Když výsledek bude stát za to,tak proč ne?zvooky píše:No u me to chce asi desetileti
Hele,Radku,tohle se ofiko nedělalo že ne?...
A tahle osma od Koeniga byla něčím spešl kromě těch plastů?Ty laufy by mohly o něčem svědčit...
Když výsledek bude stát za to,tak proč ne?zvooky píše:No u me to chce asi desetileti
To už je asi docela brutál co?V12 píše:cca 450 - 550 poniku
Interiér je v pohodě,ale taky si myslím že když už v tom jsou utopený takový prachy za design kastle,tak si mohli alespoň tu vrtulku přelepit nějakým svým znáčkem!Mikael píše:Jj...Volhu ma na svedomi A:level...taky pekny ale...az na interier...
Mikael píše:Jj...Volhu ma na svedomi A:level...taky pekny ale...az na interier...
To mohlo mít pěknej zvuk! Včera okolo mě projel Golf R32 s německou značkou a ten hezky bublal...Mikael píše:Audi 200 by melo mit 2,3 "petivalec" Turbo...ve svy dobe jeden z mala motoru schopnej konkurovat Svedskymu 2,3 T(v pruznosti)....jeste Lancia Thema Turbo byla taky konkurence schopna...
Mě se všeobecně líbí zvuk V5,třeba Volvo mělo na diesel a na tdičko taky pěknej zvuk...Mikael píše:Jj...Audi mela peknej zvuk,kdyz se otevrelo sani a dal se decentni pop-off ventil,byla to parada....narozdil od Svedskyho Italskyho ctyrvalce....ale co taky chces od ctyrvalce pomerne moderni konstrukce,ze...
"petivalec" v T4 se mi taky libi.Teda benzin...Diesel je zajimavej akorat na volnobeh...a kdyz tak premyslim,VW ma V5,R5 bo VR5...sazim na R5...hattori_hanzo píše:Mě se všeobecně líbí zvuk V5,třeba Volvo mělo na diesel a na tdičko taky pěknej zvuk...Mikael píše:Jj...Audi mela peknej zvuk,kdyz se otevrelo sani a dal se decentni pop-off ventil,byla to parada....narozdil od Svedskyho Italskyho ctyrvalce....ale co taky chces od ctyrvalce pomerne moderni konstrukce,ze...
Oni hlavně už pěkně dlouho ten 2,5TDi mají šestiválcovej... A benzím je myslím R5!Mikael píše:"petivalec" v T4 se mi taky libi.Teda benzin...Diesel je zajimavej akorat na volnobeh...a kdyz tak premyslim,VW ma V5,R5 bo VR5...sazim na R5...
A to sem si prave taky myslel,ale nedavno jsem koukal na TDi motory v Transporterech a ty sou vsechny petivalcovy.Jedinej sestivalec je 3,2....hattori_hanzo píše:Oni hlavně už pěkně dlouho ten 2,5TDi mají šestiválcovej... A benzím je myslím R5!Mikael píše:"petivalec" v T4 se mi taky libi.Teda benzin...Diesel je zajimavej akorat na volnobeh...a kdyz tak premyslim,VW ma V5,R5 bo VR5...sazim na R5...
Tak nějak všudě možně...wrenklin píše:hattori kam ty naty fotky chodis
Ajo vlastně,vždyť to bylo i v tý reklamě na Crafter!Mikael píše:A to sem si prave taky myslel,ale nedavno jsem koukal na TDi motory v Transporterech a ty sou vsechny petivalcovy.Jedinej sestivalec je 3,2....
Ale osobaky maji V6 TDi...to jo...
v touaregu na dakaru maji taky 5ti valec TDIMikael píše:A to sem si prave taky myslel,ale nedavno jsem koukal na TDi motory v Transporterech a ty sou vsechny petivalcovy.Jedinej sestivalec je 3,2....hattori_hanzo píše:Oni hlavně už pěkně dlouho ten 2,5TDi mají šestiválcovej... A benzím je myslím R5!Mikael píše:"petivalec" v T4 se mi taky libi.Teda benzin...Diesel je zajimavej akorat na volnobeh...a kdyz tak premyslim,VW ma V5,R5 bo VR5...sazim na R5...
Ale osobaky maji V6 TDi...to jo...