Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
matt

Příspěvek od matt »

Malllory píše:To Bali: Co to melete teta? Kufr mam zpracovany do detailu a jestli mluvis o chybach na laku, tak se prober!!!!!!!Ukaz mi jednu chybu! Mluvis o prasklince? No to sis asi take vsiml Lewisovych prasklych prahu! Co se tyce interieru....mam vse do puntiku, sedacky, sloupky, strop, bilou palubu, budiky, chrom, tapecy, sport. volant bile calouneny, dvd. Co se tyce karoserie....klempirska prace a vareni bez chybicky! Origo lambo lak- bez chybicky!!!!Mam zastavbu v kufru take calounenou, dvd, bez chyby! Co se tyce motoru, je vylakovany motor. prostor, pinstriping, chrom, lak. nadobky, vyrobeny bile calouneny kryt, zrcadla zespod na kapote....pruziny HR, brembo kotouce, dekstar destiucky, podlozky.....a mnoho dalsiho, tak co mi chces tady naznacit? ze je to lepsi nez seriova kastle s mracitkama, vnitrek pouze predni jine sedacky, volant a polozena bedna v kufru? Nenech se vysmat!!!!!!!!

promin nerad rejpu ale ja sjem se dival na tuningcup na vysledky a mam pocit ze si treti a dal te i ta zluta ibiza a kdyby to auto bylo tak dokonali tak proc by skoncilo na tretim miste
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

no, tak kufr by chtel predelat no... pac kdyz se na to kouknu, tak vidim par kusu snad alespon MDFky potazene v lepcim pripade kuzi...

takova ukazka syrove stavby. den pred tim, nez jsem mazdu prodaval jsem musel udelat muziku a to z holeho kufru,bylo jen vytlumeno. New majitel to chtel jen tak nahrubo jen aby vedel co a jak... takze za 1den se to muselo vcetne bedny a kabelaze. na fotkach to je to tam jen nahazene a neprisroubovane, tak je to vse nakrivo
Obrázek
Obrázek

prijde mi, ze to stacilo potahnout do bile kozenky a je to dost podobne - potahovat umime taky viz predchozi eclipsa rukama full.eclipse

Obrázek

samozrejme, ze kdyz jsem to chel delat pro sebe, tak to melo vypadalo ale uplne jinac, spis do stylu fannyho. ale i presto nezkutecnej masakr kdyz se to pustilo. Ecliptak potvrdi :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

matt píše:
Malllory píše:To Bali: Co to melete teta? Kufr mam zpracovany do detailu a jestli mluvis o chybach na laku, tak se prober!!!!!!!Ukaz mi jednu chybu! Mluvis o prasklince? No to sis asi take vsiml Lewisovych prasklych prahu! Co se tyce interieru....mam vse do puntiku, sedacky, sloupky, strop, bilou palubu, budiky, chrom, tapecy, sport. volant bile calouneny, dvd. Co se tyce karoserie....klempirska prace a vareni bez chybicky! Origo lambo lak- bez chybicky!!!!Mam zastavbu v kufru take calounenou, dvd, bez chyby! Co se tyce motoru, je vylakovany motor. prostor, pinstriping, chrom, lak. nadobky, vyrobeny bile calouneny kryt, zrcadla zespod na kapote....pruziny HR, brembo kotouce, dekstar destiucky, podlozky.....a mnoho dalsiho, tak co mi chces tady naznacit? ze je to lepsi nez seriova kastle s mracitkama, vnitrek pouze predni jine sedacky, volant a polozena bedna v kufru? Nenech se vysmat!!!!!!!!

promin nerad rejpu ale ja sjem se dival na tuningcup na vysledky a mam pocit ze si treti a dal te i ta zluta ibiza a kdyby to auto bylo tak dokonali tak proc by skoncilo na tretim miste
co nechapeš srovnej upravy každeho auta kdo co ma v aute a co je nam nem udelano 8)

matt

Re: Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.

Příspěvek od matt »

co to bylo na me
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

matt píše:co to bylo na me
jo

matt

Příspěvek od matt »

ale ja tam nic nepsal ze nic nechapu
Plzeň 775115675

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

matt píše:ale ja tam nic nepsal ze nic nechapu
promin nerad rejpu ale ja sjem se dival na tuningcup na vysledky a mam pocit ze si treti a dal te i ta zluta ibiza a kdyby to auto bylo tak dokonali tak PROČ by skoncilo na tretim miste .....tak proč je tam PROČ??

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

wsnw píše:tak proč je tam PROČ??
Klasický příklad nepochopení logiky textu.

Z výsledků http://www.tuningcup.cz/fileadmin/galer ... e_2007.xls je jasné, že oba Seaty (hodně hodně daleko za Bertym) mají hodně podobné hodnocení (2,27 a 2,23) a i když jsem kupříkladu já hodnotil s jistými výhradami Mallory na 2. místě (protože i když to má Lewis pěkně zpracované, jeho úprava je možná až příliš podobná tomu, jak to dělá Zdeněk Bajgar (který se snaží rukama) potažmo Danek Klich (který se snaží pusou) a co prostě v mých očích nestačí), tvrdím, že to, co tu nyní píše, je prostě značně neskromné.

Možná z těch výsledků vyplývají rozpaky porotců právě nad kvalitou zpracování Mallory. Kupříkladu mě osobně "zaujalo" ledabylé čalounění kufru a opravdu hrozně spasovaný zadní nárazník (to píšu namátkou z toho, co si teď vzpomínám). Přesto se i nad tyto vady dokážu povznést, ale jiní porotci tím možná chtěli naznačit, že Mallory-styl je jako super, je to auto na show, ale jenom pokud se na něj díváte v pohodlí domova a v teplíčku za klávesnicí, nebo pokud jej máte v hledáčku foťáku a jste do něj dva metry. Pokud ale přijdete blíž a zkoumáte kvalitu, není všechno zlato co se třpytí.

A jak jsem už řekl někomu jinému, nepamatuju si okamžik a ani si ho nedovedu představit, že by podobně nafoukaně reagoval na neúspěch Fany, jehož kosmickou loď ani nelze dost dobře chápat.

Minulý rok se mu vytýkalo, že to chce fakt nějak upravit, zahladit ty největší nedostatky ... Fany šel, zamakal přes zimu, koncept kosmické lodi neopustil a přesto vyhrál.
Gr33N MoNsT3R

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

tady se člověk pobaví u čtení příspěvku!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

wsnw píše:
matt píše:

co nechapeš srovnej upravy každeho auta kdo co ma v aute a co je nam nem udelano 8)
promin, ale pokud bych mel jit do TC s tim, ze jsem tam udelal 50 veci,ktere ale nakonec nejsou dotazeny do konce a maji ocividne chyby (muj pripad - jsem lajdak na dotahovni veci do konce - treba finalni vybrouseni atd) tak je to mnohem min, nez kdyz tam nekdo ma uprav 10,ale za to naprosto dokonalych. nebo kdybych na schade dal 51nasavacu a vydechu, tak uz mam vic veci nez mallory, pac ta jich ma jen 50 a tudiz jsem lepci?
Proste vse se musi delat s rozvahou a kdyz nekde ty chyby mam a ostatni me na ne upozornuji, tak se nezacnu hadat,ale reknu ok, vim o tom a zkusim to dat dokupy a dik za upozorneni. - ja osobne bych rekl "se*u na to, do TC se netlacim, chcu si uzivat jizdu a sem tam odreninka na laku me nerozhazi" :D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Lewis

Příspěvek od Lewis »

Shr3k píše:
wsnw píše:tak proč je tam PROČ??
Klasický příklad nepochopení logiky textu.

Z výsledků http://www.tuningcup.cz/fileadmin/galer ... e_2007.xls je jasné, že oba Seaty (hodně hodně daleko za Bertym) mají hodně podobné hodnocení (2,27 a 2,23) a i když jsem kupříkladu já hodnotil s jistými výhradami Mallory na 2. místě (protože i když to má Lewis pěkně zpracované, jeho úprava je možná až příliš podobná tomu, jak to dělá Zdeněk Bajgar (který se snaží rukama) potažmo Danek Klich (který se snaží pusou) a co prostě v mých očích nestačí), tvrdím, že to, co tu nyní píše, je prostě značně neskromné.

Možná z těch výsledků vyplývají rozpaky porotců právě nad kvalitou zpracování Mallory. Kupříkladu mě osobně "zaujalo" ledabylé čalounění kufru a opravdu hrozně spasovaný zadní nárazník (to píšu namátkou z toho, co si teď vzpomínám). Přesto se i nad tyto vady dokážu povznést, ale jiní porotci tím možná chtěli naznačit, že Mallory-styl je jako super, je to auto na show, ale jenom pokud se na něj díváte v pohodlí domova a v teplíčku za klávesnicí, nebo pokud jej máte v hledáčku foťáku a jste do něj dva metry. Pokud ale přijdete blíž a zkoumáte kvalitu, není všechno zlato co se třpytí.

A jak jsem už řekl někomu jinému, nepamatuju si okamžik a ani si ho nedovedu představit, že by podobně nafoukaně reagoval na neúspěch Fany, jehož kosmickou loď ani nelze dost dobře chápat.

Minulý rok se mu vytýkalo, že to chce fakt nějak upravit, zahladit ty největší nedostatky ... Fany šel, zamakal přes zimu, koncept kosmické lodi neopustil a přesto vyhrál.
rozdíl je tam znatelný!!!
nikoli 2,27 ku 2,23 ale ku 2,73

8 porotců z 11 mě dali na 2. místo... nekamarádim se ani z jedním z nich... tím tady s Vaší debatou končím... Mall Tvoje tvrzení že je to o kamarádství mě teda fakt mrzí!
Obrázek

Páša

Příspěvek od Páša »

Škoda že tu není ňákej z těch porotců.. aby jako všem řekl jak to bylo.. já si osobně myslim že v tomhle by měl jít ňákej kamarádskej vztah stranou.. a navíc by to každej věděl.. ae třeba ne.. nevim..

Chudej student
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudej student »

Mallory Ty moc dobre vis proc si u me skoncila na 3tim miste..v Mimoni sem Te na ten hrubej nedostatek,coz sou modry oprejskany pojezdnice na sedacky,durazne upozornoval s tim ze na finale by to mohl byt problem,at to alespon necim zkusis opravit..neudelala si to a ve finale tohle je bohuzel velka ztrata,coz davalo lewisovi sanci Te porazit,byt nema auto,az tolik vyrazne co se tyka primo slova SHOWCAR,ale u nej proste takovahle vyrazna chyba nebyla,ba naopak ty co mu vytikal na predchozich srazech,tak je opravil a navic napriklad v kategorii podvozkove casti co se tyka jeho stelovatelneho podvozku tak mel taky bodove navrch..je jedna vec,neco mit upravene,ale druha vec je taky mit neco upravene poradne,detailne a precizne..mej me klidne za curaka a nejakou uplatkarskou svini a s T.C sekni kdyz je Ti to pohodlnejsi nez sklopit usi,priznat chybu,zamakat a pristi rok ukazat Lewisovi zada.....

Páša

Příspěvek od Páša »

toto trvalo.. než se ozve soudce velkomožný.. tady už se začíná střílet.. :pistolnik: :wink:

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Lewis píše:rozdíl je tam znatelný!!!
nikoli 2,27 ku 2,23 ale ku 2,73

8 porotců z 11 mě dali na 2. místo... nekamarádim se ani z jedním z nich... tím tady s Vaší debatou končím...
Omlouvám se za překlep, samozřejmě 2,73. A to podle mého právě není moc velký rozdíl.
Gr33N MoNsT3R

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Páša píše:Škoda že tu není ňákej z těch porotců.. aby jako všem řekl jak to bylo.. já si osobně myslim že v tomhle by měl jít ňákej kamarádskej vztah stranou.. a navíc by to každej věděl.. ae třeba ne.. nevim..
Já myslím, že jsem jako porotce možné důvody vysvětlil dostatečně.
Gr33N MoNsT3R

