tomoking píše:
rad uvitam kazdou pomocnou ruku ..... srouby na svodech a na prirubach k turbu a vyfuku budou dost zarezle ......
dej pak vědět kdy co a jak a jdu to si nemužu nechat ujít
Tome nezapomeň natankovat plnou nádrž jak tak koukám seznam je dlouhý ( pomocných rukou )
v tom pocasi ti na jizdy moc nevidim , navic po setupu to nerozchodi (jet to pojede ale z puvodnim tlakem atd) seriova ECU a novy software je na ceste z nemecka ......
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Barrymu diky za renovaci lizatka. Je zase na svem miste, tentokrat s veskerym tahokovem v cerne barve. Auto vypada moc dobre. Jen kousek plastu a pletiva a co to s autem dokaze
Za chvili ho uvidim naposled. Jeste jsme vcera udelali par poslednich fotek, tak az se barry dostane k pc, urcite je tady dame.
Ahoooooj Hondo, mel jsem te rad, poslouzila jsi skvele.
Byl to kluk naprosto v pohode. Jen jiny typ Hondare, nez jsem ja. Ja jsem maximalista, kdyz do neceho jdu, tak po hlave, at to stoji za to. On na me pusobil spis jako klidnejsi typ Hondare, ktery se auta imho lekl. Na jeho vkus zrejme az moc sportovni projev, ale nejak jsem se v tom nechtel pitvat. Nechtel, nepremlouval jsem, nelamu veci pres koleno. Mel jsem jeste dva lidi, kteri meli zajem, tak je zkusim znovu kontaktovat. Na prodej nespecham, jen jsem se chtel zbavit garaze, coz se teda zrejme nepovede. Co uz.
Mozna cekal, ze to pojede vic, to netusim. Kazdopadne jsem ho ujistil, ze pokud se mu tenhle projev zda moc sportovni, nic silnejsiho a pri tom mene sportovnejsiho v 1,6l atmosfere nesezene. Kdybych chtel auto prodavat jako seriove, udelam to.
Diky Barry.
Kazdopadne mi to ve skutecnosti prijde porad peknejsi. Asi spatne svetlo, zrejme i uhel neni nejlepsi. Auto mi na fotkach prijde hrozne vysoko. Ale pro predstavu staci. Prece jen jsme to belejskli jen v rychlosti mobilem
http://www.4x4trial.eu/ zitra se jede na Vresine 1 zavod Slezskeho poharu .... v Off road trialu ..... rozhodl jsem se nestartovat nebot nemuzu cele 2 dny byt v OV ale urcite se tam s Ladisem jedeme kolem 9 podivat ....
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem