Stočení límců kol

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Shaity

Stočení límců kol

Příspěvek od Shaity »

Zdravím jihlaváky mám opět jednu prosbičku,nevíte kdo je mi v jihlavě schopen stočit litý kola...koupil jsem jednu moc pěknou sadu ale má podření rantly od obrubáku tak nez se budou leštit rád bych je nechal stočit.Tak jestli někdo víte o kontaktu tak prosím šup sem sní

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Poslal ti Karlos to číslo ode mě?...je to mladej typek kousek za třebíčí a docela umí,přesně se ta vesnice jmenuje Výčapy
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Jo jináč Shaity kde to budeš nechávat leštit? Nebo to budeš dělat sám?..
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

Full.Eclipse píše:Poslal ti Karlos to číslo ode mě?...je to mladej typek kousek za třebíčí a docela umí,přesně se ta vesnice jmenuje Výčapy
vycapy sou kousek :) nemas na nej kontakt ?
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Shaity

Příspěvek od Shaity »

t oFull Eclipse:dekuju dekuju dekuju:c)))jinak k leštění....mam na to super typka viděl jsem jeho práci a klobouk dolů:c))))je z brna....ceny v pohodde..já budu nechavt jenom limce....stredy jsou do laku:c))

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

KRULÍSKU:Tady je kontakt 606 208 252 je to mladší týpek příjmení Jonáš..
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: Stočení límců kol

Příspěvek od Shelby »

Full.Eclipse píše:KRULÍSKU:Tady je kontakt 606 208 252 je to mladší týpek příjmení Jonáš..
kterej je nespolehivej, pomalej a prace stoji za hovno... bohuzel
Teda komarovi na Leonu srovnal celochromy celkem obstojne, nebejt toho, ze to asi 14dni odaloval a nebral telefony. S Full.Ecliptakem jsme ho na kolo z Ecly uhnali, ale nemeli jsme to delat, pac je to kolo uplne na houby, porad tam je boule jak prase a asi jak spechal, tak ho trosku zapalil. je mi lito.
ALU Servis v Brne... to je jina pisnicka :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to shelby:ty jo díky za varování....já je chci mít fakt echt...a co ten alu servis v brně hmmm???

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

v Aluservisu mel Full.Eclipse svoje 18" Miglie z predchozi ecly na rovnacku kdyz chytil sutr a zupa a me se tam rovnal jeden Keskin kdyz jsem u mimone chytil diru a taky nende poznat absolutne nic... perfekt prace
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to shelby mě ani tak nejde o rovnaní jako jen o stočení límců víš.... :) ale i tak díky a co ceny jaký maj

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

nechci ti to tu zasírat, ale kde si budeš nechávat renovovat ty kola, koupil jsem si kolesa a potřeboval bych spravit hrany, vypískovat a nalakovat...tak kdybyste věděli o nějaký firmě nebo človíčkovi kterej to dělá za dobrý peníze, ale hlavně kvalitně dejte mi nějaký kontakt díky...
VW GOLF III

Zdenal3D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenal3D »

Tak tak Výčapy a moje chromy uz snad nikdy vic.Jsem vic provolal a najezdil nez kdybych to ja vul odvezl do toho Brna, ale cena byla zase pekna vzal si 2000 za zavareni dvou kol a srovnani.To uz zalezi na tobe jestli to chces hned, nebo nechvatas,Ale tipuju ze kdybys mu nevolal tak by to nekdy najare mohl mit :D

Shaity

Příspěvek od Shaity »

no mě jde především o kvalitu a taky o čas a nechci se s nikým hádat ...tzn.kdyz se mi řekne termín tak to taky tak bude...... :nono:
takze asi brno.... 8)

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

no mě jde taky hlavně o kvalitu, a stačí mi když budou třeba v únoru nebo březnu takže to nechváta, teď mám jedno kolo černý jak kretén, protože to bejvalej majitel zkoušel...ale kupodivu černá na nich vypadá good tak jí prdnu na všechny....
VW GOLF III

Shaity

Příspěvek od Shaity »

jurajko:to sme probírali u mě....vlastík to zvládne...doufám ze me s mým autem doprdele nepošle....uvazuju o tech okapničkách

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“