Škoda úpravy VI - další fotky
- Scary_movie
Re: Škoda úpravy VI - další fotky
Ať jde do toho a dodělá to. I s maskou, lakem atd. Protože potom to bude zbírat první místa na srazech samo:D
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
- Scary_movie
P.S. tady se koukni na šestou fotografii. Vypadá to jako Mustang zezadu, ale nikomu to neříkej, že jsem to jsem dal já. Takže je to http://www.faann.net/page.php?menu=moje ... =moje_auto
Škoda GSW - Můj život vlastně měří jenom čtvrt míle, nic jinýho mě nezajímá. Na těch deset vteřin, nebo míň jsem volnej.
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Hmm..zaujimavy. Kdyz uz tak se mi strasne libilo tak jak to mel ten vinovej rapid. ty mlhovky vedle sebe. To byla peckaScary_movie píše:P.S. tady se koukni na šestou fotografii. Vypadá to jako Mustang zezadu, ale nikomu to neříkej, že jsem to jsem dal já. Takže je to http://www.faann.net/page.php?menu=moje ... =moje_auto
- Scary_movie
To nevím jaký myslíš??? S tím předkem z Pola??Kvid@$ píše:Hmm..zaujimavy. Kdyz uz tak se mi strasne libilo tak jak to mel ten vinovej rapid. ty mlhovky vedle sebe. To byla peckaScary_movie píše:P.S. tady se koukni na šestou fotografii. Vypadá to jako Mustang zezadu, ale nikomu to neříkej, že jsem to jsem dal já. Takže je to http://www.faann.net/page.php?menu=moje ... =moje_auto
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
ne ne nemyslim revilo. Tohodle mustafika
- Přílohy
-
- mim084.jpg (66.96 KiB) Zobrazeno 1143 x
- Scary_movie
Máš nějaký odkaz kde se o něm dozvím více? Toho neznám...Kvid@$ píše:ne ne nemyslim revilo. Tohodle mustafika
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Jee..to ti tu snad poradi nekdo jinej . ja mam pouze v kompu rozhazenejch par fotek postupně jak se menil. Ted tusim ze v nem je motor z tatry a je nechtutně rozšiřenejScary_movie píše:Máš nějaký odkaz kde se o něm dozvím více? Toho neznám...Kvid@$ píše:ne ne nemyslim revilo. Tohodle mustafika
- Scary_movie
Scary_movie@centrum.cz - pokud něco najdeš. DíkyKvid@$ píše:Jee..to ti tu snad poradi nekdo vic. ja mam v kompu rozhazenejch par fotek postupně jak se menil. Ted tusim ze v nej me motor z tatry a je nechtutně rozšiřenejScary_movie píše:Máš nějaký odkaz kde se o něm dozvím více? Toho neznám...Kvid@$ píše:ne ne nemyslim revilo. Tohodle mustafika
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
Sakra škoda toho, neřikám že by to bylo terno, ale exotika rozhodně....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Scary_movie
bylo by to dobré.F.N.T (Jergi) píše:Sakra škoda toho, neřikám že by to bylo terno, ale exotika rozhodně....
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
www.742.wz.cz
www.sum.webgarden.cz
a hergot to snad neni mozne jsem to nemohl najit
zrovna nedavno sem si vzpomnle na tenhle projekt...takze zkrachoval jo?skoda...
VW Passat Variant 1,8 T
www.tcr.czScary_movie píše:Máš nějaký odkaz kde se o něm dozvím více? Toho neznám...Kvid@$ píše:ne ne nemyslim revilo. Tohodle mustafika
ende
přátelé, moc mě to mrzí, ale nebyl čas to dodělat!
Pavel
Pavel