Ja pojedu určitě

v ramci zaruky, doufam.ARV6 píše:Jak jsem uz psal, bohuzel v tu dobu jedu vratit Alfu zpatky talianum
ty mas smulu protože uz mas místo vedle mě a sundavas kapotumilánek píše:já mam socku takže jdu dobrovolně na trávu
jak jsem ti Rado rekl, je urcita hihi moznost na vipky a misto ktere jsem domluvil pro cleny Varske sekce TF..... A ja slovo vzdy drzim.zvooky píše:Aby jste teda nerekli že se nepodelim...tak je domluvena VIP plocha na asfaltu...takže tam stojim ja a vy ostatní na trávě![]()
![]()
![]()
No tak ne no....kdo teda bude chtit stat na VIP ploše tak echo aby to Pavelini mohl zařídit
Rado prosim te, umejes si to sam? Nebo ti to mam umejt ja, ci sehnat nejake modelo, ktere se ti o lak postara?pavelini píše:pavelini: jj pocitam s tim....zeptas se pls ješte jestli je tam pak nejaka možnost umytí auta na míste?
Ty SZ posílejte mě a cenu za VIP plochu vám rad řeknupavelini píše:V patek to u franceska na grilparty u neho na baraku proberu a zavolam ti od tud, pokud by jsi mel jeste nejake dotazky tak mas do te doby jeste cas, hihi. Jinak jak se tady psalo, pokud o tu moznost, co psal zvooky z KV sekce ma nekdo zajem, prosim piste SZ.dekuji......
nevim na co naražišV12 píše:jeste si zjisti, kde tam muzes schovat platak
seru....jeste by me naka ta jiskra od podvozku bo vejfucku zapalila autozvooky píše:nevim na co naražišV12 píše:jeste si zjisti, kde tam muzes schovat platakpojedes na Plasy za mnou???
srabeV12 píše:seru....jeste by me naka ta jiskra od podvozku bo vejfucku zapalila autozvooky píše:nevim na co naražišV12 píše:jeste si zjisti, kde tam muzes schovat platakpojedes na Plasy za mnou???