bigworm píše:Ja sem taky hotovej z tech cen...driv sem mel za tri kila kolem 10 litru a ted sparenejch 8 a neco:(...to sem chtel jet do Usti do skoly autem sem to pocital a benos by me vysel neco pres 600 kc ...ted jelikoz mi bylo 26 let nemam narok ani na slevu vlaku takze z mejch 70 kc za cestu je hned nejakej 160 ...strasny
teda o tobě jsem dlouho neslyšel, jak žiješ??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Ovšem na druhou stranu Radeček je takovej frajer že ikdyž ví že co se týče benzínu tak prostě nemá konkurenci,tak nelikviduje svojí konkurenci ale ještě jim chodí přispívat jakobyzapomenutejma peněženkama...
měl jsem plnou a tak jsem chtěl změřit spotřebu styl jízdy brzda plyn... opravdu jsem to nešetřil---výsledek je neuvěřitelnejch 9.7 litrů na sto,,,
dnes taknu plnou a budu měřit při opačném stylu jízdy tak jsem zvědavej
Tak pred Parhou je benzinka a maji Natural 95 za 28.50....jinak v Plzni se da za 30.90.....jenom u nas sou dementi.A na Sandre maji sice 31.90,ale beno bude asi horsi,nez na Onu....
heh mě je to taky fuk co to žere ale i když to moje žere jako zapalovač proti těm vašim mtorum rock tak že jsem vklidu jen by ale mohl ten benzín trochu slést dolu s cenou. Už jen sprycipu mě to jebe grrrrrrrrrr
Tak tak,mě to taky žere pořád stejně ale ta představa že amíci mají benzín ještě levnější jak před Katrinou a my tu kvůli nim tankujeme o bůra dráž mě taky pěkně sere!
Mikael píše:Tak pred Parhou je benzinka a maji Natural 95 za 28.50....jinak v Plzni se da za 30.90.....jenom u nas sou dementi.A na Sandre maji sice 31.90,ale beno bude asi horsi,nez na Onu....
rekni kde a hned tam pojedu! Tady v Praze sem nevidel levnejsi nez 31,90 vcera na Vynohradsky
Mikael píše:Tak pred Parhou je benzinka a maji Natural 95 za 28.50....jinak v Plzni se da za 30.90.....jenom u nas sou dementi.A na Sandre maji sice 31.90,ale beno bude asi horsi,nez na Onu....
rekni kde a hned tam pojedu! Tady v Praze sem nevidel levnejsi nez 31,90 vcera na Vynohradsky
Ta prdel se jmenuje Jeneč, je to kousek za ni, takova fialova benzinka tusim, maji na paragonu napsany ze vozi benzin primo z Kralup, takze snad kvalita
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie