instalace LPG?
Moderátor: Dave0401
instalace LPG?
Kluci kde v Polsku okolo MS kraje dělají za pěkné peníze plyn s českýma papírama? Ilegal mi psal na meil že někdě v Cieszyne. Házejte odkazy,nebo nějaké kontakty díky.
Ilegal: psal jsem ti meil ale nějak mi j.be schránka, že se mi některé příchozí meily ani neukážou
Ilegal: psal jsem ti meil ale nějak mi j.be schránka, že se mi některé příchozí meily ani neukážou
Ford Probe GT 2.5 V6 24V
- F.l.a.n.e.l.
Re: instalace LPG?
tomio007 píše:Kluci kde v Polsku okolo MS kraje dělají za pěkné peníze plyn s českýma papírama? Ilegal mi psal na meil že někdě v Cieszyne. Házejte odkazy,nebo nějaké kontakty díky.
možná když použiješ pár mozkových buňěk, tak ti dojde, že češi ti taky nezapíšou TÜV pro německo !
čili plyn v PL a následně zaplatit nějakému českému "plynařovi" za zlegalizování. čili jakoby tu stavbu vezme na sebe on a vystaví ti české papíry
o instalaci plynu.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
trochu z jiného soudku, ale taky LPG. Nějaké doporučení na dílnu na instalaci? Já mám zkušenost jenom se Szotkem, takže další reference se hodí...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- F.l.a.n.e.l.
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 25 kvě 2011 04:55, celkem upraveno 1 x.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
F.l.a.n.e.l. : pardon -> SZ
Naposledy upravil(a) tomio007 dne 24 kvě 2011 22:13, celkem upraveno 1 x.
Ford Probe GT 2.5 V6 24V
tomio.. myslím že to co jsi právě napsal se hodí spíš do sz.. né-li spíš sms...
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
- F.l.a.n.e.l.
filip: ideální je icq
co sem tehda shanel LPG do A6 tak uz sem mel v planu jet do nejake firmy do Zlina na sekvencni LPG ale uz si nevzpominam na jmeno, kazdy ji vychvaloval na audiklubu, a po dobu instalace zapujci nahradni vuz. Cena byla cca 35tis do 2,4 V6
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
V Ostrave asi nejznamnejsi HL Propan http://www.hlpropan.cz/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a pak v kamarad jezdi na servis i montaz (3 auta) nekam do Rychvaldu a nemel ani jeden problem (naposled mazda 6).
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Že vám do toho skáču
Vím o někom v pl kdo dělá plyn za poloviční cenu než v čř a přihlasí vám to na české papíry. Vše zařidí on.
Tak mi to aspoň nabízel když mi před rokem zpravoval golfa.
Vím o někom v pl kdo dělá plyn za poloviční cenu než v čř a přihlasí vám to na české papíry. Vše zařidí on.
Tak mi to aspoň nabízel když mi před rokem zpravoval golfa.
Naposledy upravil(a) GOLFINO dne 01 čer 2012 15:55, celkem upraveno 2 x.
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
- F.l.a.n.e.l.
Golfino: SZOTEK si myslí, že je jediný na moravě a od toho se odvíjí jeho činnost, ceny i čekací doby
szotek je ten co dělá v rodinném baráku kousek od suché směrem na těrlicko?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
no to je chuj
a hlavně máš pocit když po něm něco chceš že ho obtěžuješ
a hlavně máš pocit když po něm něco chceš že ho obtěžuješ
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
přesně tak. a proto vysrat se na cipa
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
golfino: pro zajímavost jsem pisnul k těm polákům, ale v případě 4válce a legalizace v CŘ to vyjde u STAG 300 na 2900zl + 5000Kč.... a v ČR 23 000
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- F.l.a.n.e.l.
Tak to jsou divné ceny. vím že plyn v pl vycházel někomu na šestiválce cca 13 ? + legalizace u zdejšího guru a pohoda...sotomaior píše:golfino: pro zajímavost jsem pisnul k těm polákům, ale v případě 4válce a legalizace v CŘ to vyjde u STAG 300 na 2900zl + 5000Kč.... a v ČR 23 000
-
Já si myslím, že nejlepším řešením je si projet všechny firmy osobně - vidět kdo, co a jak dělá. Nemá cenu číst tady příspěvky místních rádoby odborníků a podobných jelit, protože kámoš taky takhle dojel - četl si podobná fóra, kde jeden pablb který přizpívá i tady a dělá reklamu polákům na to dojel (nechal si v polsku přestavět auto, cena byla o něco málo lepší, odjel a pak byla spokojenost (chvilková)) . Později za dva měsíce zjistil, že mu špatně chodí váha vzduchu - a to mu bylo divné (bo byla před půl rokem dávaná nová-origo) - tak se mrknul a ono je tam padělek - jiný kámoš zjistil, že mu šikulkové vyměnili (vyřízli) katalyzátor - zkrátka asi to tam je místní "folklór". No a to se oplatí a to nemluvím o tom, že jak se mu začne něco srát, beztak s ním vyběhnou a ta cena taky nic extra - já osobně objel pár firem v polandii a ty ceny jsou už pomalu obdobné, jak u nás, tak nevím proč tam někdo jezdí - doby, kdy tam bylo levně jsou už dávno pryč.
Zkrátka jako guru doporučuju pouze a jen osobní jednání s firmami, nedat na rady nejrůznějších fór !!! , projet si vybrané firmy a omrknout je a pokud někdo dělá něco v nějaké garáži, stodole, hasičské zbrojnici a podobných chlívech (a divili by jste se kolik takových cypků je, na netu vás nalákají a pak to tím končí) - ruce od nich pryč !!!
Zkrátka jako guru doporučuju pouze a jen osobní jednání s firmami, nedat na rady nejrůznějších fór !!! , projet si vybrané firmy a omrknout je a pokud někdo dělá něco v nějaké garáži, stodole, hasičské zbrojnici a podobných chlívech (a divili by jste se kolik takových cypků je, na netu vás nalákají a pak to tím končí) - ruce od nich pryč !!!
hele to s tou vymenou dilu dela dneska fakt tak 80% lidi servisu a podobne kdyz si nedas pozor..
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- F.l.a.n.e.l.
Norek: pán je znalec
Jak se může někdo regnout a první příspěvek taková capina, to je maras
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ani bych se nedivil kdyby to byl zminovany instalater LPG
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
Tak ten způsob vyjadřování by i seděl co si pamatuju z jednání po telefonu
jo ale pokud píše že preferuje osobní jednání, dá na první dojem a ještě k tomu by to nedal někomu kdo dělá v garáži, takže to není on.
Bude to člověk, který se párkrát s lidma poskytujícíma služby zklamal, jedná emotivně, proto si dělá úsudek po osobním jednání a nedá na reference od ostatních, a další příspěvek že 80% servisů ti vymění nějaký díl za jiný (starší, horší) Znám v Karviné a okolí snad 10 lidí co mají servisy, nebo v nich dělají a pochybuji že by někdo z nich něco takové někdy udělal nebo na to vůbec pomyslel
Na druhou stranu pro takové degeše jsou tady značkové servisy, takže ať si auto vozí tam a nechá si ho spravovat tam za 600+ na hodinu
Bude to člověk, který se párkrát s lidma poskytujícíma služby zklamal, jedná emotivně, proto si dělá úsudek po osobním jednání a nedá na reference od ostatních, a další příspěvek že 80% servisů ti vymění nějaký díl za jiný (starší, horší) Znám v Karviné a okolí snad 10 lidí co mají servisy, nebo v nich dělají a pochybuji že by někdo z nich něco takové někdy udělal nebo na to vůbec pomyslel
Na druhou stranu pro takové degeše jsou tady značkové servisy, takže ať si auto vozí tam a nechá si ho spravovat tam za 600+ na hodinu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj 600+ na hodinu a k tomu long life na 60 000
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
Tyvole Majklééé až budu mít problém, uděláš si na mě čas? fízlovský cvokař je o ničembarry píše:Bude to člověk, který se párkrát s lidma poskytujícíma služby zklamal, jedná emotivně, proto si dělá úsudek po osobním jednání a nedá na reference od ostatních
-
Tak nějak nevím co se do mě navážíte - hodil jsem tu svůj názor a basta. Fakt je, že do škodovky, popř. kie (jako origo servisu) dávno nechodím - z takových volovin jsem se dávno vyléčil, ale aby tu někdo propagoval polské ko.koty (zajímalo by mě kolik za to dostává ten týpek) a tvrdil o nich, že to jsou nevím jak kvalitní servisy - tak to teda né, to naši garažmajstři jsou ještě svatí !
- F.l.a.n.e.l.
kluky v garáži z DIGITUNu.pl bych kokoty nenazývalcorallovka píše:ale aby tu někdo propagoval polské ko.koty (zajímalo by mě kolik za to dostává ten týpek) a tvrdil o nich, že to jsou nevím jak kvalitní servisy