Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastech...
Re: Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastec
to shaity: sry za muj post z 16:15pm pac jsem byl v sichte a vse sledoval z mobilu a uteklo mi, ze uz jsi odepsal... ja to tak formulovat chtel, pac nikdo s tebou v dnesni dobe nejedna jak s nemluvnetem a radsi mit v hlave jasno a vedet jak je realita drsna, nez mit hodne spatne a ruzove iluze.
to zdenal: project zvo kdyby se uskutecnil, tak by to mohlo mit +-300hp na prdeli a celkem neomezenej rozpocet, ale zatim to neni jiste. Jinac nam to opravdu pekne letelo, to se musi uznat. ted uz mam motor v kupe a musim rict, ze si prede jak tygrik,je dobre udelanej a mam z nej moc dobrej pocit. Strasne rad bych ho jeste jednou prohnal... citil to stado... tah skoro od nuly az k 8mi tisicum, slysel ten neskutecnej jekot polazenyho "veckovyho" sestivalce... ale uz ten pocit asi nikdy nezaziju... ne s timhle autickem co mi bylo 4 roky pritelem, pokladnickou, chloubou a zivotem. Vzdavam mu hold a Mazda MX3 by Shelby zustane v mem srdicku naporad. Je to hodne srdcova zalezitost at uz v delce jeho uzivani,tak i s upravama, kteryma vyrostla "z oskliveho kacatka v princeznu" a motorem kterej nedrime v zadne jine v ČR... dneska kdyz jse do nej sedl, jako bych slysel vecnou hlasku "ten baworak je muj"...
to zdenal: project zvo kdyby se uskutecnil, tak by to mohlo mit +-300hp na prdeli a celkem neomezenej rozpocet, ale zatim to neni jiste. Jinac nam to opravdu pekne letelo, to se musi uznat. ted uz mam motor v kupe a musim rict, ze si prede jak tygrik,je dobre udelanej a mam z nej moc dobrej pocit. Strasne rad bych ho jeste jednou prohnal... citil to stado... tah skoro od nuly az k 8mi tisicum, slysel ten neskutecnej jekot polazenyho "veckovyho" sestivalce... ale uz ten pocit asi nikdy nezaziju... ne s timhle autickem co mi bylo 4 roky pritelem, pokladnickou, chloubou a zivotem. Vzdavam mu hold a Mazda MX3 by Shelby zustane v mem srdicku naporad. Je to hodne srdcova zalezitost at uz v delce jeho uzivani,tak i s upravama, kteryma vyrostla "z oskliveho kacatka v princeznu" a motorem kterej nedrime v zadne jine v ČR... dneska kdyz jse do nej sedl, jako bych slysel vecnou hlasku "ten baworak je muj"...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
Dneska sem viděl holku (velmi perspektivní) v PuntuII jaký mam, odbočovala z okružní na kalvárku... Černý ale nebylo.
Ta fotka Kubikova golfa, to je nostalgie, když projížděl kolem školy po žižkový, holky si rvaly rodidla a klukům se rotáhly koutky...
Dneska sem viděl holku (velmi perspektivní) v PuntuII jaký mam, odbočovala z okružní na kalvárku... Černý ale nebylo.
Ta fotka Kubikova golfa, to je nostalgie, když projížděl kolem školy po žižkový, holky si rvaly rodidla a klukům se rotáhly koutky...
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Heej všichni,já to auto mmožná viděl taky,nebo ne to auto tolik jako tu prcinku v tom nebyla to černovláska?božíčku ta byla krásná,Mallory až jí strhneš do girls tuning hned mi dej vědět já jí pak potřebuju taky někam strhnout ju? prosím pěkně smutně koukám
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
no ty woe, je videt, ze je stredaFull.Eclipse píše:Heej všichni,já to auto mmožná viděl taky,nebo ne to auto tolik jako tu prcinku v tom nebyla to černovláska?božíčku ta byla krásná,Mallory až jí strhneš do girls tuning hned mi dej vědět já jí pak potřebuju taky někam strhnout ju? prosím pěkně smutně koukám
Koukám dobrý slovní boje se tu odehrály od tý doby co jsem tu nebyl
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: