Malllory píše:To Bali: Co to melete teta? Kufr mam zpracovany do detailu a jestli mluvis o chybach na laku, tak se prober!!!!!!!Ukaz mi jednu chybu! Mluvis o prasklince? No to sis asi take vsiml Lewisovych prasklych prahu! Co se tyce interieru....mam vse do puntiku, sedacky, sloupky, strop, bilou palubu, budiky, chrom, tapecy, sport. volant bile calouneny, dvd. Co se tyce karoserie....klempirska prace a vareni bez chybicky! Origo lambo lak- bez chybicky!!!!Mam zastavbu v kufru take calounenou, dvd, bez chyby! Co se tyce motoru, je vylakovany motor. prostor, pinstriping, chrom, lak. nadobky, vyrobeny bile calouneny kryt, zrcadla zespod na kapote....pruziny HR, brembo kotouce, dekstar destiucky, podlozky.....a mnoho dalsiho, tak co mi chces tady naznacit? ze je to lepsi nez seriova kastle s mracitkama, vnitrek pouze predni jine sedacky, volant a polozena bedna v kufru? Nenech se vysmat!!!!!!!!
promin nerad rejpu ale ja sjem se dival na tuningcup na vysledky a mam pocit ze si treti a dal te i ta zluta ibiza a kdyby to auto bylo tak dokonali tak proc by skoncilo na tretim miste