Stočení límců kol
Stočení límců kol
Zdravím jihlaváky mám opět jednu prosbičku,nevíte kdo je mi v jihlavě schopen stočit litý kola...koupil jsem jednu moc pěknou sadu ale má podření rantly od obrubáku tak nez se budou leštit rád bych je nechal stočit.Tak jestli někdo víte o kontaktu tak prosím šup sem sní
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
vycapy sou kousek nemas na nej kontakt ?Full.Eclipse píše:Poslal ti Karlos to číslo ode mě?...je to mladej typek kousek za třebíčí a docela umí,přesně se ta vesnice jmenuje Výčapy
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stočení límců kol
kterej je nespolehivej, pomalej a prace stoji za hovno... bohuzelFull.Eclipse píše:KRULÍSKU:Tady je kontakt 606 208 252 je to mladší týpek příjmení Jonáš..
Teda komarovi na Leonu srovnal celochromy celkem obstojne, nebejt toho, ze to asi 14dni odaloval a nebral telefony. S Full.Ecliptakem jsme ho na kolo z Ecly uhnali, ale nemeli jsme to delat, pac je to kolo uplne na houby, porad tam je boule jak prase a asi jak spechal, tak ho trosku zapalil. je mi lito.
ALU Servis v Brne... to je jina pisnicka
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
to shelby:ty jo díky za varování....já je chci mít fakt echt...a co ten alu servis v brně hmmm???
v Aluservisu mel Full.Eclipse svoje 18" Miglie z predchozi ecly na rovnacku kdyz chytil sutr a zupa a me se tam rovnal jeden Keskin kdyz jsem u mimone chytil diru a taky nende poznat absolutne nic... perfekt prace
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak Výčapy a moje chromy uz snad nikdy vic.Jsem vic provolal a najezdil nez kdybych to ja vul odvezl do toho Brna, ale cena byla zase pekna vzal si 2000 za zavareni dvou kol a srovnani.To uz zalezi na tobe jestli to chces hned, nebo nechvatas,Ale tipuju ze kdybys mu nevolal tak by to nekdy najare mohl mit
jurajko:to sme probírali u mě....vlastík to zvládne...doufám ze me s mým autem doprdele nepošle....uvazuju o tech okapničkách