OK tak se ve zítra k večeru stavíš? Asi ješte nejaky podpalovačAR166 píše:jedu pickupem, vezmu nam (vam) gril, to je jasny.zvooky píše:AR166: vemeš prosím náš grill do PP? Nebo vemes Alfu?jinak o to uhli se postaram, jak jsem slibil.

OK tak se ve zítra k večeru stavíš? Asi ješte nejaky podpalovačAR166 píše:jedu pickupem, vezmu nam (vam) gril, to je jasny.zvooky píše:AR166: vemeš prosím náš grill do PP? Nebo vemes Alfu?jinak o to uhli se postaram, jak jsem slibil.
Tak to je prece jasnyV12 píše:pepo muzu vzit.... jinak pustite me k vam na gril?
Tak to asi nechame tady v Sok na OMV a pak směr Slavkov atd....nejak to projedu.......snadAR166 píše:tak to shrnem: gril vezmu do pp od zvookyho zitra a obstaram uhli, V12 vezme pepo. trasu cesty a hodinu odjezdu upresnime zitra.to bude vyprava.
.. cesta, odjezd i misto setkani je me osobne taky fuk. ty zehlicky at rozhodnou.
Nerikam že neprojedu, jen jakou rychlostímilánek píše:proč bysto neměl projet ty šamponehorší by to bylo přes vítkov
AR166 píše:jakmile si kleknu, ty mi ho tam fouknes a sklenicky se mi vylejou na zada. jestli se nebude kajicek krotit, tak vam stul delat nebudu.
zvooky píše:Židličky máme nakokupený a pavelini nám uz dovezl lístky....dííky moc Pajo
Ja si akorat naložim do auta stanJOE_Cik píše:me se taky fotak nabijineska budu mit i pripravenou postylku do auta