Tak co uzs objednal? Delej jsem na to zvedav dame zavod...Eskláda píše:myslím tím ono jako to co chci obědnat... už se těšim..
majky co tak najednou??? rozbil jsi prasátko??

Tak co uzs objednal? Delej jsem na to zvedav dame zavod...Eskláda píše:myslím tím ono jako to co chci obědnat... už se těšim..
majky co tak najednou??? rozbil jsi prasátko??
majky tak už jsi obědnal rc káru??ACEMajky píše:masakrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nedelej divadlo, vsichni vime ze mas polstar vycpanej tisicovkama... Naraznik pocka do jara, modylek neEskláda píše:vy samý vataři...ale já chci ještě koupit podvozek na auto,zad.nárazník.zavařit prdel...je toho dost a za 9tis je toho hodně..
ale jo koupím to na 100% ale nevím kdy,taky bych nejraději šel jezdit teď hned i když je už pozdě ale právě ale
Modylek sem taky nikde nevidel. S tou cenou je to blbost, cumim do katalogu 91" a je tam za 850t. Nejrazsi je tam v tom roce Turbo 16Sport 1 250 000. Taky to bylo pekne drahy koukam. A koukam na 850i 2 300 000,-Mikael píše:Me v pojistovne rekli,ze porizovaci cena myho Saaba je 1 500 000....Ptal jsem se na havarijko,ale nejak me to uz preslo.
Jinak porad hledam nekde nejakyho RC Saaba,ale marne.
Hmmm...tady de aspon videt,jak v tech pojistovnach kecaj kurwy.Sice mi rikal cenu pro rok vyroby 88,ale to tezko bude mit vliv na skoro dvojnasobnou cenu.By me zajimalo,kolik by stala 850i podle pojistovny.....ARV6 píše:Modylek sem taky nikde nevidel. S tou cenou je to blbost, cumim do katalogu 91" a je tam za 850t. Nejrazsi je tam v tom roce Turbo 16Sport 1 250 000. Taky to bylo pekne drahy koukam. A koukam na 850i 2 300 000,-Mikael píše:Me v pojistovne rekli,ze porizovaci cena myho Saaba je 1 500 000....Ptal jsem se na havarijko,ale nejak me to uz preslo.
Jinak porad hledam nekde nejakyho RC Saaba,ale marne.