Eclipse je pryč :-(
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Eclipse je pryč :-(
Dne 13,2 2007 jsem prodal kvůli své finanční situaci svého mazílka kterého jistě většina z Vás už znala na jaro jsem už jsem měl přichystáno pár novinek jako třeba přečalounění tapecáků a nějakých dalších kravinek vlastníma rukama do bílé koženky přiložím nějaké fotos at můžete kritizovat ,ale šibeniční splátky mě donutily autičko prodat ( 6800.- měsíčně).Bohužel vše krásné jednou končí jen nevím co ted pořídit dál,uvažuju spíš o tom pořídit si někde nějakou dílničku vybavit jí a začít pořádně makat ne furt o tuningu jenom kecat na foru Takže časem dodám aktuální fotky jak vypadalo auto před prodejem akorát jsem trotl a neumím fotky zmenšovat tak to zas asi bude velký jako prase sorry ....
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eclipse je pryč :-(
takova skoda... pekny auticko to byloFull.Eclipse píše:Dne 13,2 2007 jsem prodal kvůli své finanční situaci svého mazílka kterého jistě většina z Vás už znala na jaro jsem už jsem měl přichystáno pár novinek jako třeba přečalounění tapecáků a nějakých dalších kravinek vlastníma rukama do bílé koženky přiložím nějaké fotos at můžete kritizovat ,ale šibeniční splátky mě donutily autičko prodat ( 6800.- měsíčně).Bohužel vše krásné jednou končí jen nevím co ted pořídit dál,uvažuju spíš o tom pořídit si někde nějakou dílničku vybavit jí a začít pořádně makat ne furt o tuningu jenom kecat na foru Takže časem dodám aktuální fotky jak vypadalo auto před prodejem akorát jsem trotl a neumím fotky zmenšovat tak to zas asi bude velký jako prase sorry ....
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
to si calounil sam ? ty dvere...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
to ses teda hodne sikovnej... no mozna bych nechal dvere ale to az pozdeji prvne mam jiny priority
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
to jo nasadil sis latku proklate vysokoFull.Eclipse píše:Krulis: Děkuji ..každou práci na autě se snažím dělat sám
Letty: Neboj myšák je v dobrých rukou já bych ho nikomu špatnému nedal jen nevím jaké auti pořídím ted,přece jenom Eclipse mi přirostl k srdci
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Lettynko jestly si dotáhneš RX7 tak ale bojím se že jestli to bude pro tebe tak to bude docela kur*a silný auto na začátek ne? Mno i když já budu držet hu*u z Schade 105 do Eclipse 2,0 a prozradím ti také jedno tajemství japonec to JEDNOU bude 100% Že by se vyskytl Nissan 350 Z? mno uvidíme budeme šetřit....
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
No Letty nechci ti brát iluze a ani se tě nijak dotknout ale myslím si že auta co jsi zde napsala jsou tobě a dost lidem nedostupná RX7 a Skyline jsou nároční jak na spotřebu,údržbu,povinné ručení,ZKUŠENOSTI,finance-a např. náhradní díly na Skylana max. přes kluky s KAGEKI RACING objednat z japonska protože v ČR v nissanovi nic na Skylana neseženeš a kolikrát se musí rozebrat i motor aby jsi vůbec zjistila číslo součástky kterou potřebuješ objednat a na to je potřeba spousta zkušeností a spousta peněz myslím že to není dobrá volba ale vkus máš dobrej.Když už chceš divočit a koupit si nějaký dělo tak ti poradím třeba Hondu Integru TYPE-R 1,8I má to s mírným poladěním kolem 190 koníků maximálku na 230 km/h je to japonec a dá se z toho udělat šílená pila. Ale je to jenom můj názor....
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
to Full.Eclipse: nebuuj, mám to promyšlený ..ta RX7 je třináctistovka, takže povinný v poho, spotřeba a údržba je horší (ale tak známý mám ).. zkušenosti.. nebudu to hrotit, neboj, takže snad se nic nestane.. ohledně Skye.. to 1oo%ně přes Kageki, domluvila bych se pak se street.racerem, to by nebyl vůbec problém a co se Integry týče.... myslím, že budu mít dřív na toho Skye
Re: Eclipse je pryč :-(
Lettynko kamaradko moje, sny mas velmi krasne, jen ti jeste ve vyberu chybi treti princezna a tou je Toyota Supra a ted vazneji a neber to prosim jako shazovani ci neco takoveho,ty vis, ze te mam rad Mazda RX7 s Wanklovym motorem (se dvema rotory - cili 1.3l - 2.0 tri rotorovy motor sand uz je trosku moc na kohokoliv tady) se sice da bezne sehnat/dovyzt,ale je tu spousta jinych problemu, jak uz napsal Eclipse. Je sice fajn,ze to je 1.3 cili povinny jak na Favorita (ne ze by me zajimala vyse povinneho,tech par kacek neresim a clovek co to koupi uz to neresi tuplem i se spotrebou) ale co kdyz to zmeni ne na obsah,ale na vykon? cili na sice 1.3l motor budes uz platit jako dnes na nejakeho trilitra? ale neresme trapne povinne ruceni a spotrebu, to u takovychto aut nema vubec smysl. Dejme tomu, ze mas cca 300tisic na seriovou rx7 z roku 93, coz uz (i kdyz Mazdy miluju) je stara slupka (14let je 14let), a ted se zastavis,proberes se z soku,ze mas vlastne rx7 doma a jak te znam,tak zacnes resit to,ze je v serii nejaka divna a chce to alespon kola, pak to chce vic a je jasny, ze to nemuzes ovesit picovinama z Jamaru, pac tohle nemuze bejt vanocni stromek jako Schade 120 kamose odvedle, kterej tam nakupuje pravidelne... tak co ted? Musis si pripravit dvojnasobek ceny auta a udelat vse poradne do nejmensiho detailu... Kde ty prachy vzit? Ha? a to jeste nerikam, ze se ti sem tam neco pose*e a nasledovne ty taky z ceny spatne soucastky... az ti rx7 vysaje vsechny ucty a budes mit zastavenej barak, tak budes kupovat Skye? Wow... pro tyhle duvody tady to auto nema 99% lidi a proto je to tak nadherny sen...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Připomíná mi to mě Shelby pamatuješ? " TY vole já chci Eclipse a dám za něj všechno" 7 000.- zaplatím měsíčně za leasing a 5 000.- mi zbude to je cajk" JO HOVNO 7 000.- leasing 2 000.- povinný za čtvrt roku a přesně to co psal Shelby "chce to nějaký kola" jo ale nejsou prachy tak nic půjčka 20 000.- za litra měsíčně v klídku voe, joo ale když se sešel měsíc kdy platíš vše tak mi zbylo co? HOVNO! počítej se mnou 7000.-+ 2000,. + 1000.- je desítka a zbyli mi TŘI posraný litry který sem projezdil f bensínu a když do mi kámoš mrdl do lemu při couvání nebyl jsem za půl roku schopnej ten posranej lem ani spravit protože oprava i s lakem vyšli na 3 500.- a to 500 mi na ulici nikdo nedal!a nebylo!! Heh a závěr toho všeho? Vysral se motor a nikdo nevěděl co s tím! narážím na zkušenosti a na prachy a to mě donutilo eclipse prodat no nic vytekl jsem za ten rok leasingu na eclipse asi 80 000.- a nezačal jsem ani splácet auto takže můj důvod prodeje!! a moje rada? nech si poradit když už ne ode mě tak od Shelbyho určo díky němu jsem se svých dluhů dokázal zbavit a ted mám Forda starou mrdku a jsem vysmátej ale tuning a drahé auta zůstaly mým hobbym a navždy zůstanou ale až na něj budu mít FINANCE,PROSTORY,ZKUŠENOSTI!!!!! Jo a díky Shelbýku
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
to Shelby: ..RX7 samozřejmě 2.generaci.. ještě nekradu ta je stará jak já, ale dá se sehnat v relativně dobrém stavu.... wankel vydrží prd, to je taky pravda, ale pořád se to dá (přes známé jde všechno líp).. co se úprav týče máš určitě pravdu, ale to by bylo u kteréhokoliv jiného auta stejné.. ba naopak, jestli bude RX7, bude na drifty a já to se svýmy zkušenostmi (resp. BEZ zkušeností) hrotit nebudu.. a Sky? ..sama nevěřím, že bych si ho pořídila.. spíš mi to občas prolítne hlavou, byl by to mazec.. ale jak říká Štěpán.. je to auto jako každé jiné.. a když to v ničem extra nenadchlo jeho, tak pochybuju, že mě by 1oo%ně vyhovoval.. a kdyby přece jenom byl, tak bych to nehrotila, GTS-T by bohatě stačilo a dá se sehnat za docela řekněme slušné peníze....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Diky Full.Eclipse mi nyni Misak stoji v garazi.Jiz se na nem zacalo pracovat,pro zajimavost zatim jsou udelane kompletni rozvody vc. kladek,vodni pumpy atd,veskera gufera na motoru,veskere filtry a naplne vymeneny za plnou syntetiku,motor serizen a po diagnostice-slape jak hodinky.-),nove svice,kabely atd,kompletni vymena kotoucu za ctyri kusy sportovnich vrtanych brzd spolu se sportovnima destickama na vsechna 4 kola.Myslim ze se tady na Morave zatim nema spatne,co bude dal se uvidi..
P.S.Jinak pro zajimavost za wankel se neplati pojistka jak na 1.3 ale nasobi se to koefecientem 1.7 az 2.7:-) dle pojistovny.
P.S.Jinak pro zajimavost za wankel se neplati pojistka jak na 1.3 ale nasobi se to koefecientem 1.7 az 2.7:-) dle pojistovny.
shitBriann píše:Diky Full.Eclipse mi nyni Misak stoji v garazi.Jiz se na nem zacalo pracovat,pro zajimavost zatim jsou udelane kompletni rozvody vc. kladek,vodni pumpy atd,veskera gufera na motoru,veskere filtry a naplne vymeneny za plnou syntetiku,motor serizen a po diagnostice-slape jak hodinky.-),nove svice,kabely atd,kompletni vymena kotoucu za ctyri kusy sportovnich vrtanych brzd spolu se sportovnima destickama na vsechna 4 kola.Myslim ze se tady na Morave zatim nema spatne,co bude dal se uvidi..
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: