Honda CRX nebo Nissan 200SX????poradte

Moderátor: Zemi

tjb

Příspěvek od tjb »

crx píše:mám CRX Vtec 150koní a jsem moc spokojen,jede dost slušně a moc to nežere,můj průměr Rakovník-Pardubice byl 6,2l/100km!!!Když tomu dávám,tak kolem 9l,ale to už musí bejt :o))
tak to je :smich2:
kdyz tomu davas tak to jede za 9? cece na takvou spotrebu se nedostanem ani u naseho tdicka, ktery si 9l bere pri cca 160, mno jesli tomu davas tak, ze jedes max 180 tak to potom je drava jizda jako prase mavani

kdybys tomu teda "daval-poradne" a pri 230 si to bralo 9l/100km tak to by si to koupil snad kazdej :smich: :smich::smich:

barbucha

Příspěvek od barbucha »

tjb píše:
crx píše:mám CRX Vtec 150koní a jsem moc spokojen,jede dost slušně a moc to nežere,můj průměr Rakovník-Pardubice byl 6,2l/100km!!!Když tomu dávám,tak kolem 9l,ale to už musí bejt :o))
kdyz tomu davas tak to jede za 9? cece na takvou spotrebu se nedostanem ani u naseho tdicka, ktery si 9l bere pri cca 160, mno jesli tomu davas tak, ze jedes max 180 tak to potom je drava jizda jako prase mavani

kdybys tomu teda "daval-poradne" a pri 230 si to bralo 9l/100km tak to by si to koupil snad kazdej :smich: :smich::smich:
Ostrá jízda může být klidně i při 140. Na 230 na dálnici to umí rozjet každej jouda :twisted:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

barbucha píše:
tjb píše:

Ostrá jízda může být klidně i při 140. Na 230 na dálnici to umí rozjet každej jouda :twisted:
a pri 9litrejch taky?

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

popravdě teda 9 litrů při ostrý jízdě co sem se ptal Honďáků tak u některejch je to téměř 2x tolik, zajímavý ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

mě to př vostrý jízdě žere 40+
no a co? kvůli spotřebě jsem si to nekoupil :-)
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Martin_534 píše:mě to př vostrý jízdě žere 40+
To jedeš furt na dvojku ne :lol: Mě to při tragickým stylu jízdy vezme tak maximálně 20, při běžným stylu kdy si člověk drží nějakej normální jízdní průměr a vesele si předjíždí to vychází asi na 14 a ekonomicky někde kolem deseti a prej se dá jet i za míň. Těch 40 je dost brutální hodnota, to by v mým případě i ta 70ti litrová nádrž byla malá :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

ujasni si co je ti milejší, jestli přední, nebo zadní náhon, spotřeba,a další věci s dílama to tak strasný nebude.

já bych (chci) šel do nissana už jen kuli zadnímu náhonu, slyšel sem že se dá jet i za 9l takže paráda, a když do něj dáš zezačátku trošku peněz a péče a následně se o něj budeš dobře starat, tak ti vydrží navěky.
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

Beaver píše:
Martin_534 píše:mě to př vostrý jízdě žere 40+
To jedeš furt na dvojku ne :lol: Mě to při tragickým stylu jízdy vezme tak maximálně 20, při běžným stylu kdy si člověk drží nějakej normální jízdní průměr a vesele si předjíždí to vychází asi na 14 a ekonomicky někde kolem deseti a prej se dá jet i za míň. Těch 40 je dost brutální hodnota, to by v mým případě i ta 70ti litrová nádrž byla malá :wink:
no skoro :-)
sosnová, a pořát 2-3 a plnej plyn :-)
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

GReddy píše:ja uvazuju tak ze az se mi neco vysere na tom "jak tady nekdo rek nesmrtelnym motoru :)))))))" tak abych se na to nekoukal z okna jak to tam hnije nebo az budu jezdit kazdej tejden pro plnou nadrz za 1800,-...prakticky sem jeste student takze to zvazuju..
o díly s eneboj, sežene se téměř cokoliv ( vozíme z JAP origo i druhovýrobu ) a ta GO taky není tak náročná ani finančně ani manuálně...
Místo a lidi zajistíme :)

I když jsem rozenej Hondař řeknu ti jdi do SXka..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Only_One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_One »

student a S13 nejde dohromady.... přeci jen CRX je auto na denní provoz a žere až když se honí.. a zabava je s tím vozítkem taky :o)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Honda CRX nebo Nissan 200SX????poradte

