Rozloučení s Pašíčkem...
Rozloučení s Pašíčkem...
Tak tento týdne proběhne rozloučení z mým služebním paššíkem jezdil jako vítr a byl pohodlnej.... a místo toho budu mít Schade Sradia ....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to jsou telecí napady....
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozloučení s Pašíčkem...
Tak ať své nové auto hned nepoblinkáš... je to těžké přesedat do čehokoliv z VWShaity píše:Tak tento týdne proběhne rozloučení z mým služebním paššíkem jezdil jako vítr a byl pohodlnej.... a místo toho budu mít Schade Sradia ....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to jsou telecí napady....
Ttech-man
to si piš akord z passata do toho kýble co se jmenuje fabie. chjo aqspon že s ním ještě jedu na hrad...to je jak když přesedneš ze záchodu v hiltnu kde ti lokaj podá hajl papír a ještě dostneš parfém do kadibudky z 15.století:c//
A nebo taky z luxus party di Diskoklubu netopejr....
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
Lolll, sem spadnul ze židle...Shaity píše:A nebo taky z luxus party di Diskoklubu netopejr....
Ttech-man
he a ne snad..nebo taky příjemnej způsob jak mě pěkně nasrat.....hrchle...jim zkusím navrhnout at mi koupí corrrado:c)))
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
zase sem spadl ze židle, ale tentokrát zuřivostí!!!! grrrr!!! nic, jen doufám, že to bude Junior!!!Shaity píše:he a ne snad..nebo taky příjemnej způsob jak mě pěkně nasrat.....hrchle...jim zkusím navrhnout at mi koupí corrrado:c)))
Ttech-man
Junior??ono se dělalo corrado junior:c))))
hádanka co je to:je to modrý......nejede to..až to má šíp ve znaku....je ta malý nepohodlný....a venitř jak v díře co je to?????............................fabie combi...:c(((
ja to zrovna taky uhodl a ty jsi to tam napsal....prijed v pondeli ke coopu na minisraz...pojedu za davidem...
ty jo pondělí.....za jakým davidem hmmm????
mas jeste jeden pokus...hihiShaity píše:ty jo pondělí.....za jakým davidem hmmm????