Vlastní web Jihlavských tunerů
Provedl jsem maličkou aktualizace webu www.tuning-jihlava.com
dobrá práceX-sat píše: Provedl jsem maličkou aktualizace webu www.tuning-jihlava.com
P.S.: poslal jsem ti tu fotku co na "kasa.d" tak jí tam pls dej protože tu co tam teď máš je nějaká špatnější než ten originál
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to dobře. Mrzí mě, že jsem nebyl na posledním srazíku, ale byl jsem první den v nový práci a v neděli mě klekla baterka, takže v pondělí odpoledne probíhalo oživování.
Příště se snad už dostavíme.
Příště se snad už dostavíme.
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Jen tak dal ...X-sat píše: Provedl jsem maličkou aktualizace webu www.tuning-jihlava.com
Honda Civic..
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se na to vrhl, zatím jsem udělal v klubu 2 členy, víc mi neposlalo informace a do odkazů sem nasekal několik odkazů. Ve volných chvilkách na tom budu pracovat dál. Ted si sesmolím nějaký infos o sobě a o svým autě a o bejvalým taky. Tímto znova apeluji na členy aby mi posílaly informace o svých autech + fotky. Čímk víc fotek tím líp!!!!
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
good jobkasa.d píše:tak sem se na to vrhl, zatím jsem udělal v klubu 2 členy, víc mi neposlalo informace a do odkazů sem nasekal několik odkazů. Ve volných chvilkách na tom budu pracovat dál. Ted si sesmolím nějaký infos o sobě a o svým autě a o bejvalým taky. Tímto znova apeluji na členy aby mi posílaly informace o svých autech + fotky. Čímk víc fotek tím líp!!!!
brzo ti pošlu aktualizaci infa + foto )
díky
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ode dneška je v sekci klub i něco málo o mým autě a i sem přidal několik infos+fotos o autě bejvalým.
Ted už jen čekám na maily s dalšíma autama.
Dneska mám schůzku s majitelem zlatýho Una, takže něco nafotím a když bude svolnej dám to na web + si od něj nechám připravit nějakej komentář.
Ted už jen čekám na maily s dalšíma autama.
Dneska mám schůzku s majitelem zlatýho Una, takže něco nafotím a když bude svolnej dám to na web + si od něj nechám připravit nějakej komentář.
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8