Pokec II
Re: Pokec II
mno kluci když mi to nejakym způsobem hodite do mojeho notase tak je mi to jedno v jakym formatu to bude protoze jsem na to analfabet...
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz zase muzu,staci mi ted dovezt notase a pres sit to tam procpu v pohode.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Ty nedelas na tech compech v KV?Mikael píše:Ja uz zase muzu,staci mi ted dovezt notase a pres sit to tam procpu v pohode.
BBS Motorsport
Jj,delam...ale kolem pul devaty uz sem doma a to byvas obcas v Chodove.zvooky píše:Ty nedelas na tech compech v KV?Mikael píše:Ja uz zase muzu,staci mi ted dovezt notase a pres sit to tam procpu v pohode.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mam na vas par otazek,jelikoz je tu par lidi co tu udelalo par aut,tak mam otazku,sice asi pro vas hloupou,ale prece se zeptam...
Predchozi majitel moji 106 ji pekne poskrabal na prednim narazniku,dneska sem to zadelal kytem a budu to strikat,ale nemam moc velkou praxi ve strikani a navi cje to jeste metaliza...Nevim kolik dat vrstev atd..
diky moc
a taky se ptam proto abych se necemu priucil thx
Predchozi majitel moji 106 ji pekne poskrabal na prednim narazniku,dneska sem to zadelal kytem a budu to strikat,ale nemam moc velkou praxi ve strikani a navi cje to jeste metaliza...Nevim kolik dat vrstev atd..
diky moc
Nelakuj to sam, budes litovat za tech ušetrenych par stovek to nestojihabitat3 píše:mam na vas par otazek,jelikoz je tu par lidi co tu udelalo par aut,tak mam otazku,sice asi pro vas hloupou,ale prece se zeptam...
diky moc
BBS Motorsport
ahaMikael píše:Jj,delam...ale kolem pul devaty uz sem doma a to byvas obcas v Chodove.zvooky píše:Ty nedelas na tech compech v KV?Mikael píše:Ja uz zase muzu,staci mi ted dovezt notase a pres sit to tam procpu v pohode.
BBS Motorsport
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to velky asi jako dlan...na kolik by to vyslo nechat nalakovat orig..??zvooky píše:Nelakuj to sam, budes litovat za tech ušetrenych par stovek to nestojihabitat3 píše:mam na vas par otazek,jelikoz je tu par lidi co tu udelalo par aut,tak mam otazku,sice asi pro vas hloupou,ale prece se zeptam...
diky moc
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No hele metalizu do rozstriku asi sam tak aby to nebylo videt neudelas, spis delej celej dil. Kdyz si nechas namichat barvu (metalizu) dostanes plechovku a lahvicky, barvu, tvrdidlo, zmekcovadlo na plasty (musis si o nej rict) a vrchni lak. Barvu jako takovou pri trose stesti nastrika kazdej slusne, i kdyz to taky neni prdel, ale ten vrchni lak je umeni, a jeste na svisly plose, stece jako nic... a naopak kdyz je ho min je to pak krupicka. Nerikam ze se metla neda nastrikat, mne co tata strikal tak je to skoro jak z lakovny, ale uz se neco nastrikal takze v tvym pripade bych sel na jistotu do lakovny. Pocitej tak do 2t kdyz si nevezmes doklad a privezes mu tam sundanej ten naraznik at se s tim nemusi srathabitat3 píše:je to velky asi jako dlan...na kolik by to vyslo nechat nalakovat orig..??zvooky píše:Nelakuj to sam, budes litovat za tech ušetrenych par stovek to nestojihabitat3 píše:mam na vas par otazek,jelikoz je tu par lidi co tu udelalo par aut,tak mam otazku,sice asi pro vas hloupou,ale prece se zeptam...
diky moc
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm tak to nebude zas tak jednoduchy...Asi to taky udelam s tatou,ma za sebou strikani asi 4-5 aut..snad se to povede...ARV6 píše:No hele metalizu do rozstriku asi sam tak aby to nebylo videt neudelas, spis delej celej dil. Kdyz si nechas namichat barvu (metalizu) dostanes plechovku a lahvicky, barvu, tvrdidlo, zmekcovadlo na plasty (musis si o nej rict) a vrchni lak. Barvu jako takovou pri trose stesti nastrika kazdej slusne, i kdyz to taky neni prdel, ale ten vrchni lak je umeni, a jeste na svisly plose, stece jako nic... a naopak kdyz je ho min je to pak krupicka. Nerikam ze se metla neda nastrikat, mne co tata strikal tak je to skoro jak z lakovny, ale uz se neco nastrikal takze v tvym pripade bych sel na jistotu do lakovny. Pocitej tak do 2t kdyz si nevezmes doklad a privezes mu tam sundanej ten naraznik at se s tim nemusi srathabitat3 píše:je to velky asi jako dlan...na kolik by to vyslo nechat nalakovat orig..??zvooky píše: Nelakuj to sam, budes litovat za tech ušetrenych par stovek to nestoji
Jj...metla je opruz,protoze musis strikat tak,jak zacnes.Nesmis zmenit smer,rychlost a tak,jinak je to hrozne videt.A o laku nakonec ani nemluvim.Na to abys mel 100 %-ni zrak...Ja bych se do metly nepustil ani nahodou.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi je to hodne narocny,ale nechce se mi za to davat 2000 nebo i vic kdyz mi to pak stejne nekdo odre,kdyz to bude trosku videt tak to zas tak nebude vadit...Mikael píše:Jj...metla je opruz,protoze musis strikat tak,jak zacnes.Nesmis zmenit smer,rychlost a tak,jinak je to hrozne videt.A o laku nakonec ani nemluvim.Na to abys mel 100 %-ni zrak...Ja bych se do metly nepustil ani nahodou.
Zalezi na tobe.Pokud ti nebude vadit,ze tam bude flek,tak bych to nejak zvlast neresil.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Vysledek toho lakovani???zvooky píše:mno jsem zvedavej na vysledek
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja taky...zvooky píše:mno jsem zvedavej na vysledek
hele nebyls vcera na kaolince kolem 7 vecer?? Jsme tam videli projizdet zelenou 106....
R6 twin turbo + V10 + V12
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nene nebyl,ale jinak sem tam hodne casto..V12 píše:hele nebyls vcera na kaolince kolem 7 vecer?? Jsme tam videli projizdet zelenou 106....
Ja tam vcera taky byl...ale az po osmy.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia