Jihlavo hledam

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Jihlavo hledam

Příspěvek od kasa.d »

Prosím všechny jihlaváky o pomoc při hledání jednoho auta, stačí SPZ.
Dneska v noci mě vzbudil randál jako prase přímo pod okny bytu, jelikož bylo něco nasněženýho a bylo to mokrý, tak se na našem trávníku pokusil zaparkovat jeden řidič hodně starýho světle zelenýho BMW s polepama Valvoline a při pokusu o vyjetí zjistil, že zrovna nemá ideální auto na zimu a začal tam dělat bordel. Po asi půlhodině trápení se mu podařilo vyjet, ale z trávníku zbylo voraniště a to doslova. Jelikož jsem todle auto několikrát viděl v Jihlavě na náměstí, a jelikož sem v něm viděl jezdit tmyvý spoluobčany, došel jsem k závěru, že tam byl zřejmě za účelem čorování, což asi díky tomu že zapadl nestihl. Je možný ale, že už to v nějaký jiný ulici stihl. Jinej důvod, proč by tento druh osob v tomto autě byl 20km od Jihlavy v městečku, kde jim podobné nemáme, v půl 3 ráno na ulici kde v nejbližším okolí není non-stop herna nebo bar fakt navím. Minimálně se jednalo o mě podezřelý pohyb osob.
Tímto prosím všechny z Jihlavy sem chdící, aby měly oči na štopkách a když náhodou toto auto potkají, uvidí někde zaparkovaný nebo ho prostě někde zahlídnou, aby si zaznamenali SPZ a dali jí sem.
Možná se tímto skutkem předejde dalším krádežím a možná i okradení Vás samotných!

Dodávám, že jestli někdo majitele tohoto vozu někdo znáte, a že tam byl cíleně ve vší počestnosti tak se hluboce omlouvám za podezřívavost!

Shrnutí:
Světle zelené BMW s polepem Valvoline, stáří: hodně moc, snad ani nemá výfuk, bo strašně řve.

Děkuji za jakékoliv poznatky
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

To auto znám od vidění a dám si ho do hledáčku pak hodím SPZ bordel dělá po celý Jihlavě,Nedávno si zmrdeček asi hrál na Tokio Drift u autobusáku když tam "driftoval" v zatáčce a málem tam srazil dva chodce který tam šli tak ho sejmeme společně.Mějte oči na stopkách všichni!!! :mad:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

k.r.u.p.a.n

Příspěvek od k.r.u.p.a.n »

Včera blbnul na náměstí, ten vejfuk má ňák přidrátovanej veprostřed pod nárazníkem. Jezdí s tím jak prase. SPZ neznám, ale vím, že ji má jenom vepředu

Shaity

Re: Jihlavo hledam

Příspěvek od Shaity »

ten kretén bydlí kousek od náměstí dole u kromidla to auto stojí často a za snahou jakby smet.......jsou to "romové" bo jak se jim říká......a čorkaři to budou určitě...ńavrhoval bych kullu mezi lopatky nebo lopatku mezi kulky-c)))

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

dala bych lopatku mezi kulky, to si víc užijou :D ..vzhledem k tomu, kde bydlím bych řekla, že budu mít brzy tu čest ho tu někde potkat, takže myslím na to, zelený bawo, Valvoline polepy.. budu koukat kolem sebe 8)

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Sme ho viděli zm*da když jsme byli na tý Shelce ne? Já říkal že jsme ho tam měli rovnou zkopat nic příště ale nemyslete si že jsem rasista já nejsem Cigáni totiž nejsou rasa ale zkurv*ný černý svi*ě :lol: :lol: :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Shaity? co máš prosímtě za auto?
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

Full.Eclipse píše:Sme ho viděli zm*da když jsme byli na tý Shelce ne? Já říkal že jsme ho tam měli rovnou zkopat nic příště ale nemyslete si že jsem rasista já nejsem Cigáni totiž nejsou rasa ale zkurv*ný černý svi*ě :lol: :lol: :lol:
a kuwa, zase má někdo zájem házet všechny cigány do jednoho pytle? ..nese*te mě s tím sakra už.... :(

..jinak Shaityho Golfik:
Obrázek

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Ted si to Lettynko narovnala fakt! Prvně hájíš ty kofoly a ještě MI sem dáš fotku Golfa :roll: Prvně si zkus s tou rasou 10 let bydlet v Romulendě a poznáš co to je za "rasu" :evil:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Full.Eclipse: neměl ses ptát :D ..jinak.. bubáku, já bydlím na Kosově 15 let :wink:

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

TO LETTY: Hmm 15 let ale asi na špatným místě :lol: když to nevidíš ,ale nemá se cenu o to přít já jsem tvrdohlavej ty taky a každej máme možnost vyjádřit svůj názor můj znáš já tvůj taky a konec o.ki? 8) Jinak Shaity má Golfa krásně udělaného to uznávám bohužel je moje chyba že ty golfy prostě nemám rád a sem na ně strašně vysazenej ale to je strašně dlouhej příběh ježíš když si na to vzpomenu :kladivo:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Full.Eclipse: souhlas, taková debata už tu jednou taky byla a nehodlám to řešit znovu, každý má prostě svůj názor.. myslím, že jich znám dost na to, abych mohla říct, že někteří jsou prostě kreténi a jiní v pohodě, stejně jako češi.. to že mají jinou mentalitu je taky fakt, i když málokterý z nich to přizná.. jinak ohledně Golfů.. taky je nemusím, každopádně proti II. nic nemám, spíš mě se*e IV. a to, jak si každej z Golfistů myslí, jakej nejni king, když má VW Golf IV. :D ale to tu řešíme už pěkný OT.. o tomhle všem bysme se měli bavit v "pokecu o všem a o ničem" a zatím tu sviníme téma o debiloidním řidiči světle zeleného BMW 8)

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Ted si to vystihla uplně přesně jak s těma "romama" tak i s :roll: Golfem :roll: super napsáno 8)
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shaity

Příspěvek od Shaity »

Golfíci forever:c))))) ne každyho věc..... :P

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“