Josh píše:U me pred obchodem zase meri mestaci..... mi uz 3 body vzali hajzli...
cim meri ... Lidarem ? nebo radarem ?
Moderátor: Dave0401
Josh píše:U me pred obchodem zase meri mestaci..... mi uz 3 body vzali hajzli...
Motor píše:v patek si užívali v karvine, a měří propustnost folii, tak bacha.
tomoking píše:Nekteri zde na me budou nastvani ale tohleto jim plne schvaluji.
Foli na prednich bocnich sklech nemaji co delat jednak z duvodu event. nehody a vyprostovani a pak hlavne, ze diky foliim ve starych 7-mickach a S-kladach nevidim jestli na me na semaforech nekdo nemiri kverem
Tome vběhl mi úsměv na tvář při přečtení tvého příspěvku a vzápětí tvého "podpisu"tomoking píše: řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
F.l.a.n.e.l. píše:tomoking píše:Nekteri zde na me budou nastvani ale tohleto jim plne schvaluji.
Foli na prednich bocnich sklech nemaji co delat jednak z duvodu event. nehody a vyprostovani a pak hlavne, ze diky foliim ve starych 7-mickach a S-kladach nevidim jestli na me na semaforech nekdo nemiri kveremTome vběhl mi úsměv na tvář při přečtení tvého příspěvku a vzápětí tvého "podpisu"tomoking píše: řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
PS:u nehody bych rekl, ze okno drzi na folii a neroztříští se střepy po celém vozidle.
Cenzura píše:tomoking je to křižovatka u VZPčka ?
tomoking píše:Cenzura píše:tomoking je to křižovatka u VZPčka ?
nee, je to u PRIORU . jedu po tr. 17 listopadu a autobus jede s tr. Osvobozeni od Mototechny
Chlapci zapište si SPZ,čas a já to dořeším.barry píše:to Tomo, Remix:
křiřovatka je seštelovaná dobře, pokud zastavíš na červ enou tak minimálně 3-4 sekundy čekáš než se rozjede auto, jde o to, že když je autobusák rozjetý, nebrzdí! Jsou to hovada. Když jedu po 17: listopadu a jedu u prioru rovně, vždy mi něco vjede do cesty od mototechny, ale pokud jedu od mototechny a zastavím na červenou, tak vidím že se zleva dlouho nic neděje, jedzím tím místem denně asi 3x, stejně jako za 5 minut, takže tu mám nacvičenou, rozjíždím se dříve než blikne oranžová.
Jestliže je už vozidlo taženo, tak se jedná o zaměstnance servisuLuke_TDI píše:VYVI - vysvetli svym zamestnancum jak se ma tahnout vozidlo. Nikdy nepochopim kreteny co se tahnou a blikaji vystraznyma.
barry píše:Vyvi aso 80% autobusů projíždí na ooranžovou až červenou v tomhle místě, druhá věc je ta že Tomo nejel z té křožovatky 50
to nemění nic na tom, že řidič jel na červenou
...určitě na toto... (myslím že všímavý řidič, který pojede rychleji bude určitě obezřetnější a všimne si)TOPIC píše:<<< Na co si dát majzla na cestách >>>