některý lidi by už měli pochopit, že neni jenom jeden styl...prostě každý má rád něco jinýho ne...jako to znamená, že když někdo postaví něco v jinym stylu než je třeba německej clean tak je to tuzing?
To nevim, já ho viděl až když tam bylo milion nádechů, výdechů a chromovanejch lišt Nemít to "exkluzivní lak", tak je to tuzing jako kažej jinej
tak si ty fotky poradne prohlidni prosimte
nevi mdke vidis milion nadechu a chromovanejch list, a pak si taky uvedom ze to bylo o 4 roky nazpet, to byla tady dost jina doba
Já ale mluvim o tý poslední fázi
Tady je to doufám vidět dobře...a to ještě nemluvim o těch zadních světlech, mhc, vejfukách...mě se to nelíbilo už v tej době, kdy to vyjelo a všichni z toho byli vyndaný... Ale každej máme jinej vkus, no...ale takhle bejt udělaná šáde, tak by každej píčoval, že je to tuzing jak prase
Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělat
to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)
peda17 píše: Co se ti nelíbí je pro tebe všechno tuzig
Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělat
to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)
Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmw
Brutus píše:Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělat
Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmw
hm tak to jsi divnej nebo já jsu divnej ale nevím kdo z nás,pravidla jsou proto aby se porušovaly.nevím no.třebas když má někdo zelený auto a nemuže si nastříkat brzidče na zeleno pač už to má škodovky červený ferary a cca 70% lepších aut tak na jakou?nevím no podle mně nemáš pravdu no.byla by to nuda a všechny auta by byli stejný nebo by se lišily barvama a kolama.
mc-otka píše:
hm tak to jsi divnej nebo já jsu divnej ale nevím kdo z nás,pravidla jsou proto aby se porušovaly.nevím no.třebas když má někdo zelený auto a nemuže si nastříkat brzidče na zeleno pač už to má škodovky červený ferary a cca 70% lepších aut tak na jakou?nevím no podle mně nemáš pravdu no.byla by to nuda a všechny auta by byli stejný nebo by se lišily barvama a kolama.