novy člen
novy člen
ahoj ibizaci, som tu nový, asi po pol roku hladania sa mi podarilo nájsť stránku kde píšu o ibize 021A, som zo slovenska dufam že ma privytate medzi seba a navzájom sa podelime o skusenosti, ibizu vlastnim asi pol roka a kupil som ju takpovediac náhodou, je to 1,5 66kw novši model celá oplastovana, neskoršie pridam foto doteraz spravenych uprav, to je odomna zatial všetko
ibiza 1,5 porsche system 66KW 91roč
Re: novy člen
tak sup sem ty fotky7matus7 píše:ahoj ibizaci, som tu nový, asi po pol roku hladania sa mi podarilo nájsť stránku kde píšu o ibize 021A, som zo slovenska dufam že ma privytate medzi seba a navzájom sa podelime o skusenosti, ibizu vlastnim asi pol roka a kupil som ju takpovediac náhodou, je to 1,5 66kw novši model celá oplastovana, neskoršie pridam foto doteraz spravenych uprav, to je odomna zatial všetko
, a keby si mal záujem o pružiny tak tie su značky JOM a stáli 1200 KČVipouš píše:Diky za typ7matus7 píše:v obchode som kupil rozptilove letdiody priamo stou peticou, už neviem kolko stáliVipouš píše:Zeptam se.. Jak si udelal tu palubku..?? Oproti originalu je to narez..
ibiza 1,5 porsche system 66KW 91roč