Klucí a kamarádi, v noci na dnešek někdo vlezl do swifta a utrhl sedačku řidiče (laminátová skořápka FK Automotive) dále si otevřel motor a vymontoval sportovní filtr...
jsou to kurvy, žádám všechny kurviňoky, ať se poptají atd...
podezření mám na hlupáka Rončku = oranžový Golf 2
kdyby někdo nabízel sedačku hoďte echo na odměně se domluvíme
hlavně se nikoho neptejte stylem: "Hej barrymu ukradli z toho žlutého swiště sedačku, nevíš o tom?"
Předem děkuji za snahu!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Sly píše:Btw., kdybych si ho nechaval, urcite bych nechal kastli zgeneralkovat, aby vypadalo jako za starych casu, ovsem chci auto, ktere pojede uz v serii a bude mit vetsi motorovy potencial, nez mala 1,6ka. Technologicky je to stare auto a radeji spojim konicek s kazdodennim jezdenim a budu mit misto dvou aut auto jedno. Proto jsem zafinancoval opravy toho nejnutnejsiho a poustim ho dal. Ve stredu si pro nej prijede kluk od Litomysle. Myslim, ze bude velmi spokojeny.
... co budes kupovat aby to splnovalo pozadavek 2 v jednom ?
neco jako je trebas Leon Cupra ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Sly píše:Btw., kdybych si ho nechaval, urcite bych nechal kastli zgeneralkovat, aby vypadalo jako za starych casu, ovsem chci auto, ktere pojede uz v serii a bude mit vetsi motorovy potencial, nez mala 1,6ka. Technologicky je to stare auto a radeji spojim konicek s kazdodennim jezdenim a budu mit misto dvou aut auto jedno. Proto jsem zafinancoval opravy toho nejnutnejsiho a poustim ho dal. Ve stredu si pro nej prijede kluk od Litomysle. Myslim, ze bude velmi spokojeny.
... co budes kupovat aby to splnovalo pozadavek 2 v jednom ?
neco jako je trebas Leon Cupra ?
Rad bych BMW Z3 M, ovsem coupe verzi, nikoliv roadster. Ale je to vyhledovy cin V kvetnu bych mel odlitat pracovne do statu a jelikoz se deploymenty v nasi firme meni den ze dne, tak netusim kdy a na jak dlouho poletim. Uvidi se asi az po priletu zpet do CR, jestli se do statu dostanu.
dnes jsem byl s Ladisem a pokusime se to udelat v FM pokud to nevyjde tak bych Barry rad vyuzil tve nabidky .... myslim si, ze cela noc na to bude stacit
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:dnes jsem byl s Ladisem a pokusime se to udelat v FM pokud to nevyjde tak bych Barry rad vyuzil tve nabidky .... myslim si, ze cela noc na to bude stacit
klidně příjdu pomoct šrubovat porsche jsem ještě nerozebíral
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
tomoking píše:dnes jsem byl s Ladisem a pokusime se to udelat v FM pokud to nevyjde tak bych Barry rad vyuzil tve nabidky .... myslim si, ze cela noc na to bude stacit
rad uvitam kazdou pomocnou ruku ..... srouby na svodech a na prirubach k turbu a vyfuku budou dost zarezle ......
rad uvitam kazdou pomocnou ruku ..... srouby na svodech a na prirubach k turbu a vyfuku budou dost zarezle ......
dej pak vědět kdy co a jak a jdu to si nemužu nechat ujít
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad