Ahoj, nevíte o někom kvalitním z Ostravska (MS kraje) nebo i Polska, kdo se zabývá hónováním bloků, výbrusem válců, srovnání hlavy/bloku, vývážení kliky,setrváku,řemenice, apod a o-ringování bloku? Prostě takové ty klasické věci při stavbě motoru. Potřebuji někoho kdo umí a je na něho spoleh, žádné "garáž majstry"
Díky
Kvalitní motorář/soustružník z okolí MS kraje, kde?
Moderátor: Dave0401
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní motorář/soustružník z okolí MS kraje, kde?
Audi Coupe Quattro
- LiberaleMiguel
Re: Kvalitní motorář/soustružník z okolí MS kraje, kde?
Napiš Digitunovi, on má někoho kdo staví motory
Veškeré obrábění by měl zvládnout jeden chlápek, kam jsem dřív vozíval svoje věci. Jméno si nevzpomenu a telefon už nemám, ale byl v Příboře a myslím, že to bylo v ulici Masarykova nebo Hřbitovní nebo tak. Zkus se poptat nebo pohledat.
Vyvážení klikovky pak Tommü motor tuning.
Vyvážení klikovky pak Tommü motor tuning.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není to Hrabec Miroslav? Masarykova 1590. Jak si byl spokojeny s p.Hrabecem?
Audi Coupe Quattro
Jo, to by měl být on. Je to už dávno, ale vždy spokojenost. Že všechnu práci co dělal, dělal za ty roky zkušeností dobře (tzn. na pohled nezfušovaná práce, tolerance v cajku, nedojebané věci okolo atp.), dokázal vyjít vstříc, cenovky byly přijatelné, ale nikdy jsem neměl možnost s ním pokecat. Taky nutno dodat, že žádný motor, který jsem tam vezl, neměl nějaké top výkonové ambice, spíš různé renovace, seriovky atp. Takže aby moje zkušenost měla taky nějakou relevanci a kontext