¨wsnw píše:Potkal jsem Pana komara jak svištel ze Sedla .....dneska,jsme se zdravili
jojo vcera sem tui nebyl jinak bych to sem pisnul no a svistel, spis stal a cekal az ten semafor me pusti nebo kolona jak blazne
¨wsnw píše:Potkal jsem Pana komara jak svištel ze Sedla .....dneska,jsme se zdravili
U me se nevztekalARV6 píše:hlavne ze ses nedavno tak vztekal kdyz jsem mel na ten klub kecywsnw píše:Ja nejsem v žadnem klubu už,nezavislakV12 píše:vcera jsme v sockolove videli wsnw z tuning-sokolov a za nim cernyho nissana s polickou
cim to bude???mirinda píše:U me se nevztekalARV6 píše:hlavne ze ses nedavno tak vztekal kdyz jsem mel na ten klub kecywsnw píše:Ja nejsem v žadnem klubu už,nezavislak
U naseho rozhovoru o klubuARV6 píše:cim to bude???mirinda píše:U me se nevztekalARV6 píše: hlavne ze ses nedavno tak vztekal kdyz jsem mel na ten klub kecy
A u tebe kde jako?
Vím čí je,ale tady z fora není...Každopádně bych mu ho sebral,nemá k tomu žádnou úctu! Mě šlo nedávno potkat v tomhle Zvooky ho možná zná.pavelini píše:Nema tady odsud nekdo stareho ale za to krasneho Minika s pruhama? Dnes sem takoveho potkal v Chodove.
To je mr. Bean voeV12 píše:auti pekny.... jen skoda toho oranzovyho