DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?

Moderátor: Ritchma

Odpovědět
in0
Kontaktovat uživatele:

DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?

Příspěvek od in0 »

tak mi asi vybrali auto, ale bylo zamceny i kdyz jsem k nemu prisel, nerozbity okynka, nevytazena guma, jen po delsim ohledavani evidentne narvanej "sroubovak" do zamku spolujezdce. da se to tak otevrit? zkousel sem to ted taky, ale neprijde mi a silou to nechci zkouset :cry: :D

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Věř mi že dá, otevřeli mi Saxo úplně stejně. Naštěstí mi zněj zmizela "jan" kabelka od přítulky s nějakýma šminkama a tak jinak nic. Taky jsem si toho nejdřív nevšimnul, dokud se mě přítule nezeptala proč jsem nezamknul spolujezdcovy dveře.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Martin Megane

Příspěvek od Martin Megane »

to mě se jednou povedlo otevřít BX špejlí od nanuka,docela prča,mělo pěkně vychozený zámky a Olcita měrkama na ventily.Tak jsem to pak radši prodal.

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

jo tak se to da v pohode sroubovakem otevrit :) parada

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Noooo. dotaz zněl saxo A JINA FR AUTA...? Zatím co jste napsali tak jdou tak jen Citröeni,zajímá mě třeba Peugeot... 405...? :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

na policii mi rekli ze francouz jako francouz a ze mysli obecne ze tak vsechno starsi nez 2002 pujde sroubovakem.

Návštěvník

Re: DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?

Příspěvek od Návštěvník »

hgjjyj
il

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

No ja nevim, sroubovakem se da otevrit skoro vsechno, co je stary.. i plechovka fazoli :lol:
U sveho Bx jsem zkousela tu spachtli od nanuku, no pravda to zas tak 100% neni.. asi jde o to jak moc je zamek dokurvenej. I kdyz znam jednoho "exota" co zasadne otviral auto jinym klicem, jen tak z hecu.
Otci vykradli felicii 13x.... BX nam nevykradli ani jednou.. a to jsme ho nechali dokonce 5 dni otevrene na parkovisti s menicem na zadnich sedackach...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

AdieuD píše:No ja nevim, sroubovakem se da otevrit skoro vsechno, co je stary.. i plechovka fazoli :lol:
U sveho Bx jsem zkousela tu spachtli od nanuku, no pravda to zas tak 100% neni.. asi jde o to jak moc je zamek dokurvenej. I kdyz znam jednoho "exota" co zasadne otviral auto jinym klicem, jen tak z hecu.
Otci vykradli felicii 13x.... BX nam nevykradli ani jednou.. a to jsme ho nechali dokonce 5 dni otevrene na parkovisti s menicem na zadnich sedackach...
No když sme eště měli starý BX z roku 87 ( eště UFO přístrojovka ) tak ten měl taky tak vychozený zámky že šel otevřít jakymkoli klíčem a nebo klidně i tou špachtlí od nanuka :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

BALI

Re: DA SE OTEVRIT SAXO (a jiny FR auta) SROUBOVAKEM?

Příspěvek od BALI »

nám se několikrát dobejvali do 205 GTI a nikdy se nedostali...zámek zničili,ale neotevřeli... a když tam něco bylo,tak rozbili okýnko :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Odpovědět

Zpět na „French cars“