Příspěvek od Idaho »

Hel každopádně CRX co s etýče bezpečnosti nebude nejlepší ( nekde tu nízkou váhu museli nahnat, ne? ) 200SX má prostornější apohodlnější interiér a na řidiče i spolkujezdce pusobí už dojmem "dospělýho auta" - narozdíl do CRX .

pokud s eněkdy rozhodneš svézt více lidí ( myslím více jak 2 ) tak určitě ocení zadní sedala Sxka, které narozdíl od CRX není jen prkno ( plast ) potaženej koženkou.. na delší trasy bude SX taky lepší, na druhou stranu udržba u turbo motoru je potřeba dukladnější a musíš s ek tomu umět chovat.CRX si nechá hodně líbit, al ekecům typu 9l/100 při plným plynu opravdu nevěř, hondu sjme měl nejednu, jedou hezky, ale když chceš aby jeli tak žerou , jako každé jiné autí...

Mezi námi CRX jsou dnes už stará auta, 200sx se vyrábel lehce dýl a osobně bych asi šel do 200sx, i když jsem fanda hondy.. Proste je to auto, ne motokára..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

kentoya

Příspěvek od kentoya »

já jsem možná trochu zaujatej jelikož mám 200sx, ale je pravda, že na foru u martina 534 (ad 40 litrů), seženeš na dvoukilo takřka všechno a není to nejdražší
no a svezení strašně moc novějších aut se s dvoukilem nemůže rovnat
crx je podle me trochu lepší golf, ale já ti ho nevyvracím je to japonec a je to znát
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

V seriovem stavu mi ma ED9ka zrala po meste 8.5l. Dalkova jizda se dala dostat i na 6l. Kdyz se tomu duplo, slo to i na 14l. Ovsem z 90% jsem si drzel spotrebu kolem 9l, jelikoz je nuda v crx radit stale pri 2tis rpm.

Nemuzu srovnavat, jelikoz jsem 200SX nikdy neridil, kazdopadne se pokusim vyzvednout par veci, ktere me na crx stale dostavaji.

Je to hlavne sportovni pojeti auta. Sounalezitost s vozovkou je dana nizkym posezem. Zvuk motoru je nadherny, bavi me vytacet auto do vysokych otacek. Pri vaze setrvacniku 3.2kg jde auto do i z otacek velmi rychle a ochotne. U Nissana to bude pravdepodobne podobne, ale i kdyz je auto 15 let stare, stale je k mani nepreberne mnozstvi performance i styling dilu.

Jak tady nekdo napsal, crx je spis motokara, nez auto a to je prave to, co me na ni bavi. :lol:

Co se bezpecnosti tyce, je s ni na stiru. Nechtel bych to omotat nekde kolem svodidel, protoze je velmi mala pravdepodobnost, ze bych z ni vylezl zivy. Auto vazi v seriovem stavu 880-920kg. Temer zadne deformacni zony, zadne bezpecnostni prvky. Nabouras, umres. Ale je to maximalni "fun maker".
Live4Ride Syndicate

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

určitě bych šel do sx je to skvělá drift kára se zadním náhonem 8)
CRX není motkára to je burago nebo spíš jen "angličák"
A ještě jedna věc...jestli jsi fakt ůchyl ho zvuku není nic lepšího než turbomotor s blof-off ventilem 8) 8) 8)
Už jen kvůli tomu bych si to kopil a taky že koupím až dostavím součastnou káru.
SX je prostě the best 8) 8) 8)
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

no mám pocit, že to nemá cenu řešit, protože greddy si už dávno koupil NA čeliku :)
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

no mám pocit, že to nemá cenu řešit, protože greddy si už dávno koupil NA čeliku :)
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

MattiK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MattiK »

co se spotreby u cera tyce tak jezdim v prumeru za 10l takovou rekl bych dost sviznou jizdou, ale nekdy kdyz je nalada tak ani 12l neni problem :) ale jak sem tak pochopil tak spotreba je mu u prdele, takze ja mam cero a libi se mi, mam z toho podobne pocity jako Sly...
ale zadohrab je zadohrab, proc vybirat jen z techle dvou aut to jiny nejsou?

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

V půlce čtení tohoto fóra jsem mu chtěl navrhnout Celicu a ejhle jaká náhoda on si ju koupil

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“