můj lvíček
Moderátor: Ritchma
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
můj lvíček
Zamilovala jsem se do tohoto nárazníku.....a celé autíčko tak nějak bude do egyptského stylu...airbrush atd......co na to říkáte?bude mi slušet?nemáte nějaký doporučení na mojí 306 combi něco na zadek?nic jsem nenašla....
- Přílohy
-
- carzone.jpg (35.44 KiB) Zobrazeno 1963 x
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: můj lvíček
nelíbí, ošklivé. Dej tam origo GTI6 (S16) nárazník a k tomu lízátko
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
tento nárazník se dáva aji na škoda 120,určitě nelíbí a styl egypt to bude asi DUB city (dubaj šejkové atd) ale to spíš tam humra nebo lambo :o)tento nárazník se dáva aji na škoda 120,určitě nelíbí a styl egypt to bude asi DUB city (dubaj šejkové atd) ale to spíš tam humra nebo lambo
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
nekažte mi radost!!!! já mám takovou radost! egypt.styl - airbrush - sfingy atd.....
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
No jako mezi náma - dej si tam co chceš, je to tvoje auto, ale víš jak
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že si nechám poradit a kritiky se nebojím.....lidi mají různé názory...pořád hledám hledám a nic najít.....kujon píše:No jako mezi náma - dej si tam co chceš, je to tvoje auto, ale víš jak
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
hled sry, ale tenhle naraznik je snad jedinej o kterym vim, ze proste nee je to skaredy a jak pisou na 120 to je zvykem.. dej tam nejakej decent peknej dyt jich je... a s tim egyptem si nasypej pisek do kufru treba...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
a propo napis co si myslela tim egypt stylem docela by me to zajimalo....
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no je fakt, ze ja spoiler vybiral snad 3 mesice nez jsem se rozhodl... ale moje pozadavky byly decentni ale vyjimecnej - tezko se hledaautickovalady píše:krulis82 píše:hled sry, ale tenhle naraznik je snad jedinej o kterym vim, ze proste nee je to skaredy a jak pisou na 120 to je zvykem.. dej tam nejakej decent peknej dyt jich je... a s tim egyptem si nasypej pisek do kufru treba...
asi neumím hledat
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
a jako začátečník si nechám poraditkrulis82 píše:no je fakt, ze ja spoiler vybiral snad 3 mesice nez jsem se rozhodl... ale moje pozadavky byly decentni ale vyjimecnej - tezko se hledaautickovalady píše:krulis82 píše:hled sry, ale tenhle naraznik je snad jedinej o kterym vim, ze proste nee je to skaredy a jak pisou na 120 to je zvykem.. dej tam nejakej decent peknej dyt jich je... a s tim egyptem si nasypej pisek do kufru treba...
asi neumím hledat
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nooo tak aspon zajimavej projekt (bohuzel sem zastance "cistych" aut bez polepu a maluvek)
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
kam jezdis na chatu?? ten kamion nekde vidam ....Lukash píše:Já nevím ale mě se ten nárazník zdá celkem pěknej
lady:v pátek jedu na chatu a jezdí tam truck kterej vozí písek a má celou kabinu v airbrushu sfingy tak když budu mít štěstí tak ti ho cvaknu a pošlu,má to hodně pěkně udělaný,jen pro inspiraci...
podpis odstraněn adminem. Ivan
Mno jestli chceš dávat dopředu Carzone, tak ten samej i dozadu.. kdyby tam byl jinej, tak by to spolu neladilo.. ;o( (i když bych osobně volil asi jiné.. tyhle jsou už dost okoukaný a je to takový... mno ... prostě sériovej "styling") a obávám se že ten Egypt k tomu moc nepůjde, leda bys to dělala do stylu Axoňácký fabky ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele: