Josh´s GTi
Moderátor: Dave0401
GTi
Josh:ale i tak je to upě kunda auto,a strašně mu sluší že je to pětidveř,kdybys potřeboval doplnit klimu,geomku nebo přezut tak do 25. sem ti k dispozici.....aspoň bych měl možnost to skouknout...taková nabítka se newidi jen tak....tenhlens golf to ma gratis....z cízího krev neteče! ale ozvat se dopředu a domluwit se
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
felda píše:potřebuji geošku na pěkný passat
passat je jedna radost,sQvěly přístup tam nahoře....tak samo jak Superb a Audiny....jak to auto mi tam přijede,už to posilam pryč,na to nemam nervy,seštelujesh,dotahnesh,udělash druhou stranu,seštelujesh,dotahnesh a jeb,cele se to rozhodí,eště u toho furt vytačet kola,vyrovnavat volant,nedej bože jak to nejde povolit
Re: Josh´s GTi
jak pro koho....chodím do fitka mam moc tluste ruky a nestrčím to tam : nbo je to aspoň jedná z mých nejčastějších vymluw když vidim na geometrii jak přijiždí passatUňak píše:Passat no problém
- F.l.a.n.e.l.
Já teď byl 2 týdny zpátky, a luxus. Je fakt že jsem si to na servise raději zkontroloval a rozhýbal, at mi to zas nějaký šulin na geošce neserve, jako na calibře, ale jinak žádné vytáčení kol nic co píše petula. Zvedlo se, seštelovala jedna strana, druhá, dal dolů a okfelda píše:potřebuji geošku na pěkný passat
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Mi u pospiecha kejši jak jsem měl ještě megana (jak psal felda picaauta nebrat ) propalil manzetu na poloose jak to nahrival
Jsem se s tim jebal cely dalsi den, protoze mi prvne poslali z Kelly spatnou manzetu, nakonec ze na to auto nemaji, tak jsem tam jebnul nejakou podobnou no a jelikoz jsem to delal poprve v zivote tak si dovedete predstavit kolik padlo sprostych slov
Jsem se s tim jebal cely dalsi den, protoze mi prvne poslali z Kelly spatnou manzetu, nakonec ze na to auto nemaji, tak jsem tam jebnul nejakou podobnou no a jelikoz jsem to delal poprve v zivote tak si dovedete predstavit kolik padlo sprostych slov
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- F.l.a.n.e.l.
U tebe bych si dokázal představit spíš, kolik padlo piv
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- Deliquente
- Kontaktovat uživatele:
- F.l.a.n.e.l.
Kamil: prej za tři kila si ho můžeš dneska odvézt
- Deliquente
- Kontaktovat uživatele:
Hm... pouvažujuF.l.a.n.e.l. píše:Kamil: prej za tři kila si ho můžeš dneska odvézt
.... potřebuju něco na zimu
když to netlačí je to na hovno ...
- Deliquente
- Kontaktovat uživatele:
jj jasný ty kola jsou stejně staré a zrenovované rezavé plecháče a podvozek je z felicie pick-up ! takže v pohodě
když to netlačí je to na hovno ...
- F.l.a.n.e.l.
tak vish jak,jsou lidi co se o to auto starají,ale většinou nam tam jezdí frajirci podnikatele....geoška nezrobena 3 roky,zasrane to tam cele ma,přetim mu to někdo dotahnul,strhnul,frajer pak po 3 roka citi že ho to stahuje a 2 roky s tim nic nedělal,a ja se tam pak s tím jebu,když není auto dojebane udělam to za 15 minut,ale když je to nějaky kar co na to jebe tak na to bych se moh vysrat....F.l.a.n.e.l. píše:Já teď byl 2 týdny zpátky, a luxus. Je fakt že jsem si to na servise raději zkontroloval a rozhýbal, at mi to zas nějaký šulin na geošce neserve, jako na calibře, ale jinak žádné vytáčení kol nic co píše petula. Zvedlo se, seštelovala jedna strana, druhá, dal dolů a okfelda píše:potřebuji geošku na pěkný passat
Peťula: fajně, kdy se ti tam můžu doštelovat na tu klimu a na tu geošku? Jestli je ta geoška zadara, tak to beru, prtže jsem tam byl dvakrát a pokaždé mi to slískalo gumy, ale to tys tam ještě nebyl
napish mi na icq...zdenda ma v patek svatbu,tak to tam cele šefuju....tak by se dalo domluwit!napish mi na icq...a domluwime se na čas v kolik,mam na patek už hodně lidimax3rx píše:Peťula: fajně, kdy se ti tam můžu doštelovat na tu klimu a na tu geošku? Jestli je ta geoška zadara, tak to beru, prtže jsem tam byl dvakrát a pokaždé mi to slískalo gumy, ale to tys tam ještě nebyl
Kuva vysroši jak je něco zadarmo tak už se dělá fronta ale když se platí tak chuj s tym i když to mrdá gumy
Audi A6
myslíš že všichni dělame v pneuservise jak ty? škoda 500kila když stejně si říkal že ty gumy jsou na píUňak píše:Kuva vysroši jak je něco zadarmo tak už se dělá fronta ale když se platí tak chuj s tym i když to mrdá gumy
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
kua v patek budu pryc.. ale geoska by se sikla
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
servis není můj takže zadarmo se nic nekoná bohužel až mi bude říkat pane tak pak možná
Audi A6
no jak tě znam tak asi ani možnaUňak píše:servis není můj takže zadarmo se nic nekoná bohužel až mi bude říkat pane tak pak možná
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad