Problem:
Nemam kam dat normalni velkou SPZ..tak se potrebuju zeptat.. kdyz budu mit jen nalepku zmenceny SPZ a velkou SPZ za oknem.. muzu to tak mit?nebo ne?nebo jak to udelat?

nebo jeto naprosta kokotina?

Mněl jsem samolepku patřičných rozměru a ani to mě nezachranilo od pokut(POKAZDE ZA 500kč)a nyní jezdím s SPZtkou za oknem a stavěli mě zatím 2krat a dvakrat to bylo s pokutou!Tak ted už ti to snad bude jasnéé!MiTMaN píše:Cauves..vim ze to tu uz bylo..ale nemam cas tedka neco hledat...takze mohli byste me poradit?
Problem:
Nemam kam dat normalni velkou SPZ..tak se potrebuju zeptat.. kdyz budu mit jen nalepku zmenceny SPZ a velkou SPZ za oknem.. muzu to tak mit?nebo ne?nebo jak to udelat?a musi tam bejt vubec ta mala kdyz budu mit tu velkou prilepenou za oknem?
prdel bude ažtě zastavěj,auto budeš mít zasraný jak jetel a bude chcát.. tě chci vidět jak tvrdíš že jedeš z lakovny... to jí tam radši neměj vubec a tvrď že ti musela upadnout,bo řidič je povinen před jízdou vše zkontrolovat a před jízdou tam ještě bylaMiTMaN píše:2Ivan:Fakt dikyuzitecnej clanek
2pipo:no asi ji hodim za oknoakorat doufam ze by me to mohlo vyjit bez pokuty..jako ze to prevazim do lakovny
pze.. spz asi bude pridelana pak na tahokovu.. ale ten tam zatim neni...
Kurna... furt nevim kam s nikdyz ji dam na nove misto tomu urcene(podle me
) tak to bude jen 10cm nad zemi.. coz je blby
.. no asi se musim smirit s pokutou
na nějakou tyčku si přiděláš SPZtky...na jednom konci to bude uloženo volně otočně v oku a na druhou stranu přiděláš motorek a uděláš tam převod jak u stěrače (nebo si seženeš motorek co se otáčí jen o 180°)Wertheim píše:těsnost se doladí, ale jde mi o to, jak na to..?
Neni nkde nějakej návod nebo tak něco?
třeba čajíček má na jedný straně NICK a na druhý jeho SPZbóďa píše:ja bych tesnost doladil vcelku jednoduse, tak, ze bych normalne vohnul kus tak podle toho jak se ta spz otaci a navaril, vykytoval a hodil do laku. ale udelal byvh to i tak, aby to zvenku vubec nebylo poznat, to znamena obe spz pridelat na jeden pevnej plech, aby nebyly takhle prohnuty a aby to krasne licovalo. akorat do ted nechapu, na co jsou ty dve spz? to jako kdyz prasite tak jezdite na cizi a potom prehodite svoji jo??
nedělal jen se nebojim improvizovatWertheim píše:hrnec: Ty už si to někdy dělal?
Tak to můžeš bejt v klidu..Milda píše:- ha, zajimave, a tu je ten hacek. Mam americkou verzi a vepredu nikde takove misto nemam.Ivan píše:"...RZ musí být umístěna do místa určeného konstrukčním řešením vozidla..."
je za to správní řízení a pokuta až pade tušímMiTMaN píše:Cauves..vim ze to tu uz bylo..ale nemam cas tedka neco hledat...takze mohli byste me poradit?
Problem:
Nemam kam dat normalni velkou SPZ..tak se potrebuju zeptat.. kdyz budu mit jen nalepku zmenceny SPZ a velkou SPZ za oknem.. muzu to tak mit?nebo ne?nebo jak to udelat?a musi tam bejt vubec ta mala kdyz budu mit tu velkou prilepenou za oknem?