nn kamo, to ses asi spatne koukal nebyl sem vcera u tebe ani sem okolo nejel...mozna ses jenom spletl....zvooky píše:Dneska jsem z okna v praci koukal za zavodaka

nn kamo, to ses asi spatne koukal nebyl sem vcera u tebe ani sem okolo nejel...mozna ses jenom spletl....zvooky píše:Dneska jsem z okna v praci koukal za zavodaka
já bych to poopravil...Majky.n píše:Tak dnes odpo jsem si konečně všimla Kájíčka v Jenišově, pěkně mě vybrzdil lump jeden, ale pak mi hezky zamával![]()
Majky.n píše:...ale pak mi hezky zamával![]()
JOE_Cik píše:...z oknynka sem ukazal fakáče
Mas minus, v Lubech te vystrcimpavelini píše:A ja dnes potkal clenu ARV6 a V12 se svejma krasavcema, radost pohledet, Milanka a Zvookyho, kterej me malem nepoznal a pokud jsem na nekoho zapomel, predem se omlouvam.![]()
![]()
![]()
tweetyna píše:MÁM VÁS! Mirinda a hattoripotkali jsme je se Sádrou.
nene v poho...spis ja se omlouvam Sadrusce ze jsem ji nepoznalatweetyna píše:MÁM VÁS! Mirinda a hattoripotkali jsme je se Sádrou.
to mirinda: Sádra mi říkala, že jsem pozdravila tak debilně že to vypadalo že zdravím jen hattoriho, tak pokud to tak opravdu vypadalo tak omluva![]()
a i kdyby tak co? stejnak se neznameMajky.n píše:Já dnes taky potkala hattoriho, odpoledne v Tuhnicích, někoho vedle sebe měl, ale jestli to byla Mirinda to netuším...![]()
![]()
A co že to vlastně máš?Viděla jsi nás jak jsme seděli na Aralu a pili kakao.Tomu se říká terno!Btw. aby toho nebylo málo tak v sobotu jdu s další kamarádkou taky si někam večer sednout a v neděli mám zase s jinou naplánovanej squash ještě s jinou!Chceš i rozpis časů,aby jsi si to mohla zařídit?Dávám ti dokonce oficiální povolení to všechno fotit a prodat do novin...tweetyna píše:MÁM VÁS! Mirinda a hattoripotkali jsme je se Sádrou.
Ano,to černovlasý s knírkem co vedle mě sedělo byla maskovaná Mirinda.Prokoukla jsi to!Majky.n píše:Já dnes taky potkala hattoriho, odpoledne v Tuhnicích, někoho vedle sebe měl, ale jestli to byla Mirinda to netuším...![]()
![]()
Blesk je slabej.Chci minimálně Šíp a TN.cz!ARV6 píše:A to je skandal todlencto, poslete to do Blesku
Zlute eFeRko vid? Nene to ja nebyl, to jen kamarad z Teplic jezdi s moji reklamou, na svem aute.SubTera píše:Ja jsem potkal pana Paveliniho ve Slanym ve zlutem Leonu...
No to nevím,kdyby to bylo podle ženskejch,tak si myslím že by tu byl jinej adept.pavelini píše:HH je silenej kanour fora, proto tady taky je sefem prece ze?![]()
![]()
A je to jeste 1.4, fuj ale origo FR jsem mu domluvil ve Varskem Seatu, tak to prej napravi.SubTera píše:pavelini: jj, zlute FR...on mel schuzku s kamradem, od ktereho jsem prave odjizdel, ale s majitelem jsem nemluvil. Jinak poznal jsem to prave podle reklamy taky mi bylo divny, ze na znacce ma "U".
Taky me to stalo casu a nervu. hihi SRy za ot v tomto tematu.SubTera píše:Aha, 1.4?rozhodne to na to nevypada...