Ženský atd. III
Re: Ženský atd. III
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to ještě jde,prostě jste dělali blbosti,ale kámoš takhle jednou trefil značku v ulici jak je Telecom když šla naproti taková moc pěkná slečna v krátkým tričku a minisukni!Já se mohl potrhat smíchy a slečna taky dělala že se hrozně moc nesměje!Mikael píše:Jo....uz sem se taky parkrat zasmal.Ale nejvic,kdyz bratranek trefil celem znacku dej prednost v jizde....Hazeli sme si frisbee pres silnici a pomalu sli.A on jak cumel na me,tak ji prehlidl....malem sem se pochcal smichy.Trefil ji zrovna v momente,kdy uz chytal frisbee.....
✠Luftwaffle✠
Heheeee....to je taky good.Hlavne znacky pri tom vydaji pecka zvuk a pak se jeste klepou a to je konec.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to jo,já taky jak jsem viděl že mi kámoš zmizel z periferního vidění a rozezněl se ten zvuk,ne nepodobnej zvonu tak jsem vybuchl aniž bych to viděl!Mikael píše:Heheeee....to je taky good.Hlavne znacky pri tom vydaji pecka zvuk a pak se jeste klepou a to je konec.
✠Luftwaffle✠
Kua....nejsou nekde na netu takovyhle eskapady???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nevím,myslím že tohle jsou tak náhodný situace že to natočí málokdo! Ale jinak zkus Natočto!Mikael píše:Kua....nejsou nekde na netu takovyhle eskapady???
✠Luftwaffle✠
To se mi moc nelibi.Obcas de videt,ze je to nahrany.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je na tohle ogrish.com,tam je všechno real!Mikael píše:To se mi moc nelibi.Obcas de videt,ze je to nahrany.
✠Luftwaffle✠
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- F.l.a.n.e.l.
Eskláda... kujwa ještě že to není červené auto. už bych si myslel, že to je tvůj protikusanec
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je neskutečný žrádlo mrkni na ten výraz..vlasy.. nohy.. jsem v prdeli
S-MAX
Vlasy samej konec,nohy az na zem.....normalni zenska rekl bych.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S-MAX
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja kdyz jezdil na civilce Feldou tak sem cumel ve Stary Roli na zastavku jestli tam neni neco zajimavyho a najednou kuknu pred sebe a ona tam stala Skodivka na prechodu, tak mlask ho hezky do ni....hattori_hanzo píše:Takhle to ještě jde,prostě jste dělali blbosti,ale kámoš takhle jednou trefil značku v ulici jak je Telecom když šla naproti taková moc pěkná slečna v krátkým tričku a minisukni!Já se mohl potrhat smíchy a slečna taky dělala že se hrozně moc nesměje!Mikael píše:Jo....uz sem se taky parkrat zasmal.Ale nejvic,kdyz bratranek trefil celem znacku dej prednost v jizde....Hazeli sme si frisbee pres silnici a pomalu sli.A on jak cumel na me,tak ji prehlidl....malem sem se pochcal smichy.Trefil ji zrovna v momente,kdy uz chytal frisbee.....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
takže nakonec budu mít celý auto na jaře jen já, bo já po holkách nečučim ale když budete chtít někam vzít tak mám rok praxi jako řidič z povolání takže se můžete ozvatARV6 píše:Ja kdyz jezdil na civilce Feldou tak sem cumel ve Stary Roli na zastavku jestli tam neni neco zajimavyho a najednou kuknu pred sebe a ona tam stala Skodivka na prechodu, tak mlask ho hezky do ni....hattori_hanzo píše:Takhle to ještě jde,prostě jste dělali blbosti,ale kámoš takhle jednou trefil značku v ulici jak je Telecom když šla naproti taková moc pěkná slečna v krátkým tričku a minisukni!Já se mohl potrhat smíchy a slečna taky dělala že se hrozně moc nesměje!Mikael píše:Jo....uz sem se taky parkrat zasmal.Ale nejvic,kdyz bratranek trefil celem znacku dej prednost v jizde....Hazeli sme si frisbee pres silnici a pomalu sli.A on jak cumel na me,tak ji prehlidl....malem sem se pochcal smichy.Trefil ji zrovna v momente,kdy uz chytal frisbee.....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak kdy?zvooky píše:ja potrebuju porad nekam heh
Tak to se mi stalo kolikrat,ze cumim kam nemam a najednou prede mnou auto.Zatim ale nastesti nic.
Panove....trochu jste zapomneli na dalsi cleny,kteri sem nechodi.Uspesny majitel autobusove dopravy s Ochcavkou,ktera neni nikdy spinava,dale pak majitel bezpecnostni agentury,kterej jako vedlejsak testuje Fabie,co vsechno vydrzi(specializace jsou studeny starty a hnedle plnej knedlik) a nakonec je tu majitel nejakyho potravinarskyho skladu nebo co.A vsichni jsou to z nas tady ty nejvetsi tuneri.....
Panove....trochu jste zapomneli na dalsi cleny,kteri sem nechodi.Uspesny majitel autobusove dopravy s Ochcavkou,ktera neni nikdy spinava,dale pak majitel bezpecnostni agentury,kterej jako vedlejsak testuje Fabie,co vsechno vydrzi(specializace jsou studeny starty a hnedle plnej knedlik) a nakonec je tu majitel nejakyho potravinarskyho skladu nebo co.A vsichni jsou to z nas tady ty nejvetsi tuneri.....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mikael píše:Tak to se mi stalo kolikrat,ze cumim kam nemam a najednou prede mnou auto.Zatim ale nastesti nic.
Jj ale to je jina odnoz naseho tjuning klubu
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Dneska ve tři u me a povezes me kam budes chtit......smiiiiiiiiiiiiiichtweetyna píše:tak kdy?zvooky píše:ja potrebuju porad nekam heh
BBS Motorsport