Princezna píše:Tak pozor pro dobrý šampano nemusí přece až do Francie?? A jak to bude s tím bazénem? Už mám i plavky ;o)
Babou bych se zrovna nenazvala ale děkuji za přivítání
Princezna píše:Tak pozor pro dobrý šampano nemusí přece až do Francie?? A jak to bude s tím bazénem? Už mám i plavky ;o)
Babou bych se zrovna nenazvala ale děkuji za přivítání
No dobře,tak mladou slečnu!...Je to lepší?
Co ty vis jestli je mlada slecna, trebas je to panicka nebo baba v duchodu co se nudi a vnoucata ji pustili k netu...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
ARV6 píše:Co ty vis jestli je mlada slecna, trebas je to panicka nebo baba v duchodu co se nudi a vnoucata ji pustili k netu...
No tak pokud je panička pěkná a manžel často není doma tak v tom nevidím vůbec žádnej problém! A jestli je to bába v důchodu tak taky ne protože jsem si asi rok psal kdysi s jednou paní,bylo jí necelejch šedesát,byla to češka žijící ve Švýcarsku a pokecal jsem si s ní líp jak s leckterou svojí vrstevnicí...
Mikael píše:
hattori_hanzo píše:Teď už ne,ale švestka dobrá... Lepší jak Karosa!
ARV6 píše:Co ty vis jestli je mlada slecna, trebas je to panicka nebo baba v duchodu co se nudi a vnoucata ji pustili k netu...
No tak pokud je panička pěkná a manžel často není doma tak v tom nevidím vůbec žádnej problém! A jestli je to bába v důchodu tak taky ne protože jsem si asi rok psal kdysi s jednou paní,bylo jí necelejch šedesát,byla to češka žijící ve Švýcarsku a pokecal jsem si s ní líp jak s leckterou svojí vrstevnicí...
Mikael píše:
hattori_hanzo píše:Teď už ne,ale švestka dobrá... Lepší jak Karosa!
Nebul,koncern jako koncern!
heh mi ted v srpnu jedem k jedny na dovcu do svycar Jeste rekni ze je doktorka
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Tak já mám třeba úplně total serii a nějak mi to nevadí... Pravda ovšem je že třeba Radek s Láďou svýho času(a to není zase tak dlouho)tvrdili že na ten či onen tuningsraz nejedou protože nemají tuning a teď na ně lítají jak diví!
hattori_hanzo píše:Tak já mám třeba úplně total serii a nějak mi to nevadí... Pravda ovšem je že třeba Radek s Láďou svýho času(a to není zase tak dlouho)tvrdili že na ten či onen tuningsraz nejedou protože nemají tuning a teď na ně lítají jak diví!
no cece trebas brezno bylo spis o sprintech nez o nejaky show a pak mimo krajkovy jsem nikde nebyl... A tuning porad nemam pac si alfy nikdo nevsima Je to prakticky taky serie, vsechno tovarni, dokonce jsem vratil tovarni str. tlumic na vyfuk
Jinak spis tam jezdim ze tam je prdel a pokec nez koukat na tuning (i kdyz je to taky dost casto zabavny)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
ARV6 píše:no cece trebas brezno bylo spis o sprintech nez o nejaky show a pak mimo krajkovy jsem nikde nebyl... A tuning porad nemam pac si alfy nikdo nevsima Je to prakticky taky serie, vsechno tovarni, dokonce jsem vratil tovarni str. tlumic na vyfuk
Jinak spis tam jezdim ze tam je prdel a pokec nez koukat na tuning (i kdyz je to taky dost casto zabavny)
Buď rád že si jí nikdo nevšímá protože hned jak by si jí někdo všímat začal tak by se našel nějakej závistivej sráč a něco jí udělal...My všichni ale víme že Alfa je šedá eminence která ty schopnosti maskuje! Tak já bych taky někam jel,ale měl jsem teď o víkendech jiný zájmy!Přes prázdniny by to mělo bejt lepší tak snad někam dorazím a vezmu ti ukázat už konečně pojízdnou buginu,lítá jak drak!
hattori_hanzo píše:Tak já mám třeba úplně total serii a nějak mi to nevadí... Pravda ovšem je že třeba Radek s Láďou svýho času(a to není zase tak dlouho)tvrdili že na ten či onen tuningsraz nejedou protože nemají tuning a teď na ně lítají jak diví!
mno to mas recht, ze letos jezdim na srazy vic nez kdy predtim... a neni to z duvodu ze uz bych ted mel ten "tjuuning" jak ho vnima vetsina lidi.....ale ac tomu treba nebudes verit, tak tim testuju auto jestli se neco nevysere a zaroven tim delam radost i verce, ktera na srazech moc nebyla a bavi ji to.....a jeste jedna vec, jezdim tam s kamaradama a nemuzu rict, ze bych se s nima nekdy, nekde nudil
V12 píše:mno to mas recht, ze letos jezdim na srazy vic nez kdy predtim... a neni to z duvodu ze uz bych ted mel ten "tjuuning" jak ho vnima vetsina lidi.....ale ac tomu treba nebudes verit, tak tim testuju auto jestli se neco nevysere a zaroven tim delam radost i verce, ktera na srazech moc nebyla a bavi ji to.....a jeste jedna vec, jezdim tam s kamaradama a nemuzu rict, ze bych se s nima nekdy, nekde nudil
Tak mě je úplně jedno co tam děláte,jenom rejpu! Já bych klidně taky někde někam přijel,kdyby byl čas...Už jsem vás neviděl ani nepamatuju!