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Chudej student píše:Mallory Ty moc dobre vis proc si u me skoncila na 3tim miste..v Mimoni sem Te na ten hrubej nedostatek,coz sou modry oprejskany pojezdnice na sedacky,durazne upozornoval s tim ze na finale by to mohl byt problem,at to alespon necim zkusis opravit..neudelala si to a ve finale tohle je bohuzel velka ztrata,coz davalo lewisovi sanci Te porazit,byt nema auto,az tolik vyrazne co se tyka primo slova SHOWCAR,ale u nej proste takovahle vyrazna chyba nebyla,ba naopak ty co mu vytikal na predchozich srazech,tak je opravil a navic napriklad v kategorii podvozkove casti co se tyka jeho stelovatelneho podvozku tak mel taky bodove navrch..je jedna vec,neco mit upravene,ale druha vec je taky mit neco upravene poradne,detailne a precizne..mej me klidne za curaka a nejakou uplatkarskou svini a s T.C sekni kdyz je Ti to pohodlnejsi nez sklopit usi,priznat chybu,zamakat a pristi rok ukazat Lewisovi zada.....
Nejaky po*rany pojezdnice by mi mozna srazily body, ale Lewis nema cely interier, tak co se mi to snazis namluvit? A tak je to s celym autem!Zadnou sanci mu to nedavalo! Zadnou a to Ty dobre vis! Prosim Te, nic mi nepis. Pokud TC neumi soudit spravedlive, uz me tam nikdo neuvidi! Nejsem jedina, kdo to dnes psal, ze s TC konci. Zadne usi klopit nebudu, pac NEmam zadny duvod!

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... no příští rok do Tuning Cupu jedině se seriovkou, páč tam nic není tak tam nebudou žádné chyby :lol:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Lewisi, sam jsi mi dnes psal, ze na Cordobu nemas. Tak jake chyby maji byt na necem, co ani neni predelane, ale seriove? To prijede auto z fabriky a dostane 1. misto? Takovy holy nesmysl! :shock:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shreku, reaguji tak, pac vim, ze to tak je....Kdybych mela pochybnosti, prejdu to, ale toto je vazne moc. Je to jedno, stalo se a pristi rok vim, ze mam jit okolo TC.

To Shelby: Ty radeji prestan zdravit z dalky a chvalit a prijd se podivat bliz. 8)

Konec a uz se tu o tom nebudu bavit. Vim, ze Cordoba na Ibizu ma a to zdaleka a nejsem jedina. To mi staci. VF beru jako srazek :P

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

fufu píše:.... no příští rok do Tuning Cupu jedině se seriovkou, páč tam nic není tak tam nebudou žádné chyby :lol:
Mno nejlepší by asi bylo, kdyby na každým sraze dostaly všechny libovky stejný medaile a diplomy. Aspoň by se nemuseli navzájem hádat, že někdo vyhrál a jiný zase ne... ;)
Gr33N MoNsT3R

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Shr3k píše:
fufu píše:.... no příští rok do Tuning Cupu jedině se seriovkou, páč tam nic není tak tam nebudou žádné chyby :lol:
Mno nejlepší by asi bylo, kdyby na každým sraze dostaly všechny libovky stejný medaile a diplomy. Aspoň by se nemuseli navzájem hádat, že někdo vyhrál a jiný zase ne... ;)
O poháry tu nejde, ale kdy si konečně uvědomíte že nesmíte každou scénu hodnotit podle německa, je mi jasné že za totáče sme lezli do prdele sovětům, no a hold teď musíme zas němcům :lol:

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Malllory píše:Shreku, reaguji tak, pac vim, ze to tak je....Kdybych mela pochybnosti, prejdu to, ale toto je vazne moc. Je to jedno, stalo se a pristi rok vim, ze mam jit okolo TC.
Pokud ty osobně považuješ své auto za dokonalé, někdo z poroty měl holt jiná měřítka. To se stává.

Zajímavá situace pak nastává u těch lidí, jako třeba David Navrátil, které svoje auto za dokonalé ani náhodou nepovažuje a sám to i nahlas říká s tím, že na příští rok má o zpracování interiéru úplně jinou představu.
Gr33N MoNsT3R

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

fufu píše:O poháry tu nejde, ale kdy si konečně uvědomíte že nesmíte každou scénu hodnotit podle německa, je mi jasné že za totáče sme lezli do prdele sovětům, no a hold teď musíme zas němcům :lol:
Mně vykat nemusíš. Deset lidí, deset chutí.
Gr33N MoNsT3R

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Shr3k píše:
stači jen spravedlivi hodnoceni

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

... já jsem mluvil všeobecně o porotě :?: páč je vás většina :twisted:

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

fufu píše:... já jsem mluvil všeobecně o porotě :?: páč je vás většina :twisted:
Ale to pak nemůžeš směrovat na mě. Já to přece nemám šanci ovlivnit.
Gr33N MoNsT3R

Malllory

Příspěvek od Malllory »

To Shrek: Auto nepovazuji rozhodne za dokonale, to ne! Jen se me dotklo spatne nastrikani laku. Na tom opravdu nic neni. Jinak o zadnim narazniku vim, ze je hnuty. Nakouril me jeden blbec 2 dny pred finalem....Co se tyce dalsich uprav pres zimu, o tech mam jasno.

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

wsnw píše:stači jen spravedlivi hodnoceni
Spravedlivé hodnocení v takovéto soutěži neexistuje, neboť neexistuje nějaký etalon, podle kterého by šlo tuningové auto posoudit, žádný zlatý řez. Pokud něco nelze exaktně změřit, zaškatulkovat, zprůměrovat, bude se vždycky jednat o subjektivní hodnocení (ať už několika porotců, nebo několika reptalů na Tuning Fóru).

Vždycky to tak bude. Vítězové si budou libovat nad tím, jaké to bylo super. Poražení budou házet flintu do žita. A někde mezi tím se bude pohybovat zbytek, váhajíc nad tím, jestli s tím seknout, nebo jestli se ještě jednou pokusit.

Někdo holt má zdravé sebevědomí, jiný se naopak podceňuje a jiný zase třeba trpí přílišným sebevědomím (ostatně to se projevuje v soutěžích jako Česko hledá Superstar). Po konfliktu s realitou se ti první většinou otřepou a jdou dál, druzí jsou nadšení a najednou plni sil a ti třetí? Ti začnou psát cosi o nespravedlnosti, neobjektivitě, podplácení atd... čili od blbostí nad kterými soudný člověk mávne rukou, až po osobní útoky a nadávky.
Gr33N MoNsT3R

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

to mall: no ja bych prisel,kdyby me to ovsem nejak bralo... jasne,auto hezke mas a to i pres nedostatky a vyhrady musi uznat kazdy,kdo se v tom pohybuje,ale porad nechapes,ze me styling do cehoz patri i ta soutez i kdyz ma v nazvu slovo "Tuning" proste moc nebere. Ano,reknu ti,ze to mas pekny,pac me ty chybky jako spatne potazeny plato,nebo oprejskana kolejnice ci co jsou uplne jedno. jen pamatuju,ze tenkrat v Myte jsme sli nejak kolem a opravdu se nam ten kufr s ecliptakem moc nelibil co do kvality zpracovani a to myslim uprime,treba uz jsi to opravila - nevim. tenkrat jsem tak ze srandy chtel do tc jit taky a to jen z toho duvodu,ze tam v japan scene byly jen 2 auta :D ale treti misto ze tri mi prislo hodne smutne,tak jsem tam nesel i kdyz me pred tim Shrek lamal :) no a kdybych ti rekl at mi teda otevres motor abych konecne videl ten tuning,tak by se stejne nic nekonalo,takze asi tak. ber me,ze jedu uplne jinej styl a tak to bude vzdy, proc bych se jinac sral s prehazovanim 1.8 za 2.5l a jine kraviny zejo. takze budu zdravit i z blizka i z dalky,nemam duvod proc by ne,ale k takovymto upravam zustanu chladny.

jinac fufu ono s tim hodnocenim je to fakt blby,ze i japany berou jako nemce,coz dokazuje treba tvuj vzduch. podvozek kterej by si na auto zadnej japonec co to mysli vazne nikdy nedal,takze proto aby jsi mel uspech musis ho tam mit i na japanu a to je zle... :(

sorry za preklepy a blbosti,pisu to z mobilu a to neni uplne to prave orechove. :)

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“