MX3 V6 by Stoobi
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
Tak přodám nějaké nové info, teď jsem neměl skoro vůbec čas, ale leden bych měl mít volnější, tak na tom chci pořádně zamakat...každopádně už máme s klempířem dopasovaný jedno světlo, bohužel kvůli správnému svitu se bude muset trošku víc říznout do kapoty a blanítku, než jsem původně myslel. Světlo tvarově sedí dost přesně a dalo by se dopasovat skoro bez úprav, ale svítilo by to těsně před auto... Takže to musí být takhle...možná se s ním ještě bude hýbat trochu dopředu, což by mělo pomoci, aby se nemuselo kapotu upravovat tolik, ale pro představu nějaký fotečky...
Mazda MX-3 V6 1.8 24V 98kW/133PS
zajímavé,ale když jsem viděl toto http://www.stoobimodding.com/mx3/viko1.jpg
myslel jsem že máš to novější céro
myslel jsem že máš to novější céro
stoobi mas to pekny, z ceho jsou ty svetla? jeden typek v KH tam ma dopasovany svetla z punta, ale nic moc,.. Kdyz to delal tak celej predek nastrikanej asi sprejem protoze o bylo cely kropenaty vod prachu a uplne jinej vodstin a jeste k tomu mezi kapotou a maskou mel asi peticentimetrovou zacistovaci gumu . pak to v zime chudak rozstrelil na predek a pak to udelal poradne, hezky slicovany a sla mazda cela do laku ale stejne mu tam ty svetla nesedej jak jsou hranaty a cela mx-3 je takova kulata ty to mas fakt pekny
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
jj, asi myslíš tuhle, že?
To mě taky moc nesedělo, Punto světla jsou moc hezký, ale padnou jen na Punto a možná tak další dvě auta, na MX3 fakt ne.
Ty moje jsou z MG TF LE500 - u nás snad jezdí jen jeden kus, takže bych měl být trochu originální...teď jen jak se podaří vše dolícovat, ale klempíř je šikovnej, tak se to snad povede dle představ...
To mě taky moc nesedělo, Punto světla jsou moc hezký, ale padnou jen na Punto a možná tak další dvě auta, na MX3 fakt ne.
Ty moje jsou z MG TF LE500 - u nás snad jezdí jen jeden kus, takže bych měl být trochu originální...teď jen jak se podaří vše dolícovat, ale klempíř je šikovnej, tak se to snad povede dle představ...
Re: MX3 V6 by Stoobi (přejmenováno)
vbrně jezdí žlutá a ta má světla golf 4a celkem ji to sluší ale jinak moc pěkná prace
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Jo myslim tuhle, ty se s nim znas nebo je ta jeho MX-3 tak znama? ja bych mozna jeste nekde vyhrabal fotku jak to mel bouchly, fotil jsem to ale jenom telefonem...Stoobi píše:jj, asi myslíš tuhle, že?Bóďa píše:stoobi mas to pekny, z ceho jsou ty svetla? jeden typek v KH tam ma dopasovany svetla z punta, ale nic moc,.. Kdyz to delal tak celej predek nastrikanej asi sprejem protoze o bylo cely kropenaty vod prachu a uplne jinej vodstin a jeste k tomu mezi kapotou a maskou mel asi peticentimetrovou zacistovaci gumu . pak to v zime chudak rozstrelil na predek a pak to udelal poradne, hezky slicovany a sla mazda cela do laku ale stejne mu tam ty svetla nesedej jak jsou hranaty a cela mx-3 je takova kulata ty to mas fakt pekny
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
Díky..ty zadní světla jsou originál, resp. je to dokupovaná čirá optika, ale následně sundaný krycí plexi - přestěsněný a vykitovaný žlábky a předěláno na LED, takže by to měl být originál...Katy píše: a ty svetla nejsou primo na mx3? se delaj taky...
Jinak v úterý budou další fotky...
-
- Kontaktovat uživatele:
stooby - tak ten zadek to je pecka!!! moc se me to libi jen tak dal
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
ehm, ja myslela predniStoobi píše:Díky..ty zadní světla jsou originál, resp. je to dokupovaná čirá optika, ale následně sundaný krycí plexi - přestěsněný a vykitovaný žlábky a předěláno na LED, takže by to měl být originál...Katy píše: a ty svetla nejsou primo na mx3? se delaj taky...
Jinak v úterý budou další fotky...
zadni to vim.
moje šPunto, muj život
a tohle?Stoobi píše:aha, sorry...no přední nejsou, je to na MG, jak jsem psal...přímo na MX3 se snad nedělaj, resp. jsem teda nikde neviděl...povětšinou každej dopasovával ze Civica ('99) nebo upravil originály na xena...
http://mujweb.cz/www/mx3/Data/images/club/12-5.JPG
bratranek to mel na aute, uz je prodane, a mely by byt na mx3 .akorat se mu obcas mlzily.
a uz mas vybrane nejake jine kola nez Tcka?
ale tyhle svetylka predni tvoje jsou hezci,fakt pekny !
moje šPunto, muj život
kurňa ale že by tam nějak pasovaly...Katy píše:a tohle?Stoobi píše:aha, sorry...no přední nejsou, je to na MG, jak jsem psal...přímo na MX3 se snad nedělaj, resp. jsem teda nikde neviděl...povětšinou každej dopasovával ze Civica ('99) nebo upravil originály na xena...
http://mujweb.cz/www/mx3/Data/images/club/12-5.JPG
bratranek to mel na aute, uz je prodane, a mely by byt na mx3 .akorat se mu obcas mlzily.
a uz mas vybrane nejake jine kola nez Tcka?
ale tyhle svetylka predni tvoje jsou hezci,fakt pekny !
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
Ty světla, co postuješ (Robova bývalá MX3, že? ), tak to jsou ze Civica (99') - v cizině je to nejtypištější způsob, jak nahradit přední světla, na MX3 se prostě žádné nedělaly a ty ze Civica jsou "poměrně" levné a mají podobný tvar, ale úplně to nesedí no... Ty z MG sedí víc, ale hold se musí pořádně doladit kapota a blatníky...
A kola...chtěl bych jiný, určitě...nejraději bych tam dal 18" - MAK Matrix Black, ale nejsou teď peníze. Ty kola se mi strašně líběj, ale to až tak nejdřív v létě, ale VT jsem zkoušel...
A tady ještě jedna fotečka originál majdy - jsem jí vyhrabal na disku ani nevím odkud...
A kola...chtěl bych jiný, určitě...nejraději bych tam dal 18" - MAK Matrix Black, ale nejsou teď peníze. Ty kola se mi strašně líběj, ale to až tak nejdřív v létě, ale VT jsem zkoušel...
A tady ještě jedna fotečka originál majdy - jsem jí vyhrabal na disku ani nevím odkud...
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Sice OZ kvalitka, ale já bych neváhal a šel do MAK Matrix Black ty kola jsou hodně luxusní a hlavně live moc nádherný
Pug 306 cleaning
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz