Pokec o všem a o ničem :-)

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

HALÓÓÓ
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

kasa.d píše:HALÓÓÓ
.........Je Tu Někdooo :wink:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

všichni sou umřenýObrázek
:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

a pak že sem nikdo neleze

Butch

Příspěvek od Butch »

kasa.d píše:a pak že sem nikdo neleze
o svátcích jsem to sledoval a byl jsem tady skoro jenom já a tak to je skoro pořád :cry: pár lidiček dopoledne a pak to končí :mad:

zlepšete se 8)

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

Já Se Sem Dostanu Jedině Až Takhle Večer :( Co Plánujete Přes Zimu Na Vašich Vozidlech ??? :D

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

já sem chodím, ale když nikdo nic nepíše.. si přece nebudu psát sama se sebou :( ..na svým autí samozřejmě nic neplánuju, protože žádný není, ale trochu máknu na stodváce ségřinýho přítele.. ale nejsou to úpravy, spíš opravy.. a k čemu mě pustí (spíš k čemu mě donutí) je kitování, takže o víkendech kituju a brousím a to je asi tak všechna moje práce ohledně aut :) jo, taky ještě tatíkovi umejvám jeho autí (za to mám placený TM a As&T).. 8)

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

to Letty: Nooo To Je Asi Ono, Sem Totiž Chodí Spousta Lidí,Ale Nepíší Nic Až Na Pár Vyjímek :D Ale Náhodou Kitování A Broušení Je Nejdůležitější A Zodpovědná Činnost :) :)
Naposledy upravil(a) v.á.Š.A. dne 13 led 2005 22:39, celkem upraveno 1 x.

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to v.á.š.A.: tak musíme psát aspoň my, ať to není mrtvý (o: ..viď, taky si říkám, já totiž vždycky dělám tu nejdůležitější práci :smich: ..ale ručně to není moc super a ten hajzlík vytáhl el. brusku úplně nakonec, ale teď už si o ní řeknu :smich:

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

Nevím, Já To Asi Neumím :oops: , Ale Bruskou Jsem To Nikdy Neudělal Moc Pořádně, To Stejně Dodělávám Ručně A S Citem, Pak Je To Teprve Ono 8)

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

no jo vašíku (jéžiš, to zní jak pašíku :lol: :oops: ), ale když zaschne kit, tak je bruska na to super, pak už se to ručo vyhladí, to není taková dřina jako to brousit pořád ručo :twisted: stejně mě naštval, ale prej by mi pak tu shade přenechal, tak by to nemuselo bejt od věci 8) ..ty děláš přes zimu na kterým autí?

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

že vám sem lezu, já měl plány na zimu docela veliký, ale nakonec ,jak už všichni ví, budu dělat jen pár věcí.
Hlavní bude jak jinak, muzika. Dveře + celej kufr pudou do laminátu. Konečně navařím vejfuky, který slibuju už půl roku a taky je na cestě z US otevřený sání aby se nám líp dejchalo. Možná se ještě dostane na stavitelnej podvozek. Plánovaná přestavba světal a nový kola musí počkat na dolší zimu
A s mojí docházkou sem je to tak, že každej pracovní den tu straším skoro nepřetržitě. O víkendech a svátcích do práce nechodím takže nenetím. Internet doma jsem zrušil z ekonomických důvodů a su rád, protože od tý doby naspím 2x tolik jako když doma byl.
HOWG :debata:

Zdenal

Příspěvek od Zdenal »

v.á.Š.A. píše:Já Se Sem Dostanu Jedině Až Takhle Večer :( Co Plánujete Přes Zimu Na Vašich Vozidlech ??? :D
Plánů bylo dost, ale nakonec to razne pretala koupe bytu, takze budu rad, kdyz na jare alespon TUSnu. Ale neco noveho urco bude, porad je chut delat a jelikoz jsem uz asi 3 mesice nevidel auto, tak uz se tesim. 8) 8)

Zdenal

Příspěvek od Zdenal »

kasa.d píše:že vám sem lezu, já měl plány na zimu docela veliký, ale nakonec ,jak už všichni ví, budu dělat jen pár věcí.
Hlavní bude jak jinak, muzika. Dveře + celej kufr pudou do laminátu. Konečně navařím vejfuky, který slibuju už půl roku a taky je na cestě z US otevřený sání aby se nám líp dejchalo. Možná se ještě dostane na stavitelnej podvozek. Plánovaná přestavba světal a nový kola musí počkat na dolší zimu
A s mojí docházkou sem je to tak, že každej pracovní den tu straším skoro nepřetržitě. O víkendech a svátcích do práce nechodím takže nenetím. Internet doma jsem zrušil z ekonomických důvodů a su rád, protože od tý doby naspím 2x tolik jako když doma byl.
HOWG :debata:
Mimochodem, chtel bych udelat samolepku na predni sklo, jde o to, ze barva musi byt naprosto presna a totozna. Je moznost se na necem domluvit? :?

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

největší problém bude ta barva. Budu na to potřebovat aspon víčko nádrže či nějakou jinou věc v barvě sundanou z auta a stejně nezaručím naprostou totožnost. Zkusit to můžeme.

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

to Letty: Tak Pašíku Jooo! :evil: :D Takže Možná Budeš Brázdit Silnice Se Škodověnkou :driver: Teď Jen Tak Dolaďuju Škodověnku, Astřička Zatím Odpočívá, Ale Brzo Se Do Ní Zase Pustím, Abych To Do Jara Stihl :D
to kasa.d: Jooo Muzika Je Potřeba, Taky Už Trochu Hraju, Není To Sice Až Zas Tak Precizní, Ale Je To Krůček Kupředu :D Laminát V Interiéru Taky Možná Pribude, Ale Nevím Jak Moc Se Podaří Plány Zrealizovat, Nejsou Finance :( :( :(
to Zdenal: Bydlet Je Potřeba!! Taky Už Jsem Astřičku Pořádně Neviděl,Taky Se Těším, Až Se Začne Něco Dít :D

Butch

Příspěvek od Butch »

v.á.Š.A. píše:Já Se Sem Dostanu Jedině Až Takhle Večer :( Co Plánujete Přes Zimu Na Vašich Vozidlech ??? :D
pár věciček to bude ať už interiér tak i outeriér :-))
snada to poznáte na jaře :lol:

P.S.: víc ze mě nedostanete .. mlčím jako Fučík :alien:

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Já budu rád, když seženu díly na přední nápravu a dám ji zpátky do auta. Pak půjde ven motor a místo něj Felda se svody a příčným výfukem a taky komplet repas nápravy jako vpředu. A kotouče dozadu. A pokud zbudou peníze, tak sedačky a možná nová music.... A trošku nějaké té plechařiny... Letty, jestli chceš, budeš mít co kitovat a brousit.... 8)
Škoda Rapid 130

Zdenal

Příspěvek od Zdenal »

kasa.d píše:největší problém bude ta barva. Budu na to potřebovat aspon víčko nádrže či nějakou jinou věc v barvě sundanou z auta a stejně nezaručím naprostou totožnost. Zkusit to můžeme.
Mam jeste trochu barvy v plechovce, takze pokud to k necemu bude...

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to v.á.Š.A.: no, uvidíme, jak to bude, možná budu, ale až budou papíry, tak nevím, nevím :( ..jsem zvědavá, co nového na jaře na astřičce přibude, BTW tu tvou škodověnku jsem ještě nikde neviděla, musíš víc jezdit 8)
to kasa.d: tak jsem slyšela, že jste si o mě s Kallinem popovídali, ael já vážně žádný informace o jeho autíku nepouštím!! :x ..jo, ten laminát ti prej bude dělat on??
to kaipan: noo, co za to? :) :D

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

to Letty: Já Jezdím Stále A Pořád, Špatně Koukáš :) Ale Občas Každej Den Stávám U Autobusáku, Nebo U Gymplu, Tak Si Můžeš Udělat Procházku Okolo :)

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

Zdarec, lidi, uz jste videli film Bila tma? Je to prace lidi od vas z Manazersky akademie za spluprace hasicu a PCR Jihlava :wink:

Celkem se nam to libilo, i kdyz to ma jen kolem 40 minut, je to dobra prace, doporucuju shlidnout.

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to v.á.Š.A.: no to víš že jo, já budu jezdit přes půl jihlavy, abych se podívala na tvou škodověnku :smich: ..můžeš ty občas udělat kolečko kolem integrovaný obchodní :)

to Hovi: původně jsem na něj měla jít, hraje tam pár kámošů, ale jaxi to nevyšlo (o:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to Letty: No Jasně Aspoň Si Uděláš Výlet :) :) Integrovaná Obchodní, Nééé Že Bych To Měl Nějak Daleko Od Domu, Ale Komu By Se Chtělo Jezdit Okolo!

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

Anonymous píše:to Letty: No Jasně Aspoň Si Uděláš Výlet :) :) Integrovaná Obchodní, Nééé Že Bych To Měl Nějak Daleko Od Domu, Ale Komu By Se Chtělo Jezdit Okolo!
To Je Tak Když Se Někdo Neumí Přihlásit :oops: :oops:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to v.á.Š.A.: noo, šikulka anonymní :D ..tak tě asi holt neuvidím, noo :) leda bys jel někdy náhodou kolem a kdoví, jestli bych si tě všimla :D

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

všimla, to auto se nedá přeslechnout a ten novej lak taky zaujme :o)

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

Je Pravda, Že Je Trošku Slyšet Nooo, Ale Oproti Loňský Zimě Je To Tichý :) :) A 1000 V Novým A Fialovým Laku Moc Po Jihlavě Nejezdí 8)

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

jj loni to byl řev o něco větší a ten lak je fakt pěknej. Ještě kola by to chtělo :o)

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

říkáte vejfuk ala řebík a kladivo, jo? :lol: ..tak budu hledat fialovou, OKi 8)

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“