Honda CRX nebo Nissan 200SX????poradte

Moderátor: Zemi

GReddy

Honda CRX nebo Nissan 200SX????poradte

Příspěvek od GReddy »

takze mam moznost mit oboje za zhruba stejnou cenu a vypada to ze jsou oba v solidnim stavu.zadna rez atd..akorat oba nalitano kolem 180tis ale prej s pravidelnou udrzbou..

ja porad nevim do ceho jit, auto by melo bejt i na bezny mestsky jezdeni atd..o podvozek mi ani tak nejde ja vydrzim :) kdyz si vemu spotrebu vede CRX..porad me desi ta udrzba jak vsude ctu a narocnost a celkem poruchovost u 200sx vzhledem k stari to tak vypada..sila a vykonovy potencila hraje na stranu SXa..ale zase co slycham tak CRXka vzhledem k vaze je hodne slusna raketa a to bych potreboval potvrdit od majitelu :)
proste nevimjestli jit za srdcem nebo jit hlavou (CRX)...

sic

Příspěvek od sic »

1,8T RWD vs. 1,6 FWD :?
when I grow up, I want to be a racing driver

GReddy

Příspěvek od GReddy »

vy tady omylate vykon..to je jasny ze hovori pro SXko ale ja mluvim celkove..jakoze porad ctu jak kazdej na sxoc dela generalku :D ale opravdu kazdej az na vyjimky..no tak to pak nic nevydrzi..ja nechci resit to ze se mi neco posere.ja myslel ze to je auto skonstruovany na jezdeni..od starosti byl udelanej skyline ne ? :)

Benelli_2000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benelli_2000 »

1,8 T SX - už jen z toho důvodu, že CRXko má skoro každej :D

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Kdybys pořád jen uvažoval pragmaticky, tak bys ani nevěděl o tuningu... Navíc se sériovou CRX si určitě neužiješ tolik srandy jako se sériovým 200SX.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

GReddy

Příspěvek od GReddy »

ja uvazuju tak ze az se mi neco vysere na tom "jak tady nekdo rek nesmrtelnym motoru :)))))))" tak abych se na to nekoukal z okna jak to tam hnije nebo az budu jezdit kazdej tejden pro plnou nadrz za 1800,-...prakticky sem jeste student takze to zvazuju..

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

chceš auto nebo kapotovanou motokáru? :D bych šel do sx
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

já bych asi taky volil to SX ,to je i zadokolka co? 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Klasik

Příspěvek od Klasik »

Hlavně by si měl říct, jaké porovnáváš verze. Všichni tu sice mluví o Nissanu 1,8, takže to je ta starší verze -s13, ale nikde jsi to neuváděl. Do CRX bych nešel, protože je to pojízdná rakev. :roll:

Benelli_2000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benelli_2000 »

Zemi ti vysvětlí, že jedině Hondu CRX :D

sic

Příspěvek od sic »

Benelli_2000 píše:Zemi ti vysvětlí, že jedině Hondu CRX :D
:nono:
when I grow up, I want to be a racing driver

GReddy

Příspěvek od GReddy »

hehe ..no zajimavy nazory..
ano mel sem na myslim motorizaci 89-91 S13ky..

tak jinak.chtel bych slyset nejaky nazory od tech co to auto vlastnej nebo jeli v obouch verzich.ze si nekdo precet ze to ma 170hp na prdel a tamto zase 125 na predek tak si hned rekne jooo to ber..podobny jako kup si misto toho ferrari nebo 944 pac to ma koni jak nasrano..ale dily si asi vyrobim doma na kolene :D...proste od nekoho kdo ma zkusenosti s oubema karama..

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Kvuli FUNu Nissana
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

barbucha

Příspěvek od barbucha »

GReddy píše:hehe ..no zajimavy nazory..
ano mel sem na myslim motorizaci 89-91 S13ky..

tak jinak.chtel bych slyset nejaky nazory od tech co to auto vlastnej nebo jeli v obouch verzich.ze si nekdo precet ze to ma 170hp na prdel a tamto zase 125 na predek tak si hned rekne jooo to ber..podobny jako kup si misto toho ferrari nebo 944 pac to ma koni jak nasrano..ale dily si asi vyrobim doma na kolene :D...proste od nekoho kdo ma zkusenosti s oubema karama..

Jezdil jsem v obou autech, a ten Nissan táhne víc, to se nedá popřít. To CRX ti ale kvůli podvozku, zvuku motoru a dalším věcem přijde pocitově dravější. Jestli chceš mít auto s rozumnými provozními náklady tak si to CRXko klidně kup a budeš spokojenj. Ale jestli plánuješ nějaký pozdější zvyšování výkonu tak je SX jasná volba.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

dekuju tohle je rozumnej nazor :)
sem rad ze aspon neco ma CRXko dobry...u toho SXka se akorat bojim toho ze me vsichni strasej tim ze mi neco odejde ze tomu se neda vyhnout.nakej benzin me ani tak nestve ..ale kdyz sem cetl od doublejay co vsechno musim kontrolovat pri koupi pripada mi ze nekupuju nissana ale F1 ktera vydrzi 2tis KM :D..prece to auto musi neco vydrzet :))

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Rozhodne bych bral SX, crxko ma kazdej, sice se rika ze je to takova mala formule. Ale prece jen nissan SX. Ja bych do nej sel.
PS: sou to starsi auta, s tim musis pocitat ze ti na tom neco odejde. 8)
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

nevim no, ja bych sel do CRX...mensi spotreba, lita to docela dost....nevim proste bych sel do CRX aji se mi vic libi....ale prvni investice by byl poradnej ochranej ram :lol:
Looking for some car....

GReddy

Příspěvek od GReddy »

vsichni tady rikate rakve..cim to?spatny deformacni zony nebo co? :) to slysim prvne

barbucha

Příspěvek od barbucha »

GReddy píše:vsichni tady rikate rakve..cim to?spatny deformacni zony nebo co? :) to slysim prvne
No výsledky crashtestů neznám, ale je fakt že když v něm sedíš, tak máš nohy někde u levýho předního světla :lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

hehe
chci se zeptat nema nekdo surovej zvuk CRXky a 200SXky..to by mi hodne pomohlo pri rozhodovani.nejlip seri..ja sem na zvuk blazen tak bych chtel slyset jak zni atmosfera z hondy vuci turbu S13ky diky moc :)

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

no rám asi nepomůže při čelnímu nárazu počítám :o))))
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

GReddy píše:hehe
chci se zeptat nema nekdo surovej zvuk CRXky a 200SXky..to by mi hodne pomohlo pri rozhodovani.nejlip seri..ja sem na zvuk blazen tak bych chtel slyset jak zni atmosfera z hondy vuci turbu S13ky diky moc :)
ty jsi jak moje bejvalá, hlavně že auto bylo červený pak už bylo vše jedno .. nechápu jak si někdo může vybírat dle zvuku auta ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

GReddy

Příspěvek od GReddy »

kdyu nepoznas ironii tak drz hubu :):):):)

oboje auta jedou pekne tak nevim ktery si hold vybrat..misto tech blbejch komentaru.....

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

jestli se nemůžeš rozhodnout sám tak jsi sorry trouba - už vidím jak se rozhoduju o koupi auta na základě fora, navíc pokud sem v obou autech jel a vím co je to zač ... a pokud po někom požaduješ zvuk auta nevěřím, že jde o ironii to jsi si teď vymyslel abych nebyl za trubku :lol:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

barbucha píše:
GReddy píše:vsichni tady rikate rakve..cim to?spatny deformacni zony nebo co? :) to slysim prvne
No výsledky crashtestů neznám, ale je fakt že když v něm sedíš, tak máš nohy někde u levýho předního světla :lol:
a ruce nacpaný v pravý zadní lampě :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

GReddy

Příspěvek od GReddy »

MarauderZ28 píše:jestli se nemůžeš rozhodnout sám tak jsi sorry trouba - už vidím jak se rozhoduju o koupi auta na základě fora, navíc pokud sem v obou autech jel a vím co je to zač ... a pokud po někom požaduješ zvuk auta nevěřím, že jde o ironii to jsi si teď vymyslel abych nebyl za trubku :lol:
no tak kdyz si v obou autech jel tak sis moh nechat ty poznamky aby vsichni videli jakej ses soumen :):) a moh si mi rict jakej si z nich mel pocit.ja se rozhoduju sam.ale ani v jednom sem nejhel..teda ve 240ce jo ale to neni turbo..tak bych chtel na to videt nazor..sory no

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Fazeey píše:
barbucha píše:
a ruce nacpaný v pravý zadní lampě :lol:
Je to prostě takovej skafandr :lol: Ale rychlej

Macca

Příspěvek od Macca »

Hele chlape ani jedno z těch aut neni nejlacinější co se provozu týče...
Sice je seženeš za slušný prachy, ale bejvaj už doost olítaný takže budeš solit money.

Já bych šel do SX i když CRX taky svoje kouzlo

crx

Příspěvek od crx »

mám CRX Vtec 150koní a jsem moc spokojen,jede dost slušně a moc to nežere,můj průměr Rakovník-Pardubice byl 6,2l/100km!!!Když tomu dávám,tak kolem 9l,ale to už musí bejt :o))

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“