JouiCZ píše:pěkný supry pěkný,mno jo,ale kdyby ta cena byla níže..ale slyšel jsem že toyota vymyslela nějkaý new sporťák tak by se to mohlo snížit..časem..ale mega za to ,že je to 94 RV je celkem dost
Pokud je ta supra z opavy..tak pak mám na ní dotaz..copak dělá její majitel 7.4?
U takovejdle aut to neni o věku, ale o stavu, chápeš ?
Rozhodně bude mít větší cenu ta Supra sice staršího data výroby, ale v tip top stavu, než Supra sice novější, ale vylítaná
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
JouiCZ píše:pěkný supry pěkný,mno jo,ale kdyby ta cena byla níže..ale slyšel jsem že toyota vymyslela nějkaý new sporťák tak by se to mohlo snížit..časem..ale mega za to ,že je to 94 RV je celkem dost
Pokud je ta supra z opavy..tak pak mám na ní dotaz..copak dělá její majitel 7.4?
U takovejdle aut to neni o věku, ale o stavu, chápeš ?
Rozhodně bude mít větší cenu ta Supra sice staršího data výroby, ale v tip top stavu, než Supra sice novější, ale vylítaná
Tak jasný že to chápu..ale stejně to podle mě je tak ,že když příjde nástupce něčeho tak se slevní předchůdce.Je to zákon u všech věcí(mobily,IT,auta)..Pro srovnání..přišla nová fabie a ta stará šla s cenou dolů..tak jsem to myslel.. ...ale když se najde veterán..tak pak je ta cena masakr
Jo jo je na prodej, už víc než rok neb za ni che až moc myslím že kolem 900tisíc ikdyž je to velice good car ,tak cena je mimo!
Ty jsi v ni jel, ze rikas, ze je to good car?
Pokud je v top stavu, tak ta cena je normalni. Tezko nekdo bude konkurovat cenou autu, ktery ma 200k km najeto a je pred smrti autu, ktery je v nejlepsim stavu...
napr. tahle Supra stala jeste vic... cim to? Ze by stavem auta a to je uplne v serii
No vidíš-já říkám ,že je to good car podle toho ,že se mně libí o nic víc nejde!!!Ale raději bych dal 650tisíc za Skyline R34GTT Turbo rok 98 Singleturbo 280HP v top stavu než přes 900tisíc za tuto šedou SUPRU
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
taky se mi vic libí ta červená a kdyby mněla ještě nějaký pěkný kolečka,ta šedá je nic moc a zadek je hruza a ten vyfuk nemá nic společnýho z HKS jak vypadaj jak tlumiče z motorky.ze předu sice vypadá pěkně no
K tý šedivý Supře: nechápu jak někdo za tak zprzněný auto chce takový prachy, kolik bych do toho musel narvat abych to dostal do rozumnýho stavu ?? Jednou sem si chtěl koupit Mitsubischi Eclipse, ale bylo tak zprzněný, že sem se na to vykašlal - Plasty se eště vymění snadno i když to stojí zbytečný prachy, ale převařovat už převařený věci ??
ta supra je pěkně tragedie,nějaký custom spojlery který má super slícovaný a ten vejfuk to dodělává,akorát má pěkně nabarvenou palubku ale ten automat,jaj
ještě bych tipl že to je ta slabší supra o 220 koních aby to bylo vončo
Takeshi píše:ta supra je pěkně tragedie,nějaký custom spojlery který má super slícovaný a ten vejfuk to dodělává,akorát má pěkně nabarvenou palubku ale ten automat,jaj
no to da rozum ze to neni turbina
protoze na tu by si nikdo netrouf to tahle zprznit!!!
k té šedé..mno automat fuj,zepředu pěkný,zezadu bych tam hodil něco lepšího a ten výfuk je jak z motorky 125ccm..cpaly se tam pořádné laufy a ne taková trubka k prutokáči..a chybí mě tam křídlo,takové co je na té čebrené
Takeshi píše:ta supra je pěkně tragedie,nějaký custom spojlery který má super slícovaný a ten vejfuk to dodělává,akorát má pěkně nabarvenou palubku ale ten automat,jaj
no to da rozum ze to neni turbina
protoze na tu by si nikdo netrouf to tahle zprznit!!!
ta seda supra je BiTurbo
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
velky_muftu píše:bez kridla je ta supra zaujimava...vybocuje z radu ostatnych, zpredu velmi pekna zboku ujde...zadok je priserny
Podle mě to přídlo k supře už patří..těžko si ji představit s jiným nebo bez..stejně jak subaru..taky je na něm jen sériové a zatím sem viděl málo odvážných co tam dali jiné