Chcete mě?
Chcete mě?
Čus lidičky
Tak jsem si pořídil nějaké auto a nemám se sním komu chlubit Ne to ovšem byla sranda, jen moc lidí v jihlavě neznám, a tak bych se rád s pár lidičkama seznámil co mají alespoň podobné zájmy jako já. Na Vašich Intern. stránkách píšete, že k přihlášení do klubu stačí jen pár fotek a popis auta a je to Komu to mám poslat kdo se o ty stránky stará?? Díky Maty
Tak jsem si pořídil nějaké auto a nemám se sním komu chlubit Ne to ovšem byla sranda, jen moc lidí v jihlavě neznám, a tak bych se rád s pár lidičkama seznámil co mají alespoň podobné zájmy jako já. Na Vašich Intern. stránkách píšete, že k přihlášení do klubu stačí jen pár fotek a popis auta a je to Komu to mám poslat kdo se o ty stránky stará?? Díky Maty
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)
Ahojik, no pres prihlaseni je tu Kasa.D.. myslim si, ze zitra rano tu bude,takze Ti urcite odpovi, jinak staci prijet na sraz,kterej je na zacatku mesice... ted bude v cervnu... jeste se nevi,kdy,ale kdyz budes sledovat forum,bude se to tu resit... Snad sem na nic nezapomnel, no sak me kluci snad opravi a doplni... takze Te tu vitam... a tesim se,az prohlidnem tvoje auti... Carlos
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nazdar, červnovej sraz se ještě nedomlouval, ale termínově to vypadá na 8. 6.
Fotky a popis auta pošli na můj mail kasa.d@seznam.cz
Fotky a popis auta pošli na můj mail kasa.d@seznam.cz
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
Re: Chcete mě?
Čágo Maty,Maty píše:Čus lidičky
tak to jsi trefil "skoro" na ty pravé .... tož vitaj
P.S.: jak již bylo psáno a je dáno ... web řešit s "kasa.d"
Má to asi 13 Mb tak to zkusím poslat po částech nějak ti to tam namlátím ale teď jsem v práci a mám to doma takže až večer. Mám to poslat na ten mail kasa.d nebo razitka. Tak zatím díky. Jo a jinak díky za pekné přijetí
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Staci napsat udaje o aute jako to maji vsichni a poslat to kasovi na mailShaity píše:Hele jak se mám se svojí stobarevnou kárkou(zatím)dostat k vám na web??:c))))
kasa.d@seznam.cz