Kdepak,mě na srazech akorát dostává do Varu když někdo řekne že dorazí v osum a musím na něj čekat do devíti!tweetyna píše:hattori: a srazy ti nic nedělaj? Jen forum?![]()
![Question :?:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_question.gif)
Kdepak,mě na srazech akorát dostává do Varu když někdo řekne že dorazí v osum a musím na něj čekat do devíti!tweetyna píše:hattori: a srazy ti nic nedělaj? Jen forum?![]()
Vole,já říkal že se stavím na chvíli!Mikael píše:Bodejt by Hattorimu srazy neco delaly,kdyz je tam sotva 10 minut a hnedle musi s cicinkou do Ostrova na cajicek.
jo tahle to je hmm co by na to asi řekla marketa!!hattori_hanzo píše:Vole,já říkal že se stavím na chvíli!Mikael píše:Bodejt by Hattorimu srazy neco delaly,kdyz je tam sotva 10 minut a hnedle musi s cicinkou do Ostrova na cajicek.
Toť otázka...Eskláda píše:jo tahle to je hmm co by na to asi řekla marketa!!hattori_hanzo píše: Vole,já říkal že se stavím na chvíli!
a už mě neštvi....hattori_hanzo píše:Kdepak,mě na srazech akorát dostává do Varu když někdo řekne že dorazí v osum a musím na něj čekat do devíti!tweetyna píše:hattori: a srazy ti nic nedělaj? Jen forum?![]()
Že by jsme něco nevěděli?Poolista píše:kecas vcera jsi ume chrnel jak mimco!!!!
No povídej povídej,to začíná vypadat zajímavě...Poolista píše:jejej
To ted rikas doktorum a oni te stejne nechtej pustit,coz???Poolista píše:sem se splet ja nic!!!!!!!!!!!!!!!!
Otázka je kde leží,na psychiatrii by mu to bylo asi prd platný!Mikael píše:To ted rikas doktorum a oni te stejne nechtej pustit,coz???Poolista píše:sem se splet ja nic!!!!!!!!!!!!!!!!