Honda Civic 6G

Moderátor: Zemi

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od New_Zulu »

byl jsem jí omrknout asi před měsícem...a pěknej hnus,motor skoro K.O. a lak stál taky za prd. Už svojí Hondici přes měsíc mám a jsem spokojenej :-)
dam odkaz na foto.

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od New_Zulu »

honda20

Re: OT:Info o Hondě (civic)

Příspěvek od honda20 »

CAD píše:RJ u starsich Civicu je u spolujezdcovi prave nohy pod kobercem. Je tam bud pocitac s ledkou ktera vyblika chybove kody (kody-Hondaclub.cz) a nebo musis najit servisni konektor ktery se propoji dratkem (navod take na Hondaclub.cz) a kod ti vyblika kontrolka motoru na paluboce po zapnuti klicku. Pokud ti ledka (kontrolka motoru) blikne jednou-je vse OK.

Zalezi jak uz tu psali jini prede mnou jakej model chces a na co ho chces pouzit.

Civic zere podle toho jak mu nakladas. od 6-10 (podle motorizace a r.v.)Urcite budes spokojenej at koupis jakykoliv model. Ale 1.3 (EG3) s 75PS nejede - ale ma dobrou pojistku do 1350ccm :-)

Osobne jsem hodne cerpal z www.hondaclub.cz kde je plno zakladnich informaci vcetne manualu.

ty jsi zkrátka tak dobrej....tak jen čerpej ať si chytřejší...a konečně něco o tom víš.... :?: :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: OT:Info o Hondě (civic)

Příspěvek od Idaho »

honda20 píše:
CAD píše:RJ u starsich Civicu je u spolujezdcovi prave nohy pod kobercem. Je tam bud pocitac s ledkou ktera vyblika chybove kody (kody-Hondaclub.cz) a nebo musis najit servisni konektor ktery se propoji dratkem (navod take na Hondaclub.cz) a kod ti vyblika kontrolka motoru na paluboce po zapnuti klicku. Pokud ti ledka (kontrolka motoru) blikne jednou-je vse OK.

Zalezi jak uz tu psali jini prede mnou jakej model chces a na co ho chces pouzit.

Civic zere podle toho jak mu nakladas. od 6-10 (podle motorizace a r.v.)Urcite budes spokojenej at koupis jakykoliv model. Ale 1.3 (EG3) s 75PS nejede - ale ma dobrou pojistku do 1350ccm :-)

Osobne jsem hodne cerpal z www.hondaclub.cz kde je plno zakladnich informaci vcetne manualu.

ty jsi zkrátka tak dobrej....tak jen čerpej ať si chytřejší...a konečně něco o tom víš.... :?: :lol:
ano je dobrej protože narozdíl od tebe nedává své domněnky za dogma a snaží se podelit o zkušenosti. nepíše nesmysly jako ty.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

JJ. pekny to mas 8) A cos to teda koupil(motor)? kolik najeto? za kolik? Kdyztak SZ
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“