Aha, ja si rikal, ze toho golfika odnekud znam.Ondrsa píše:Jezdím kolem často do prácemogwaycz píše:Nejezdis nahodou kolem 5te rano z Karvinske smerem k OMV???Ondrsa píše:Kola tomu celkem sedí, často tě potkávám v havířově Moc pěkný passat
MoGwAY - 3BG US
Moderátor: Dave0401
Re: MoGwAY - 3BG US
jj, koukal jsi na nas. Oranzove tricko?PemaR píše:Dneska sem ho mozna videl u benziny, stal tam jeste s jednim tmavym, pokud to teda byl on .
Jo firemni.. ( nedelam u technickych sluzeb ) Ty kola v realu nevypadaj spatne
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Me se libi. Je to neco jineho nez vetsina hazi na Prasata. Proste jsem nechtel byt jen dalsi klon...PemaR píše:Jo firemni.. ( nedelam u technickych sluzeb ) Ty kola v realu nevypadaj spatne
Ten Medved co jsi v nem jel vypadal huste. Firemni?
to s tim medvedem asi nebylo na me co? Toho by snad nedokazal udelat z facka ani ten typek z reklamy na 206
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Mel jsem za to, ze jsi chvili pred tim jel s tusim Cckovym medvedem na benzin. Proto se ptam.PemaR píše: to s tim medvedem asi nebylo na me co? Toho by snad nedokazal udelat z facka ani ten typek z reklamy na 206
- wokoberetz
Ty kanály jsou pecka, ale bude tam chyba...pokud vím, tak se dělaly jenom v 7,5x18-Jakub- píše:tohle jsou pořádné kola a nikdo mi neříkejte, že jsou ohrané. Já jsem je ve 20" ještě neviděl
http://www.alubazar.cz/new/index.php?pa ... il&id=6306" onclick="window.open(this.href);return false;
Fuck fake wheels
Kombajn 3BG černej
Kombajn 3BG černej
- Michal71717
auto nevypadá špatně, jen příště trošku ohleduplněji. To že máš 4 kola tě neoprávňuje nám nedát šanci projet a přežít kdyby jel s náma i Dan tak by byl velký problém
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
?????Michal71717 píše:auto nevypadá špatně, jen příště trošku ohleduplněji. To že máš 4 kola tě neoprávňuje nám nedát šanci projet a přežít kdyby jel s náma i Dan tak by byl velký problém
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsi stal jak velky sef
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Michal71717
vyjel si zezadu od spořitelny na nábřeží a mezi tebou a stojícím autem nechci vědět ani kolik bylo místa
Sorry, ale nejak tomu tvemu prispevku nerozumim. Muzes byt trochu konkretnejsi??? Sedel jsem v aute ja nebo moje zena? Jezdi s nim taky.Michal71717 píše:vyjel si zezadu od spořitelny na nábřeží a mezi tebou a stojícím autem nechci vědět ani kolik bylo místa
- Michal71717
Jo mohla to být tvoje ale to je jedno dneska si jel ty
Aha, tak to se omlouvam...
Casto jezdim zamysleny...
Jinak pro ostatni: RZ uz je na miste, kde ma byt.
Casto jezdim zamysleny...
Jinak pro ostatni: RZ uz je na miste, kde ma byt.
lepší je dole,na svem mistě ji ma každý,když je rz dole auto z dalky na cestě vypadá o dost níže než v realu je jinač jsem tě viděl stat v karviné u K4 baru a hodně mi to připomělo mé auto jak ještě bylo stříbrné....
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Byl jsem tam za jednim klientem. To mas recht. Ted to vypada nejake vysoke.felda píše:lepší je dole,na svem mistě ji ma každý,když je rz dole auto z dalky na cestě vypadá o dost níže než v realu je jinač jsem tě viděl stat v karviné u K4 baru a hodně mi to připomělo mé auto jak ještě bylo stříbrné....
Ted tak koukam na toho tveho pasika a musim pochvalit! Vypada super!
díky,ted už bych do něj tolik peněz nedalmogwaycz píše:Byl jsem tam za jednim klientem. To mas recht. Ted to vypada nejake vysoke.felda píše:lepší je dole,na svem mistě ji ma každý,když je rz dole auto z dalky na cestě vypadá o dost níže než v realu je jinač jsem tě viděl stat v karviné u K4 baru a hodně mi to připomělo mé auto jak ještě bylo stříbrné....
Ted tak koukam na toho tveho pasika a musim pochvalit! Vypada super!
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad