:Motorky:
Moderátor: Dave0401
Re: :Motorky:
GSo neni špatny, ale upřímně by mi vadilo to, že je to vzducháč. Už takhle když občas popojiždim v těhle vedrech po městě tak se na tom peču, ale nepřehřívá se to.Luke_TDI píše:Az to budes prodavat dej vedet, uvazuju o nejake nenarocne 500 co bude v garazi a jednou za mesic ji vemu vem. Sice zatim vyhrava gs500, ale kdyz by bylo ero za rozumnou cenu vzal bych i ho.MartyCZe píše:Tak když se to tak rozjelo tak se to sem taky hodim.
Už rok a pul jezdím s tímhle
Ale za rok už bude něco silnějšího.
Idealka jak do města tak na okresky. Motorově i lauf serie. Byl to šťastnej kup, předchozí majitel byl cucák, kterej to rozstřelil a myslel si, že je to totalka, přitom měl jen vyhozeny přivody do karbecu
Když jsem měl na výměnu půjčený GSo tak se to ve městě při popojíždění začínalo strašně vařit.
Klidně se ti ozvu. Za rok touhle dobou půjde do světa za peníze, za který podle mě zmizí hned
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak na me nezapomen, ja gs mel a nikdy jsem nemel problem. Hlavne to je motka ktera nic nepotrebuje a na obcasne jezdeni to bohate staci.MartyCZe píše:GSo neni špatny, ale upřímně by mi vadilo to, že je to vzducháč. Už takhle když občas popojiždim v těhle vedrech po městě tak se na tom peču, ale nepřehřívá se to.Luke_TDI píše:Az to budes prodavat dej vedet, uvazuju o nejake nenarocne 500 co bude v garazi a jednou za mesic ji vemu vem. Sice zatim vyhrava gs500, ale kdyz by bylo ero za rozumnou cenu vzal bych i ho.MartyCZe píše:Tak když se to tak rozjelo tak se to sem taky hodim.
Už rok a pul jezdím s tímhle
Ale za rok už bude něco silnějšího.
Idealka jak do města tak na okresky. Motorově i lauf serie. Byl to šťastnej kup, předchozí majitel byl cucák, kterej to rozstřelil a myslel si, že je to totalka, přitom měl jen vyhozeny přivody do karbecu
Když jsem měl na výměnu půjčený GSo tak se to ve městě při popojíždění začínalo strašně vařit.
Klidně se ti ozvu. Za rok touhle dobou půjde do světa za peníze, za který podle mě zmizí hned
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Vzducháč a vařit??? , myslím že GS je chlazeno vzduch/olej, ten má bod varu při 200C, to bys musel popojíždět hodně dlouho
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jo gs varit asi jen tak nebude vzdyt se jich prodalo xxx do afriky a podobnych zemi protoze vzduchac je nerozbytny
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Olejem jsou chlazeny modely od roku 2003wesly.TDI píše:Vzducháč a vařit??? , myslím že GS je chlazeno vzduch/olej, ten má bod varu při 200C, to bys musel popojíždět hodně dlouho
Do roku 2003 se GSa setkaly s problemy v městskym provozu, kdy při popojíždění v dlouhý koloně se motor začal vařit a bylo nutný ho občas chcípnout.
Hlavně novější modely pořád stojí nesmyslnou cenu, za to kolik majitelů vystřídali a většina se z nich jen vozila.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
paca: pěkný gixero.
Nemáš zkušenosti stim 600 nebo 750? Přemýšlím nad sportem a rád bych něco kolem roku 2000-01 a gixera jsou v ty cenovy relaci.
Popř jinej sport za ty peníze nevíš?
edit: sem zapomněl dopsat kolik za to chci dát 50
Nemáš zkušenosti stim 600 nebo 750? Přemýšlím nad sportem a rád bych něco kolem roku 2000-01 a gixera jsou v ty cenovy relaci.
Popř jinej sport za ty peníze nevíš?
edit: sem zapomněl dopsat kolik za to chci dát 50
Naposledy upravil(a) MartyCZe dne 26 kvě 2014 13:09, celkem upraveno 1 x.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
pokud chceš nějakého levného sporta, tak je to myslím dobrá volba - ale osobně bych se díval na 750 než 600 (ta šestka je fakt líná)
popojíždění v koloně? na motorce?MartyCZe píše: Olejem jsou chlazeny modely od roku 2003
Do roku 2003 se GSa setkaly s problemy v městskym provozu, kdy při popojíždění v dlouhý koloně se motor začal vařit a bylo nutný ho občas chcípnout.
Hlavně novější modely pořád stojí nesmyslnou cenu, za to kolik majitelů vystřídali a většina se z nich jen vozila.
- H.o.m.i.e.
Má recht ten chlapec. To i já s tím hovadským Elefantem kolony dávám jak malinu. Jinak do týdne snad prodanej a pojedu se mrknout na 600 RR
já ji udám nejspíš o víkendu a snad konečně osedlám Vmax. Od patnácti to byla moje jasná volba
Tak je asi jasny, že malokdo v ty koloně na zmrzlině stojí, ale tenhle problem starší GSa měly.peteRR9 píše:popojíždění v koloně? na motorce?MartyCZe píše: Olejem jsou chlazeny modely od roku 2003
Neřikam že je to špatnej stroj, ale ma to svý mouchy stejně jako pětka co mam ja
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Snad me tu strpite.
Zatim merim ''chicken strips'' na centimentry.
Zatim merim ''chicken strips'' na centimentry.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
z toho si nic nedělej, lepší jezdit podle svýho a bezpečně než hned dělat mistra kvůli nějaký demenci lidí, který se ti kvůli tomu vysmívaj (takovych znam tucet)
časem se ti to zlepší
časem se ti to zlepší
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
R1 parádní... Ja chci nějakého sporta co se mi vleze do ridicaku A2 vzhledem k tomu ze diky tomu vybornemu zákonu mi vypadli všechny zajímavé sestky a dvacu nechci tak se dívam na kawasaki ZXR 400. Mate s ni někdo zkušenosti?
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, poserproužky si hobluj na okruhu
ZXR 400 moc nedoporučuju, špatně se shání náhradní díly pro motor a neni tak rozšířená.Bohuš píše:R1 parádní... Ja chci nějakého sporta co se mi vleze do ridicaku A2 vzhledem k tomu ze diky tomu vybornemu zákonu mi vypadli všechny zajímavé sestky a dvacu nechci tak se dívam na kawasaki ZXR 400. Mate s ni někdo zkušenosti?
Zkus se občas mrknout na stary karburatorovy GSX-R 600, par z nich na netu maj papirovy stažení na 25kW. Ale pokud narazíš na šekrcenou R6 starou tak na tu raději kašli.
Jinak co takovy SV 650? Nebo ZR-7S? To by se dalo seškrtit (celkem i levně) a jede to hezky po následným otevření.
Nebo jít osvědčenou cestou a koupit si kawu GPZ 500, hodně z nich je taky seškrcených a po otevření se s tim da upalovat hodně slušně.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt me to vubec netrapi kuci. Ja jezdim jen tak abych se dostal z bodu b do bodu a.
Jen me bavi jak chce se mnou kazdej na svetlech zavodit.
Me se tak kawa ZXR400 celkem libi. Ono toho asi na vyber moc nebude co?
Jen me bavi jak chce se mnou kazdej na svetlech zavodit.
Me se tak kawa ZXR400 celkem libi. Ono toho asi na vyber moc nebude co?
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Nebude no protože chci čtyčválec SS a tohle je asi jediné co se tam vleze...
Ten zákon zní:
Teoreticky nemůžu řídit ani babetu která je stažená víc než o polovinu....
Ten zákon zní:
A všechny zajimavé SS šestky mají 72Kw a víc...Motocykly s postranním vozíkem nebo bez něj s výkonem motoru nejvýše 35 kW a s poměrem výkonu/hmotnosti nejvýše 0,2 kW/kg, které nebyly upraveny z motocyklu s více než dvojnásobným výkonem.
Teoreticky nemůžu řídit ani babetu která je stažená víc než o polovinu....
Bohuš: S A2 papirama se rozluč se čtyřvalem super sportem. Jedině že by sis to zkusil dotahnout ztažený z německa, nebo si narazil u nás na staženej kus ještě před novou novelou, ale jinak smolík.
Si počkej ty dva roky do plnych papiru, aspoň si našetříš na něco velkyho.
Si počkej ty dva roky do plnych papiru, aspoň si našetříš na něco velkyho.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Já to vidím na tu ZXR400 s přiškrceném se do papírů vejde A je to asi to jediné co by šlo. Potom už jedině sehnat továrně seškrcené moto což bude asi docela problém
- H.o.m.i.e.
Nepouštíte čirou náhodou někdo GS500, ER-5, CB500 apod. s 35kw v papírech?
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
Oba hezky cesťáčci kucí.
Přeju šťastnou cestu na slovensko
Přeju šťastnou cestu na slovensko
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- H.o.m.i.e.
Dík, nebylo to zlý. http://springinsfeld.rajce.idnes.cz/Slovensko/
Butcher: Uměj dělat i klasický dresy? Potřeboval bych jeden pro sebe, netahal bych ho do terenu, ale na běžný ježdění kdy se v bundě peču a mam na sobě jen tričko s pateřakem
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
nebude se lepší zeptat přímo rallika???
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Aha, omlouvam se, nevěděl jsem, že to je místní uživatelBIGPAPA píše:nebude se lepší zeptat přímo rallika???
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw