění je za příplatek. Což je docela svinstvo. Když je pístek slabej tak to z auta ze sedu neotevřete a když je moc silnej tak se do toho zase nezavřete. Když u toho člověk stojí tak to jde ale ze sedačky už je to horší. jinak je to naprostá bomba a je to praktičtější než normální dveře. tedy alespoň na coupe které je má hodně dlouhé. taky nezapoměňte že to lépe vypadá na bezrámových oknech.

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

No hadat se nebudu ale zda se me to dost zbytecny, ale mozna na to vic letej holky co ja vim :-) tech 50+ tisic si umim predstavit jinde utracenejch.

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Pkud ti jde o jízdu tak je to dost na nic. To je fakt. :D Spíš je to horší, protože systém váží o dost víc než normální panty, ale jako styling se mi to hrozně líbí.

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

no budu se muset na to kouknout nazivo z fotek jeto na nic, muze to bejt i pekny ale sem fakt jina skupina (-:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“