jo jo .... je to tak, já mám větší radost z nové sedačky, než z nových kol... auto je nekonečná investice. Pořád dokola. Ale nesmím se dívat na fotky aut, videa, a už vůbec ne srazy, protože to člověka okamžitě chytá..
jj kazde auto je takove divne a kazdemu neco chybi nez ho nedoladis k obrazu svemu......joo nasly by se auta ktere by mi padly do oka bez uprav, ale to uz jsme cenove kapku jinde
Dejvos: hod ty OT do OT
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Joshi nejake news ? ted nejsi ani moc na netu... beztak uz cumis na LCD nekde s beerem v ruce
btw .. jeste sem chtel podekovat PetuloviGD za televizi, sice na ni nehraje ani jeden program a nemuzu to naladit, protoze nemam cas sehnat ovladac, ale aspon tam hraje DVD
Ze se Vam do pletu, pred rokem jsem dokoncil rekonstrukci bytu. Je to jen 1+1 (nez dodelam skolu a byl za slusny penize do OV), koberec jsem nechtel, o plovoucce jsem cetl to samy co Josh, tak jsem volil linoleum, nakonec vyhral typ Armstrong, po zkusenostrech od nasich. Velice prakticky, dobre omyvatelny a po premisteni nabytku nezanecha dolicky.
SubTera píše:Ze se Vam do pletu, pred rokem jsem dokoncil rekonstrukci bytu. Je to jen 1+1 (nez dodelam skolu a byl za slusny penize do OV), koberec jsem nechtel, o plovoucce jsem cetl to samy co Josh, tak jsem volil linoleum, nakonec vyhral typ Armstrong, po zkusenostrech od nasich. Velice prakticky, dobre omyvatelny a po premisteni nabytku nezanecha dolicky.
mas pls nejake fotky??? na kolik vyjdem m2?
775233340, 773334818
Foto udelam hned...vypada to jako drevo, i potukanim. Mame dva druhy, jednu tu Armstrong (ta byla z nabidky nejdrazsi, ale na cenu se musim podivat do faktur) a pak druhy typ, jehoz znacku Ti za hodinu reknu, az opet prohledam faktury. Jdu fotit...
Tak tohle je ta levnejsi, jejiz znacku a cenu zjistim. 3x ss bleskem, 2x bez lesku (04,05), je to rekl bych z tech svetlejsich podlah ta nejtmavsi:) jeste skocim k nasim.
To jo, ale kdyz se podivam, co nechava nabytek na jinejch podlahach a kor kdyz s nim soupes, tak tech 16 tisic za obyvak neni tak strasny. Kdyz uz byste ale nekdo mezi nima rozhodoval, vemte Armstrong, da se urcite najit i lepsi cena, ale tahle firma sidli z rohem. Rozdil mezi Armstrongem a Novilonem je dost markantni, Novilon skutecne pusobi jako lino, Armstrong jako kvalitni drevena podlaha. V obou bytech se topi stejne, Armstrong se mi zda na dotek teplejsi.
remix: mysli drahy lino vs. nejlevnejsi drevena? Tak doufej, ze tam ty nebo nejaky Tvoje zviratko nic nerozlije. Videl jsem kvalitni drevenou pdolahu, ktera se zacala kroutit. Me od ni odrazovali, ac si mohli vydelat.
ja jsem zjistoval novilon.......novilon nova byl nejdrahzsi a ten vysel kolem 500,- a pry je to to same jak tarkett a vyjde me asi na 300,- u novilonu se pry plati jen za znacku, takze ja mam vybrano.....
775233340, 773334818