to je jasný,tak tam hoď na každou stranu 2-3 supersvítivé ledky s dobrým úhlem svítivost a máš to...myslím,že by to mohlo fungovat...mně jeden borec dělal ledky a právě to chci jít vyzkoušet,tak kdyžtak hodím foto,jak to vypadá...
Neony už mám druhý ( ty první jsem urazil na přejezdu - nojo když je někdo vů.. ) , ale s těma druhýma jsem spokojenej , mam FK a svítí už tři měsíce . , můžu jenom doporučit .
dobrý den, mate nekdo na aute neony EUFAB? jak je mate zapojeny? Ja do serie a 2 trubice, ty dal od zdroje mi nesviti, napiste co by to mohlo vyresit, dik Petr
jeto jednoduche na plinove lanko se pridela potenciometr ktery bude napojen na napeti a jak se bude pridavat tak se bude zvisovat napeti na ledkach a ono to bude fungovat ,teorye by sla ,co?
jiras píše:Jaké máte zkušenosti s neony JOM? Doufám že tady už se zaptat můžu, že to zas někdo nesmaže. Ale sem zvědavej jestli tady někdo vůbce odepíše..
zdravim,chtel bych se zeptat, jak zapojit neon? mam k tomu trafo, ze kteryho koukaj 2 cerny draty na neon.neon ma taky 2 draty, taky oba cerny. Jak je to s polaritou? Stane se neco, kdyz draty zapojim obracene? V trafu je totiz jasne danej konektor, ze se nedo otocit. jde mi o to, abych ten neon neodpalil. Treba jako diodu, kdyz se zapoji obracene...Diky za radu
jinak kdo teda necháváte neony přes zimu krom beavera a skaly? mně se je taky nechce sundávat...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ja uz totiz dlooooouho planuji dat do auta nekam toto
na ovladani neonu, tak proto sonduji
ti vyfotím to moje, normální obyč, ale osvětlený a dokonce v barvě ostatních tlačítek v interiéru
Chaindler píše:ja uz totiz dlooooouho planuji dat do auta nekam toto
na ovladani neonu, tak proto sonduji
Presne tohle mam
vyblejskni to, jak to mas dany v interieru, at se mohu inspirovat