///Stalo se z toho docela frekventovaný téma,takže mě napadlo že by neškodilo mít ho nahoře.Pokud je někdo proti ať mi napíše.Taky jsem gramaticky opravil nadpis
Hattori

zvooky píše:takže dneska paveliniho v akcia tiger.s mel u KFC v Plzni wagen
Ale vis, tecka.zvooky píše:nooo ted nevim přesne o co jde ale joooo je to o lidech
já snad ještě vícARV6 píše:Ja nikoho nepotkal a jsem z toho celej spatnej...
Chudinko malej,tak si dejte někde rande s Radkem ne?ARV6 píše:Ja nikoho nepotkal a jsem z toho celej spatnej...
s vácou,ale lamiška druhej den přijel a přišel nám na tohattori_hanzo píše:Určitě jsi tam podváděl Lamu co?BALI píše:
On šel někdy snad kromě pickupa potkat taky v něčem jiným?Mikael píše:Ja v nedeli potkal Radka v BMW.
pres 2mesice v alfehattori_hanzo píše:On šel někdy snad kromě pickupa potkat taky v něčem jiným?Mikael píše:Ja v nedeli potkal Radka v BMW.
Jakto?V12 píše:pres 2mesice v alfe
nadsenej nejsem z toho, ze jsem ji naboural...hattori_hanzo píše:Jakto?V12 píše:pres 2mesice v alfeNadšenej z toho ale evidentně nejsi!
Jsem tezce slepejpavelini píše:A pritom ty Vary a okoli jsou tak male.A nebo je kazdej, vcetne me, uplne slepej.
komára občas potkám, když ne na silnici, tak aspoň v jeho prácikomar píše:Jsem tezce slepejpavelini píše:A pritom ty Vary a okoli jsou tak male.A nebo je kazdej, vcetne me, uplne slepej.
Tam uz me taky potkavat nebudes od 30.dubnaSweden píše:komára občas potkám, když ne na silnici, tak aspoň v jeho prácikomar píše:Jsem tezce slepejpavelini píše:A pritom ty Vary a okoli jsou tak male.A nebo je kazdej, vcetne me, uplne slepej.Jak teď jezdim víc do Chodova
, tak snad jednou Eskládu ve Fiestě...marně vyhlížim modrý bavoráky