DaveS píše:Ryba píše:tak co daves, byl si tam? projel sem tam vsechny odlehli mista kde by ses moh schovavat a nic:)
V Milovicich?

nebyl.... nejak se rozpadli lidi co meli jet a samotnymu se mi jet nechtelo. Celkem me to sere, tady sou vsichni debilove clovek je s nima domluvenej a kamos pak rekne ze nikdo nema cas a vysre se na to, navic mel kokot nejakej upal, takze v patek byl jeste doma..... a nikam se mu nechtelo.
Muzem si dat nekdy spicha v Praglu a pokecat.......
Co se tyce Jirky co chtel omrknout preludu tak se nestavil, dokonce sem kvuli nemu zajel i na pumpu aby byl v preludovi nejakej benal a mohl sem mu trosku ukazat jak to jede

no jo, jeho chyba.
Vecer jedu konecne pro gumy... takze az prezuju, uz me budou brzdit jen ten podvozek

Jj...to je fakt, bohužel jsem se nestavil.....a začíná mě to mrzet....

ale odjížděli sme hoodně k večeru a já už byl fakt unavenej z celodenního chození po letišti......

ale teď si řikam, jakej sem kokot (doslova), protože sem si měl chvilku na to najít, když mi o to taaaak šlo, abych se v ní svez.....ale jak řikáš, moje chyba a taky toho lituju....

protože taková šance už se nemusí podruhý naskytnout, koort když si kvůli mě i tankoval a já si pak nepřijedu....fakt se moooc omlouvám....

nejradsi bych si namlatil...no jo no, s tim ale uz nic neudělam....