Jakože budem čekat až pojede černý snížený nabušený šPunto s černovláskouKarel84 píše:coze neco mi uniklo ??wercecko píše:Dnes bude na okružní velmi vysoká koncentrace členů TF jezdících tam a z5
Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastech...
sice se to z hadky zkoulelo ke Spuntu..pak k vane pak k cernovlasce az ke strede.....ale aspon se tu neco deje kua ne...jinak ta cernovlaska jeslti ma modry oci...tak me to hoodne zajima seznamit seznamit....asi ji dojedu......pro Eclipse..opravdu dojedu....ne o*****....a seznamim se,kdyz se tady k tomu nikdo nema
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ta černovláska z Punta bude vypadat jak Trista Stevens tak ji beru jináč full.eclipsáček je na blondýnky zde je,pro mě nejkrásnější černovláska - http://trista-stevens-hardcore.thumblogger.com/
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastec
to Kaja:jasny jsem rad zem e chapec tudiz by sme meli eclipsakovi zavazat tlamu....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
omlouvam se, ze sem lezu... dostalo se mi o debate o puntu ale spise me zaujalo Zlyho puntidlo...jurajko píše:jo má ho mladej kluk asi 18tiletej, a moc ho asi nešetří tak jsem zvědavej na osud...wercecko píše:ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
no to mi ani nerikej ... jsem mu sice vyrkla krutej osud kdyz si to koupi borec s horkyma papirama.... ale spise nas prekvapilo ze se neprihlasil k nam (puntotuning club i kdyz nalepku ma).muzes se ho nejak zeptat ? bysme ho aspon trochu "zpracovali" a treba by to ani nerozbil.
2Wercecko : je videt ze na nas proste kasles tak se nediv ze nejsi informovan
moje šPunto, muj život
-
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, Katy mě poprvé napsala správně a ani žádné písmenko nezapomněla, 2 Katy gratulace Možná že už tedy vstoupím do klubu...Katy píše:omlouvam se, ze sem lezu... dostalo se mi o debate o puntu ale spise me zaujalo Zlyho puntidlo...jurajko píše:jo má ho mladej kluk asi 18tiletej, a moc ho asi nešetří tak jsem zvědavej na osud...wercecko píše:ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
no to mi ani nerikej ... jsem mu sice vyrkla krutej osud kdyz si to koupi borec s horkyma papirama.... ale spise nas prekvapilo ze se neprihlasil k nam (puntotuning club i kdyz nalepku ma).muzes se ho nejak zeptat ? bysme ho aspon trochu "zpracovali" a treba by to ani nerozbil.
2Wercecko : je videt ze na nas proste kasles tak se nediv ze nejsi informovan
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Katy píše:omlouvam se, ze sem lezu... dostalo se mi o debate o puntu ale spise me zaujalo Zlyho puntidlo...jurajko píše:jo má ho mladej kluk asi 18tiletej, a moc ho asi nešetří tak jsem zvědavej na osud...wercecko píše:ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
moc ho neznám, ale tohle neni problem, řeknu mu, že je žádanej v puntuklubu....ať s tím kouká něco dělat...
VW GOLF III