<<< Na co si dát majzla na cestách >>>
Moderátor: Dave0401
Re: <<< Na co si dát majzla na cestách >>>
no nevím někde sem to slyšel.no i kdyby ng půl kilometrů tak to nepoznané.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
- F.l.a.n.e.l.
Městská policie havířov má radar, který tě změří kilometr i mlze. Ale nastavený ho mají na cca +- 200 metrů.
Stejný problém je u všech radarů. To že to umí neznamená, že to bude dělat. Bude to fungovat jako doteď.
Čili v blízkosti passata. Mají xenony, mají přední masku v chromu. bradavice je ZA MASKOU !
Stejný problém je u všech radarů. To že to umí neznamená, že to bude dělat. Bude to fungovat jako doteď.
Čili v blízkosti passata. Mají xenony, mají přední masku v chromu. bradavice je ZA MASKOU !
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
základ je držet se povolené rychlosti a passaty vám můžou být u prdele , myslím že na naše dálnice je 130 až až
- blastertom
- Kontaktovat uživatele:
tento pašík jezdí i na tahu do ovy (petrvald/orlova) kdyby tam byla povolena 130 tak klid ale 50 tam jede malokdo
323f BA
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
no dneska čapal konečně zase na Těšínské , a parking tady u mě byl kasovací bod , a že těch podnikatelů závodníků tady dnes přišlo o papíry
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
weslo sorry ale ses pica! Ja se snazim jezdit max +20 nad limit, ale obcas se stane ze nad necim premyslim a proste za znackou obce nezpomalim a jedu treba kilem! Naposledy se mi to stalo primo u tebe pres louky, uvedomil jsem si to az kdyz na me bliknul ten tvuj stroboskop! Az prijdes o papiry ty! taky budeme tleskat Ne vzdy jedes rychleji nez se ma jen proto ze jsi ignorat a pan mega podnikatel
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kamo papiry mam 12 let a za ty roky jsem nedostal ani jednu pokutu za rychlost či přestupek , a na cestách mam vic odcufane jak ty odježděne, a pokud bys bydlel tady, a denně tady odcuď vyjížděl na cestu, a nebo šel na bus a měl malé dítě, tak bys měl jiný názor, to že tady projedeš mimo špičku 70-90, jako 90% aut co tu projede ,to chápu, ale pokud tady ve špičku lítáš v bílých nových sedmách, nebo čených A8 mách, Cayenách, EVách atd 150+, nehledě na přechod, plnou a křižovatku, tak ses piča ty, nikoliv já . Asi dám nějakou webku do okna a těch 8hodin co na tu cestu koukam, určitě par expertů tam nahraju a sestříhám . myslím že tady ty louky jako obec, mají za cca. 10 let minimalně 5 mrtvých, a cesta do karivné cca 15 , vše jen kvuli těm, co nejeli jak maji , a až sjedeš pul evropy jako já, a vytáneš z auta pár skrvavených děcek po nehodě, budeš mluvit jinak, Věř mi
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a čekam mistní chatráky co řeknou, kdybys měl ty prachy a ty auta tak tam jezdíš taky atd atd, ale nejezdim, tomu veřte. Tomo má supercarsů dost, a co ho vídam z práce, vždy jede jak má , i Stasia vídám, co by mladá krev, taky ví, jak jsou louky zrádné a jezdi tady slušně, tak nevím proč se zastávat čuráků, co si myslí že ma auto az 3 koule že je nesmrtelný a nidko jej nechytí , teď tu teorii 2 takovým expertům vyvrátila hlídka v R36
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
to by me strasne zajimalo kolik jsi toho teda nacouval! Ty si totiz asi myslis ze ja za volantem jedu do prace a z prace. Budes se divit ridicak na auto mam 10let a za rychlost jsem dostal snad ve 20ti u armady od te doby nastesti nic. nezastavam se lidi co jezdi v obci 150, ale divim se ze ty mas takovou radost ze nekomu vezmou papiry. jinak tam vzdycky jedu 50, ale obcas clovek zapomene uvedom si to! nedavno jsi tu psal ze ti r36 zmerila nevim kolik, ale ze se jim to zahadne ztratilo z pocitace kdyz te zastavili tak si zamet za svym volantem
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Wesly to moc prožíváš si tu nenadávejte...
to já mám na to smůlu jak piča myslím že fakt jezdím poslední 3 roky jako důchodce a vždy když zrovna udělám přestupek je nablízku fízl a Ruda nemá kompetenci
no 7 bodů je na kontě tak musím dávat pozor teď!
a nacouvané s vozíkem či lafetou mám víc než wesly dopředu.
to já mám na to smůlu jak piča myslím že fakt jezdím poslední 3 roky jako důchodce a vždy když zrovna udělám přestupek je nablízku fízl a Ruda nemá kompetenci
no 7 bodů je na kontě tak musím dávat pozor teď!
a nacouvané s vozíkem či lafetou mám víc než wesly dopředu.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak nadávky tady vytahl "veliký velkocestovatel" luke , a luku najdi mi ten přispěvek s R36, samotneho by mě to zajimalo kolik jsem jel , a každopádně se budu smát pořád takovým, kteří tady (v Loukách) přijdou o papíry, protože si to zaslouží a přístě si to budou pamatovat že se přes obec nejede jak na dálnici či více , ti co tady jezdí 50-70 můžou být v klidu .
Jen mě sere postoj zdejšího skorumpovaného magistrátu , kdekoliv mimo karvinsko jsou v problemových místech semafory s radarem a záznamem, takže jakmile jedeš nad 55, šup a máš červenou, projedeš,šup a dojde ti fotečka . Tady se to prostě nedá, a čeká se až tu někdo na těch 2 přechodech zařve . Před pár měsíci tady srazili školačku na přechodě, naštěstí ji trefil zrcátkem do batohu a ta jen spadla na zem, samozřejmě borec ujel, nedávno opět pošťačku, ale ta měla štěstí že baba v oktávě nejela vice jak 60, jinak je mrtvá, okta docela na odpis . A bohužel se tady stále nic neděje, a čeká se na to nejhorší, a je otázka času než to přijde , protože ty, co si to tady pletou se okruhem v brně, ta ruka zákona bude odchytávat dlouho ,a za každého dalšího čapnutého jsme tady rádi, to mi věř
Jen mě sere postoj zdejšího skorumpovaného magistrátu , kdekoliv mimo karvinsko jsou v problemových místech semafory s radarem a záznamem, takže jakmile jedeš nad 55, šup a máš červenou, projedeš,šup a dojde ti fotečka . Tady se to prostě nedá, a čeká se až tu někdo na těch 2 přechodech zařve . Před pár měsíci tady srazili školačku na přechodě, naštěstí ji trefil zrcátkem do batohu a ta jen spadla na zem, samozřejmě borec ujel, nedávno opět pošťačku, ale ta měla štěstí že baba v oktávě nejela vice jak 60, jinak je mrtvá, okta docela na odpis . A bohužel se tady stále nic neděje, a čeká se na to nejhorší, a je otázka času než to přijde , protože ty, co si to tady pletou se okruhem v brně, ta ruka zákona bude odchytávat dlouho ,a za každého dalšího čapnutého jsme tady rádi, to mi věř
Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 28 kvě 2012 09:21, celkem upraveno 1 x.
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a už dost debaty , já mám názor na věc takový, protože tady žiju, a vidím to denně . Až se to bude dít u Vašich baráků, můžete soudit
- F.l.a.n.e.l.
Se mi zdá že vás seberu oba a bedzie klud, jak to tady čtu vy dvě muší váhy
PS: místo hádek, tu hoďte raději, na jaké šlapky si dát na cestách majzla a na kterých + foto šlapky
Přijdu z roboty a vidím akorát jak se tu hádáte kua
PS: místo hádek, tu hoďte raději, na jaké šlapky si dát na cestách majzla a na kterých + foto šlapky
Přijdu z roboty a vidím akorát jak se tu hádáte kua
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Me jen sere jakou z toho ma wesly radost ot je vsechno a sorry ale mezi 4500prispevky opravdu nebudu hledat prispevek ktery si pamatuju od tebe. dost jsem se divil a rikal si ze se te zeptam jakym stylem se ti to povedlo az se potkame ale nejak jsem si nevzpomel
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevíš jakou mám radost že tě sere že mám radost
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
To mi je jasne !!! Dobrou naladou nevyresime vsechny svoje problemy, ale nasere to tolik lidi, ze stoji za to si ji udrzet
- F.l.a.n.e.l.
Takže známe barvu pro Ostravsko
Až bude značka, hodím ji tady.
Smutné je, že R36 passat poznat jde. Passat 3,6 taky poznat jde, jelikož je to kombík, a ty tabule jdou vidět za zadním sklem.
U téhle mrdky nejde vidět už vůbec nic krom výfuků
Až bude značka, hodím ji tady.
Smutné je, že R36 passat poznat jde. Passat 3,6 taky poznat jde, jelikož je to kombík, a ty tabule jdou vidět za zadním sklem.
U téhle mrdky nejde vidět už vůbec nic krom výfuků
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
vyfuk je vzdycky prvni znak ktereho si vsimnes. Smutne spis je, ze nektere 1.8tfsi nebo co za 4hrnek tam davaji se dela taky s ctyrmi vyfuky holt je treba si davat majzla.
Mám pocit, že 4 koncovky má 2.0 TSI. Ale těch bude pár, myslím si, že drtivá většina budou ty V6 (:
Flanel: V Praze je i sedan 3.6
Flanel: V Praze je i sedan 3.6
- F.l.a.n.e.l.
gooder: já psal konkrétně o ostavsku jelikož jsme v sekci v jaké jsme Neboj, mám přehled o tom co vnitro má a v čem se jezdí.
nehledě na to, že v garážích například stojí nový hillux či 350z a podobně
nehledě na to, že v garážích například stojí nový hillux či 350z a podobně
To nema bradavici za maskou?
Ze predu to prave melo jit relativne poznat, ze v polovine masky nebyl chrom. Takhle to je uplne bez sance.
Ale nam, co jezdime podle predpisu, je to vlastne jedno.
Ze predu to prave melo jit relativne poznat, ze v polovine masky nebyl chrom. Takhle to je uplne bez sance.
Ale nam, co jezdime podle predpisu, je to vlastne jedno.
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
presne.. neni se ceho bat. Sve posledni 4 bodiky uz si chranim
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Poznáš to podle dlouhé antény, ale to už bude asi pozdě všechny ostatní mají nízkou plácku.
- LiberaleMiguel2
Upřímně, nechtěl bych se honit ani s tím 2,0TSi, natož s V6, takže když to prostě má moc výfuků, tak se držet za tím a cajk
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
A po přečtení tohoto fora zétra vyjedou fábky z 6-ti vejfukama
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jedes proti tomu tak jsi v pohode ne ? to meri jak passaty ze jede za tebou a zmeri vlastne svou rychlost nebo se pletu?
Prý umí měřit i v proti směru jedoucí
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
- F.l.a.n.e.l.
R36 PolCam umí jen za jízdy. Nikoli stacionárně
3,6FSI (nové passaty) Ramer:
Frekvence: 34.0GHz, 34.3GHz ±0.1GHz
Vysílací výkon: typický 0.3mW [Ramer-7: 0.5mW], max 2mW
Odklon osy antény od směru jízdy měřených vozidel: 22°
Maximální dosah: 60m
Rozsah měření: 20km/h – 250km/h
Přesnosť mměření ±3km/h; nad 100km/h ±3%
Způsob měření: stacionárně nebo mobilně: příjezd, odjezd, oba směry současně
použitá technologie: constant ON
Superby new:
Způsob měření podle typu zástavby:
1. s radarem z místa i za jízdy příjezd, odjezd, oba směry
2.bez radaru měřením vlastní rychlosti (jen za jízdy) sledování vozidla (pouze u typu AD9 C)
Maximální vzdálenost měřeného objektu: 60 m (3 jízdní pruhy)
Přesnost měření rychlosti:
do 100 km.h-1 ± 3 km.h-1
nad 100 km.h-1 ± 3 %
3,6FSI (nové passaty) Ramer:
Frekvence: 34.0GHz, 34.3GHz ±0.1GHz
Vysílací výkon: typický 0.3mW [Ramer-7: 0.5mW], max 2mW
Odklon osy antény od směru jízdy měřených vozidel: 22°
Maximální dosah: 60m
Rozsah měření: 20km/h – 250km/h
Přesnosť mměření ±3km/h; nad 100km/h ±3%
Způsob měření: stacionárně nebo mobilně: příjezd, odjezd, oba směry současně
použitá technologie: constant ON
Superby new:
Způsob měření podle typu zástavby:
1. s radarem z místa i za jízdy příjezd, odjezd, oba směry
2.bez radaru měřením vlastní rychlosti (jen za jízdy) sledování vozidla (pouze u typu AD9 C)
Maximální vzdálenost měřeného objektu: 60 m (3 jízdní pruhy)
Přesnost měření rychlosti:
do 100 km.h-1 ± 3 km.h-1
nad 100 km.h-1 ± 3 %
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 14 pro 2013 12:28, celkem upraveno 1 x.
- LiberaleMiguel2
Takže buď jet nad 250km/h a nebo jsme v p*či
Užitečné info
Užitečné info
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)