moje Probe na prodej :-(
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
moje Probe na prodej :-(
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
Re: moje Probe na prodej :-(
Co blbnes....????? to chces TUSnout i auto...??? dyt si to ted dodelal....
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fin problémy nemám, prostě sem po dlouhým zvažování se rozhodl pro radikální změnu. Bylo to těžký protože jak píše Carlos, teprve sem to dodělal, ale prostě moje rozhodnutí je konečný a jen doufám že se mi podaří rychle a dobře prodat všechno co mám, zatím teda v celku.
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no pres víkend si udělám celou webovou stránku s inzerátem s sepíšu vše podstatný.
A děkuji za pomoc
A děkuji za pomoc
mit zbytecny penizky.. tak uz ho nemas... ale nejsou... tak snad pujde do dobrych rukou... a co bude dalsi, uz vis..????kasa.d píše:no pres víkend si udělám celou webovou stránku s inzerátem s sepíšu vše podstatný.
A děkuji za pomoc
a co malou napovedu....kasa.d píše:vím, ale nepovím

hele toho jsem viděl nedávno tady u nás v mezu na slovnaftu, cos tady dělal kaso? jsem už psal marauderovi jestli to není to jeho kradený 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj auto tam stálo celej den, byl sem na srazu v Přerově a tendle Slovnaft používám často jako parking, su z Polný a VM je dobrá nákladová stanice 
A teda když prosíte tak dolší auto bude Jeep Gran Cherokee

hezky, to se bude TUSovatkasa.d píše:jj auto tam stálo celej den, byl sem na srazu v Přerově a tendle Slovnaft používám často jako parking, su z Polný a VM je dobrá nákladová stanice

- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nj vešlo by se toho dost, ale chvilku na to asi nebudou finance
jo to já to tam potkal právě když jsem jel do přerova, a jak jsi jel pak dál, pročs to auto nenechal rovnou doma?kasa.d píše:jj auto tam stálo celej den, byl sem na srazu v Přerově a tendle Slovnaft používám často jako parking, su z Polný a VM je dobrá nákladová stanice
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ses mohla zastavitLetty píše:to toitoi: a já tebe viděla v Budějkách na finále![]()
to kasa.d: zatím bez zájmu, ale ptám se dáál (o:
![]()
![]()

- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za snahu
za 2 týdny bude auto vystavený v Praze na Autoshow tak se třeba někdo chytne a kouopí to vcelku
za 2 týdny bude auto vystavený v Praze na Autoshow tak se třeba někdo chytne a kouopí to vcelku