Pokec o všem a o ničem :-)
já sem chodím, ale když nikdo nic nepíše.. si přece nebudu psát sama se sebou ..na svým autí samozřejmě nic neplánuju, protože žádný není, ale trochu máknu na stodváce ségřinýho přítele.. ale nejsou to úpravy, spíš opravy.. a k čemu mě pustí (spíš k čemu mě donutí) je kitování, takže o víkendech kituju a brousím a to je asi tak všechna moje práce ohledně aut jo, taky ještě tatíkovi umejvám jeho autí (za to mám placený TM a As&T)..
to Letty: Nooo To Je Asi Ono, Sem Totiž Chodí Spousta Lidí,Ale Nepíší Nic Až Na Pár Vyjímek Ale Náhodou Kitování A Broušení Je Nejdůležitější A Zodpovědná Činnost
Naposledy upravil(a) v.á.Š.A. dne 13 led 2005 22:39, celkem upraveno 1 x.
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
že vám sem lezu, já měl plány na zimu docela veliký, ale nakonec ,jak už všichni ví, budu dělat jen pár věcí.
Hlavní bude jak jinak, muzika. Dveře + celej kufr pudou do laminátu. Konečně navařím vejfuky, který slibuju už půl roku a taky je na cestě z US otevřený sání aby se nám líp dejchalo. Možná se ještě dostane na stavitelnej podvozek. Plánovaná přestavba světal a nový kola musí počkat na dolší zimu
A s mojí docházkou sem je to tak, že každej pracovní den tu straším skoro nepřetržitě. O víkendech a svátcích do práce nechodím takže nenetím. Internet doma jsem zrušil z ekonomických důvodů a su rád, protože od tý doby naspím 2x tolik jako když doma byl.
HOWG
Hlavní bude jak jinak, muzika. Dveře + celej kufr pudou do laminátu. Konečně navařím vejfuky, který slibuju už půl roku a taky je na cestě z US otevřený sání aby se nám líp dejchalo. Možná se ještě dostane na stavitelnej podvozek. Plánovaná přestavba světal a nový kola musí počkat na dolší zimu
A s mojí docházkou sem je to tak, že každej pracovní den tu straším skoro nepřetržitě. O víkendech a svátcích do práce nechodím takže nenetím. Internet doma jsem zrušil z ekonomických důvodů a su rád, protože od tý doby naspím 2x tolik jako když doma byl.
HOWG
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
Plánů bylo dost, ale nakonec to razne pretala koupe bytu, takze budu rad, kdyz na jare alespon TUSnu. Ale neco noveho urco bude, porad je chut delat a jelikoz jsem uz asi 3 mesice nevidel auto, tak uz se tesim.v.á.Š.A. píše:Já Se Sem Dostanu Jedině Až Takhle Večer Co Plánujete Přes Zimu Na Vašich Vozidlech ???
Mimochodem, chtel bych udelat samolepku na predni sklo, jde o to, ze barva musi byt naprosto presna a totozna. Je moznost se na necem domluvit?kasa.d píše:že vám sem lezu, já měl plány na zimu docela veliký, ale nakonec ,jak už všichni ví, budu dělat jen pár věcí.
HOWG
to Letty: Tak Pašíku Jooo! Takže Možná Budeš Brázdit Silnice Se Škodověnkou Teď Jen Tak Dolaďuju Škodověnku, Astřička Zatím Odpočívá, Ale Brzo Se Do Ní Zase Pustím, Abych To Do Jara Stihl
to kasa.d: Jooo Muzika Je Potřeba, Taky Už Trochu Hraju, Není To Sice Až Zas Tak Precizní, Ale Je To Krůček Kupředu Laminát V Interiéru Taky Možná Pribude, Ale Nevím Jak Moc Se Podaří Plány Zrealizovat, Nejsou Finance
to Zdenal: Bydlet Je Potřeba!! Taky Už Jsem Astřičku Pořádně Neviděl,Taky Se Těším, Až Se Začne Něco Dít
to kasa.d: Jooo Muzika Je Potřeba, Taky Už Trochu Hraju, Není To Sice Až Zas Tak Precizní, Ale Je To Krůček Kupředu Laminát V Interiéru Taky Možná Pribude, Ale Nevím Jak Moc Se Podaří Plány Zrealizovat, Nejsou Finance
to Zdenal: Bydlet Je Potřeba!! Taky Už Jsem Astřičku Pořádně Neviděl,Taky Se Těším, Až Se Začne Něco Dít
Já budu rád, když seženu díly na přední nápravu a dám ji zpátky do auta. Pak půjde ven motor a místo něj Felda se svody a příčným výfukem a taky komplet repas nápravy jako vpředu. A kotouče dozadu. A pokud zbudou peníze, tak sedačky a možná nová music.... A trošku nějaké té plechařiny... Letty, jestli chceš, budeš mít co kitovat a brousit....
Škoda Rapid 130
to v.á.Š.A.: no, uvidíme, jak to bude, možná budu, ale až budou papíry, tak nevím, nevím ..jsem zvědavá, co nového na jaře na astřičce přibude, BTW tu tvou škodověnku jsem ještě nikde neviděla, musíš víc jezdit
to kasa.d: tak jsem slyšela, že jste si o mě s Kallinem popovídali, ael já vážně žádný informace o jeho autíku nepouštím!! ..jo, ten laminát ti prej bude dělat on??
to kaipan: noo, co za to?
to kasa.d: tak jsem slyšela, že jste si o mě s Kallinem popovídali, ael já vážně žádný informace o jeho autíku nepouštím!! ..jo, ten laminát ti prej bude dělat on??
to kaipan: noo, co za to?