Kopie klíče

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Miki

Kopie klíče

Příspěvek od Miki »

Zdar,nevite kde nechat udelat kopii klice i s cipem?Mam fiat Marea weekend a ve znackovych servisech to pry je drahy.V nekterych vyrobnach to umi i s nakodovanim cipu.Zatim vim ze to delaj v Brne v Tesku vedle Ikei ale tak daleko se mi nechce. Miki

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

Na Humpolecky to neumej? Ja myslel, ze jo.

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Zkus to v Jihlave na náměstí je to v průchodu jak je raifaisen banka (nad hotelem zlatá hvězda) mělo by to být ve druhém patře. Mám za to že mi tenkrát říkal že to umí ale fakt bez záruky nejsem si na stopro jistej. :?:
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Hovi píše:Na Humpolecky to neumej? Ja myslel, ze jo.

Jestli myslis jak tam prodavaj kola tak jsem tam byl a udelaj klic jenom na skodovku.Nebo myslis jeste nekde jinde? :roll:

Miki

Příspěvek od Miki »

Anonymous píše:

Jestli myslis jak tam prodavaj kola tak jsem tam byl a udelaj klic jenom na skodovku.Nebo myslis jeste nekde jinde? :roll:
To jsem byl ja,zapomel jsem se prihlasit. :oops:

Miki

Příspěvek od Miki »

Maty píše:Zkus to v Jihlave na náměstí je to v průchodu jak je raifaisen banka (nad hotelem zlatá hvězda) mělo by to být ve druhém patře. Mám za to že mi tenkrát říkal že to umí ale fakt bez záruky nejsem si na stopro jistej. :?:
Diky,v sobotu to pojedu omrknout.

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Kola?? ty jsou uplně dole. Pod raifaisen je lékárna. Je to naproti placenému parkovišti co je u dolní kašny.
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)

Miki

Příspěvek od Miki »

Maty píše:Kola?? ty jsou uplně dole. Pod raifaisen je lékárna. Je to naproti placenému parkovišti co je u dolní kašny.
Myslel jsem prodejnu kol u nas v Brode na Humpolecky a ne v Jihlave na namesti.

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

tak v HB taky nevím, tady v Jih možná jak píše Maty.
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

Miki píše:

Jj, myslel jsem tam. Tak co jsem se ptal v Brode, tak s Fiatem bude asi problem. Mozna ho zkusit vybrousit a pak ho nechat nekomu sladit s imobilizerem. Bocek v Humpolci to asi bude umet, ale fakt nevim, kolik by si za to mohl rict.

PS: Skoda, ze nemas neco z VW koncernu, to bych ti dokazal udelat i ja.

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

taky bych se zeptal, kvuli koupi auta z bazaru a "nicnedostani k imob" me kopie klice s imob kvuli vsem potrebnejm kravinam (kod imob apod) vyjde na 3-5tis v servisu. neda se to nejak obslehnout z originalu levnejsi cestou?

Miki

Příspěvek od Miki »

Vcera jsem byl u Humpolce na Rozkosi ve Fiatu a tam by to vyslo pres dva tisice jeden klic.Napred musi pry objednat Code kartu a pak podle toho udelaji novy klic.
Na fiat klubech pisou ze to delaj levneji nekde ve vetsich mestech treba v Tesku nebo globusu apod.Napred udelaji kopii klice s cipem.Puvodni klic strci do nejaky krabicky,nahraje tam kod,pak tam strci ten novy a nakoduje ho.Cena pry tak 900,-.Nechavalo si to delat vice lidi tak to asi pujde.V sobotu to omrknu v Jihlave a kdyz tak pojedu do Brna.Vezmu sebou kamose kterej ma pouze taky jeden klic od Bravy.K autu patri 2x code karta,jeden servisni klic a dva provozni klice.Malo to ktery auto ma,nevim co ty predesly majitele stim delaj.Hlavne ty zahranicni.Az to budu mit tak dam vedet.

Miki

Příspěvek od Miki »

Hovi píše:
Miki píše:

Jj, myslel jsem tam. Tak co jsem se ptal v Brode, tak s Fiatem bude asi problem. Mozna ho zkusit vybrousit a pak ho nechat nekomu sladit s imobilizerem. Bocek v Humpolci to asi bude umet, ale fakt nevim, kolik by si za to mohl rict.

PS: Skoda, ze nemas neco z VW koncernu, to bych ti dokazal udelat i ja.

Tak to opravdu delaji na Humpolecky,jenom ne tam kde jsem byl.Je to na rohu jak naproti prodavaj autodily a smerem nahoru ulickou je sklenarstvi.Za kopii klice s cipem chteji 1500kc.To se mi zda moc. :roll: Zkusim to jeste jinde a kdyz nic nesezenu tak pujdu tam.

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“