Nekdy te svezu neboj....hattori_hanzo píše:Ich möchte auch probefahre!zvooky píše:mno dneska probehly testovaci jizdy s Golfem,svezl jsem v tom V12 tak at sam nezavisle ohodnoti jak to jede......
Dílna ,fotky,příběhy...
Re: Dílna ,fotky,příběhy...
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby k tomu náhodou někdy došlo tak si pro jistotu budu nechávat ve skříni v záloze jedny čist trenky s sebou na převlečení!zvooky píše:Nekdy te svezu neboj....
✠Luftwaffle✠
to zase ne, ja jsem z toho fakt hodne unešenej protoze mi to přijde jako fakt masakr ale počkejte si na vyjadrení nezavislyho...V12 vám povi jak to jedehattori_hanzo píše:Kdyby k tomu náhodou někdy došlo tak si pro jistotu budu nechávat ve skříni v záloze jedny čist trenky s sebou na převlečení!zvooky píše:Nekdy te svezu neboj....
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proč se pořád odkazuješ na Radka?Že on je doteď někde zelenej skloněnej nad místou?zvooky píše: to zase ne, ja jsem z toho fakt hodne unešenej protoze mi to přijde jako fakt masakr ale počkejte si na vyjadrení nezavislyho...V12 vám povi jak to jede
✠Luftwaffle✠
ne to nehattori_hanzo píše:Proč se pořád odkazuješ na Radka?Že on je doteď někde zelenej skloněnej nad místou?zvooky píše: to zase ne, ja jsem z toho fakt hodne unešenej protoze mi to přijde jako fakt masakr ale počkejte si na vyjadrení nezavislyho...V12 vám povi jak to jede
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z tebe to zase leze jak z chlupatý deky! Já jdu radši spát a zítra očekávám recenzi...zvooky píše: ne to ne
✠Luftwaffle✠
Tak to sem teda fakt moooc zvedavej...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
no recenze nebude ale kdyz bude dobra nalada a čas tak to budu v sobotu večer testovat v klidu v Krasne....
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Že bych se zajel podívat?...zvooky píše: no recenze nebude ale kdyz bude dobra nalada a čas tak to budu v sobotu večer testovat v klidu v Krasne....
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no kua v sobotu nemuzu babca slavi 80 narozeniny...zvooky píše: no recenze nebude ale kdyz bude dobra nalada a čas tak to budu v sobotu večer testovat v klidu v Krasne....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Bylo by fajn,kdyby to v sobotu vyslo.Taky bych se zajel podivat.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neslo by to nechat na nedelï?zvooky píše: no recenze nebude ale kdyz bude dobra nalada a čas tak to budu v sobotu večer testovat v klidu v Krasne....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad bude OK. A co ze je to za motor?Sádra píše:Mno hele po dvou letech snad konecne neco cemu se da rict motor,ale i tak je to zas risk,je to pres Ebay cca 200km daleko (coz ujde) motory nejsou a kdyz tak jen ty slabsi..tudiz se muselo cekat tak dlouho...drzte i palce,uz bych fakt rada chtela rict,ze to zas jede...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha. No tak snad se povedeSádra píše:2.0 16V 101kw....problem je v tom,ze tyhle motory proste nejak moc nevydrzi a tudiz nejde zdravej moc sehnat....vsude jsou jen 80kW a to zas nechci,to jsem mela v jiny prelude a nejelo to....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak v nejhorsim si tam das ten 80kW a aspon budes jezdit me... A co nejakej ten 2.2 co se tusim daval do Accordu? Tech bude celkem dost ne?Sádra píše:mno zkazit na tom vsem uz snad neni co..maximalne to jeste nejakej cas nepojede.Ale uz vim o spouste veci co se kde da sehnat a jen kvuli tomu motoru furt nic...nechci nakoupit spousty veci a pak zjistit ze je to neopravitelny
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Hmmm...to je docela slusnej vykonovej rozdil...Tak drzim palce,at to vyjde.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Tak konecne jsem se dostal na net.... Musim rict, ze to zvookymu fakt jede....je to krasne zivocisny....faaakt mooc pekny....Musim uprimne rict, ze jsem od toho tolik necekal a ze me to vazne prekvapilo....tesim se na tu sobotu bo nedeli na porovnani s jinyma autama....
R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nechte to na nedeli prosim prosim chci to aspon videt na letisti kdyz uz na mne serete a nereknete mi ze to je v Chodove... Muzem kouknout na slolomy a az to poo skonci tak jezdit co rikateV12 píše:Tak konecne jsem se dostal na net.... Musim rict, ze to zvookymu fakt jede....je to krasne zivocisny....faaakt mooc pekny....Musim uprimne rict, ze jsem od toho tolik necekal a ze me to vazne prekvapilo....tesim se na tu sobotu bo nedeli na porovnani s jinyma autama....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
me to fuk....klido tu nedeli....ARV6 píše:nechte to na nedeli prosim prosim chci to aspon videt na letisti kdyz uz na mne serete a nereknete mi ze to je v Chodove... Muzem kouknout na slolomy a az to poo skonci tak jezdit co rikateV12 píše:Tak konecne jsem se dostal na net.... Musim rict, ze to zvookymu fakt jede....je to krasne zivocisny....faaakt mooc pekny....Musim uprimne rict, ze jsem od toho tolik necekal a ze me to vazne prekvapilo....tesim se na tu sobotu bo nedeli na porovnani s jinyma autama....
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ARV6 píše:zvooky píše: no recenze nebude ale kdyz bude dobra nalada a čas tak to budu v sobotu večer testovat v klidu v Krasne....
neslo by to nechat na nedelï?
No auto musi hlavne ještě na geometrii, musim tam dat benzinovej filtr a udelat neco s vyfukem tak uvidime mozna to necham az na další tyden, nechci toho moje milačka moc trapit, hlavne tam ješte neni sahara a neukazuje teplomer což neni moc dobra kombinace....
BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ten teplomer by byl urco dobrej, a dodelat radsi i tlakomer oleje at mas kontrolu... Klido pristi tyden mam volno budu finisovat byt. Jinak dneska zednici dodelali co meli, vypada to paradne o 500% proti ty hruze predtim, v patek vymaluju a v tydnu podlahy...zvooky píše:ARV6 píše:zvooky píše: no recenze nebude ale kdyz bude dobra nalada a čas tak to budu v sobotu večer testovat v klidu v Krasne....
neslo by to nechat na nedelï?
No auto musi hlavne ještě na geometrii, musim tam dat benzinovej filtr a udelat neco s vyfukem tak uvidime mozna to necham az na další tyden, nechci toho moje milačka moc trapit, hlavne tam ješte neni sahara a neukazuje teplomer což neni moc dobra kombinace....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring