ja se ti klidne ukazu aby ses nebalwrenklin píše: nojo mame tu mate tu 2 cholky a ani nevim jak vypadaj to je takovi tajemny bojim bojim
A MÁME TU už 3 holčičky (ale nechtej se fotit...)
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
hezka fotkatweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíš album_pic.php?pic_id=6932 už je to míň tajemný?
jen blbni...je tu strašná nudaF.l.a.n.e.l. píše:tywe... se snad stěhuju do Varůtweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíš album_pic.php?pic_id=6932 už je to míň tajemný?
no honem honem...si na řaděnell3 píše:hezka fotkatweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíš album_pic.php?pic_id=6932 už je to míň tajemný?
- F.l.a.n.e.l.
Re: A MÁME TU DVĚ ŽENY -SUPR-
mmnt... něco zařídím a taky pošlu... nahazuj další... peříčko sice začínalo vždycky až v pátek v noci. ale za chvíli končím v práci, tak ať si to užiju
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
noo jsme zvedavynell3 píše:hezka fotkatweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíš album_pic.php?pic_id=6932 už je to míň tajemný?
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
tobe konkurovat nemuzu:-) jsem opak tebe. tmavovlaska...chlapi od aut jsou na bondynky:-)tweetyna píše:no honem honem...si na řaděnell3 píše:hezka fotkatweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíš album_pic.php?pic_id=6932 už je to míň tajemný?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
na co zvedavy?zvooky píše:noo jsme zvedavynell3 píše:hezka fotkatweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíš album_pic.php?pic_id=6932 už je to míň tajemný?
F.l.a.n.e.l. píše:mmnt... něco zařídím a taky pošlu... nahazuj další... peříčko sice začínalo vždycky až v pátek v noci. ale za chvíli končím v práci, tak ať si to užiju
fakt nemám...mám je zakázaný takže nic neni
tweetyna píše:F.l.a.n.e.l. píše:mmnt... něco zařídím a taky pošlu... nahazuj další... peříčko sice začínalo vždycky až v pátek v noci. ale za chvíli končím v práci, tak ať si to užiju
fakt nemám...mám je zakázaný takže nic neni
BBS Motorsport
Tak to mluvi za vsenell3 píše:ja asi zustanu utajena:-) jen esklada me znawrenklin píše: tak ta fotka je moc hezouckaby me zajimalo jestli to si ty a ne zertik a neli jak to vipada stebou ja mam doma taky cernovlasku ta kdyby to videla ta by me rozbyyyyyyyla auti a mohl bych si psat s postolkama na floridu
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
proc myslis?:-) zase tak dobre ho neznamzvooky píše:Tak to mluvi za vsenell3 píše:ja asi zustanu utajena:-) jen esklada me znawrenklin píše: tak ta fotka je moc hezouckaby me zajimalo jestli to si ty a ne zertik a neli jak to vipada stebou ja mam doma taky cernovlasku ta kdyby to videla ta by me rozbyyyyyyyla auti a mohl bych si psat s postolkama na floridu
Těžko nekoho hodnotit podle popisu...udelame vymenu fotek?nell3 píše:ja jsem spis takovej jizanskej typ. takze uplnej opak:-) teda cerna nejsem to ne:-Dzvooky píše:myslim že to neni pravidlo.....a nerekl bych že kluci jdou vic po blondynkach teda aspon mluvim za sebenell3 píše: nebo ze bych se mylila?
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
zvooky píše:nell3 píše:ja jsem spis takovej jizanskej typ. takze uplnej opak:-) teda cerna nejsem to ne:-Dzvooky píše: myslim že to neni pravidlo.....a nerekl bych že kluci jdou vic po
blondynkach teda aspon mluvim za sebe
tak fajn...posli mi fotku a ja poslu zpet:-)
Těžko nekoho hodnotit podle popisu...udelame vymenu fotek?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
zvooky tak mi posli foto a ja pak tobe:-) co ty na to?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
takze i ty posles sve foto?:-)wrenklin píše: takze to musim vzit pres eskladu as ji sem posles nell ty tak ja ti sem poslu imoji se psem aten pes je hesci nez ja bohuzel to je takovy predmimi protoze as dodelam svoji treskubleskuraketu taj ji dam ji akoupim si bombika ne na kluci nejsem jako pres fota zvedavej ale o zenskych toje je jina
mas soukromou zpravu......nell3 píše:zvooky tak mi posli foto a ja pak tobe:-) co ty na to?
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsem tu zpravu zkoukla:-) peknejzvooky píše:mas soukromou zpravu......nell3 píše:zvooky tak mi posli foto a ja pak tobe:-) co ty na to?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jinak by ti snad mela prijit odpoved..jsem tu dnes poprve takze se v tom odesilani a jak to tu funguje az moc nevyznamnell3 píše:tak uz jsem tu zpravu zkoukla:-) peknejzvooky píše:mas soukromou zpravu......nell3 píše:zvooky tak mi posli foto a ja pak tobe:-) co ty na to?
nell3 píše:tak uz jsem tu zpravu zkoukla:-) peknejzvooky píše:mas soukromou zpravu......nell3 píše:zvooky tak mi posli foto a ja pak tobe:-) co ty na to?
BBS Motorsport